29

Бил е друг лилипут

преди 9 години

АХАМ :DDDDАман от тез лилипути!!!!

28

Анонимен

преди 9 години

Ако желаете да арестувате убиеца на Немцов, посетете президентската канцелария в Кремъл. Той, убиецът, понякога е там.

27

diadkata2

преди 9 години

До Анонимен Е, какво правеше снегорин на абсолютно чистите от сняг улици в цяла Москва?И не само по улиците а навсякъде в града.

26

diadkata2

преди 9 години

До до 23 Това не се ли отнася и до официално разследваните и арестувани за убийството на Немцов???

25

до позитано и до 23

преди 9 години

Обамчик пък ви кани на праз лук и зелева чорба за да ви се избистри главата, спешно се нуждае от патриидиоти като вас,отзовете се спешно,че започва да бледнее

24

Анонимен

преди 9 години

Немцов е бивш министър на енергетиката от правителството на Елцин.Имаше толкова скандали за придобити акции от газови компании по съмнителен начин,че в един момент реши да стане опозиционер.Но и в това амплоа нямаше никакви успехи,не е бил чак толкова важна фигура,та чак да притесни Путин. За 20 млн.Москва,успя да събере около 20 хил. протестиращи.Ако Путин беше рашил да го премахне,нямаше да е по този ,,селски'' начин,при наличието на цялата държавна машина зад него,така ,че ,,котката е другаде

23

Анонимен

преди 9 години

До Позитано 20 Тебе нали те корми , простотията на Червено Гербера от Банкя!

22

Румбо

преди 9 години

Къде беше тоя свидетел досега?Крил се,крил се,па изскочил...

21

до 23

преди 9 години

Ати не си ли забелязал,че винаги ,когато няма доказателства и се тиражира някакви фантасмагории се назовава някакъв ,,неизвестен източник,близък до разследването'' .Така вдъхват някаква ,,достоверност'' за да може стадото да се омае,хем да нямат право да ги питат,защото ,,независимата'' журналистика не си издава източниците на информация.То бива простотия ама наща я няма никъде-от Държавния департамент на USA им казаха,че Путин няма интерес да го ликвидира,но нашите ,продължават да фантазират

20

Анонимен

преди 9 години

А, кога ще разпитат "снегорина"....или вече е предаден за скраб !?

19

Шостакович

преди 9 години

Западните *** вият най-плачевно.

18

Анонимен

преди 9 години

Свидетел: Убийството на Немцов е извършено на отсрещния тротоар от към страната на кремъската стена, а не на мястото от снимката. Това най-вероятно е "идея" на окървавените ченгета от Кремъл.

17

Анонимен

преди 9 години

Те ВВС рИваха и за самолета ,дето падна над Украйна,пък замълчаха изведнъж...пропаганда!! На тази медия не и вярват дори в Англия,защото е официалната медия на Камерън,който в момента е с доста нисък рейтинг..

16

Анонимен

преди 9 години

Изскочи или от облаците или портмонето на някой олигарх,,, Камерите са навсякъде щяха да го открият ако беше там

15

Позитано 20

преди 9 години

Хайде, путинковци, идвайте в столовата на Позитано, че борша и картошките ще изстинат, те бездруго са безвкусни...Прийдите пожалуйста, БЬIСТРЕЙТЕ, товарищ Путин хочет накормит вас ;)Писать без обеда - ненадо! Так сказал Путин.

14

Анонимен

преди 9 години

До изтрития 6Ами ти какво си мислиш бе. Ако искаш да научиш какво става *** и виж а пък мнението ти ако не е правилно не струва . То медиите са да мачкат общественото мнение като пластелин докато добие формата която харесва на този който брои кинтите

13

Не е - то се види

преди 9 години

До Не е верноНа некачествен руски самагон си бил, нормално е да виждаш разни работи.

12

Не е верно

преди 9 години

аз бях там. Убиеца не е чеченец, а ***, и не е бягал а подскачаше като заек и скочи в кола, ами се качи на колело и не беше нисък а плосък. Аз съм истинския свидетел вервайте ми. Журналсти - веднага разпространете новината, заповядвам ви от Брюксел и Вашингтон.

11

радио Ереван

преди 9 години

"Свидетелят" май ще се окаже, че е бил на друг мост.

10

Анонимен

преди 9 години

Аз не виждам в ЕС или в САЩ, въобще да правят разследвания по подобни гръмки случаи, но се занимават с Русия. Французите направо разстреляха набедените за терористи - случая приключен! САЩ разстреляха "най-търсения терорист" Осама, че го изхвърлиха и в океана - случая - приключен! В Украйна от началото на годината сее "самоубиха" ШЕСТ опозиционера - случаите приключени!А в Русия, задържани, не застреляни! И върви разследване, но западните *** виятттт:)