151

Анонимен

преди 9 години

браво

150

до 195

преди 9 години

Колега, не ги вземай толкова насериозно дребните душички. Толкова им е заложено в празничките им тиквички. Най-много да им се добави по едно кисело млекце с чесънче.

149

скромност българска

преди 9 години

А в самолета на ББ няма дори нужник

148

Анонимен

преди 9 години

Дребните душици си играят с дребни свади. Този самолет не е негов, а утре ако го сменят ще го ползва следващия. Стига с тези глупости. Защо не покажат кралицата на Англия как живее с какво се вози и др. подобни. Според *** Путим може би трябва да се придвижва с талига. Те нашите муньовци на цялата ни беднотия си купуват през година коли и си ремонтират кабинетите, та ще съдим Путин. Да покажат нужника на Обама.

147

питам 191

преди 9 години

Кой е *** от Украйна? Порошенко ли? Та той е само скромен президент с малък шоколадов бизнес за радост на дечицата.

146

капитан

преди 9 години

А пък в самолета на Обама има само две тоалетни и то външни тип НУЖНИК.

145

Анонимен

преди 9 години

като онзи *** от Украйна , абсолютната власт, развращава абсолютно, след 4 тата година се побъркват съвсем , източни сатрапи

144

Супер

преди 9 години

Това все пак не е самолета на Путин, а самолета на РУСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ-схващате ли?

143

Анонимен

преди 9 години

Сега *** ще кажат че това е "истинското" лице на русия ...

142

Анонимен

преди 9 години

Доста тенденциозно и едностранчиво ми се струва, взехте да представяте нещата спрямо всички новини откъм Руската Федерация.Лъха някаква неприязън от такива ***.

141

Анонимен

преди 9 години

Пак мирише на пръдня-демократична!

140

1

преди 9 години

Дрън дрън- златни тоалетни! Нали трябва да лети с нещо? Само простотии се пишат по тези сайтове!

139

Анонимен

преди 9 години

глупости, поръчал е самолет на собствените си производители от КБ Илюшин. тези пари не са похарчени а са инвестирани в руското самолетостроене. щяха да са похарчени ако самолета беше американски, просто се пишат глупости

138

Анонимен

преди 9 години

Все пак е президент на най-голямата държава в света. Кво ся ? Да се вози на селскостопански самолет от скромност ли ?

137

Аз

преди 9 години

Купуват ги, защото могат да си ги позволят - не им се налага като нас, да теглят милиарди заем, така че да си гледаме в нашата празна паница - хората са си навили на масрафа!

136

Подробностите Санчо

преди 9 години

Забравяте, че Боко го разнищиха за единия полет, а Негово Величество Император Пу 1 Късиий никой не може да му каже нищо за милиардите, които прахосва (самолетът е най-малкото) - разликата е огромна и принципна. Както и всяка разлика м/у демокрация и диктатура.Освен това Авиоотрядът има минимален нальот, а се пести много, т.е. не е натоварен и това на практика нищо не е струвало на данъкоплатците.

135

А у нас беззаконие

преди 9 години

Сметната палата провери полетите по време на първия мандат на Бойко Борисов и изреди дълъг списък с нарушения. Обществото научи, че с правителствените самолети са летели певици, бизнесмени, футболисти, дори отборът на премиера, известен като Бистришките тигри. Хаос в отчетността, злоупотреби с държавни пари, престъпване на закони. Авиоотрядът бе и главно действащо лице в политически сблъсъци - медии публикуваха твърдения, че точно с тези самолети Бойко Борисов бил изнасял пари в чужбина, а Волен Сидеров повтори тези твърдения в интервю.

134

Путнята

преди 9 години

Лесно може да си го позволи, олигарха-диктатор притежава десетки милиарди евро източвайки природните ресурси на страната

133

до алкашите

преди 9 години

Вижте ***, какви ги върши индианският вожд, на който се кланяте като умопомрачени !!!А в Русия минималната пенсия падна вече под 100 лева !!!!

132

Анонимен

преди 9 години

Кой закон, наредба или друг акт позволява на футболен клуб в България респ. на неговия собственик, който на всичкото отгоре е и депутат, да наема правителствен самолет? Бихте ли изнесла в най-скоро време всички данни за подобни акции, в които е въвлечен Авиоотряд 28, превръщащи го в нещо като чартърно дружество на властта?Бихте ли публикувала подробна справка колко са били и колко са стрували на данъкоплатците воаяжите с правителствения самолет за Олимпиадата в Лондон и кои лица са летели с него?Бихте ли информирала широката общественост каква е позицията на министър-председателя Бойко Борисов