31

Анонимен

преди 9 години

Не мога да разбера как едни и същи политици-милионери постоянно дават интервюта, въпреки че нито са някакви експерти, нито обикновеният българин им вярва! Най-вероятно си плащат, за да са под светлините на прожекторите, на "услужливите новинари"!

30

д-р гелев

преди 9 години

миков , слаба видинска ракия си. на прикаските ти могат да се вьржат само необразовани селяци.

29

Иво

преди 9 години

Наздраве, Миша Микович ;)

28

Анонимен

преди 9 години

Алкохолика остана последният човек в тая държава, който не е разбрал за какво става дума с тия 16 милиарда.

27

чичо пич

преди 9 години

Заклеех се !! Има ли водчица подарък от таваришш пъткиин

26

гошко

преди 9 години

Защото сме социалисти другарю!

25

Анонимен

преди 9 години

Защо?

24

Анонимен

преди 9 години

До ИванчоВзеха Иванчо, взеха... Хайде вземи да си сметнеш 3.1 млрд евро в стотинки, ако можеш, де...Така ще си отговориш на тъпите разсъждения сам...Аман от овце - ония отгоре само това правят - да насъскват "капацитетите" долу едни срещу други, трети... За да може да си въртят далаверите на спокойствие...

23

Анонимен

преди 9 години

Преди да задава въпроси,БСП,СДС и ДПС трябва да отговорЯт кой и защо докара БГ до днешното положение...През гугъла: "Пламен Пасков: Украина, Болгария и вся Европа один сценарий"

22

ххх

преди 9 години

Важното е, че няма да се докоснеш ти крадлив партизанин!!!

21

Анонимен

преди 9 години

SPORED PARDIANOV-ABV MIKOV E I.D. NA BSP,SLEDOVATELNO EDIN ALKOHOLIK I.D. NE TRIABVA I DA OCAKVA NOVI PARI ZA PIENE NA VODKA.

20

?!?

преди 9 години

Чудя се, защо БСП троловете се стремят плюсовете и миносите да са по равно? Сигурно има някаква пиар причина. Но по-важното е, че и те самите виждат как никой не го подкрепя тоя и партията им и сигурно изпадат в основателен ужас.ПослеписМного целувки от Местан и Пеевски за цялата ви партия.

19

Пич

преди 9 години

Хубаво е че разумните въпроси не се чуват в БГ, иначе как ще става далаверата :)

18

Kiril

преди 9 години

Zashtoto drugario Chenge ima skromna razlika mejdu OPR i balans na edno drujestvo (v po - shirok smisyl i dyrjava). Za maturitetna struktura na parichni potoci da ne govorim. Dostoen si da vodish dyrjavata....

17

Анонимен

преди 9 години

Не е лесно гн. Миков не е ...Идват избори и Вие вместо да седнете да напишете нещо което ще искате от кметовете като програма за развитие ВиЕ вдигате вой, че са били събрани едни пари в повече от миналата година по-това време когато както знаем ВИЕ бяхте на власт. Това нашето не е държава има да прибира милиарди данъци но все някак си на 50-60%, че дали има и толкова събираемост ... а останалите къде са и защо не се търсят? А принципно колкото и пари в повече да има то държавата има къде да ги

16

Анонимен

преди 9 години

ДА МИКОВ. ОБИКНОВЕНИЯТ НАРОД ЩЕ СЕ ДОКОСНЕ ДО ТЕЗИ МИЛИАРДИ. САМО ЧЕ ИМА ЕДНА МАЛКА ПОДРОБНОСТ. НЕ ТОЙ ЩЕ СЕ ДОКОСНЕ А СЕЛСКИТЕ ПРЪЧОВЕ ЩЕ ГО ИЗРЕНДОСВАТ С МАГАРЕШКИЯТ ШПЕКОВ. ТОВА АКО ОЩЕ НЕ СИ ГО РАЗБРАЛ СЛЕД 25 ГОДИНИ ДЕМОХРАЧКИЯ ЖАЛНАТА МАЙКА МИКОВ.

15

Иванчо

преди 9 години

Къде видя заем, Миков?? Още не е взета и стотинка. Когато се налага - ще го теглим. Трябва да ви покриваме червените кражби и далавери през последните години

14

Анонимен

преди 9 години

Предлагам Миховците да не се напрягат, че може нещо да се повредят. Тази работа с мисленето я оставете на умните хора.

13

До пешо

преди 9 години

Е, много си *** да му се не види:).

12

Анонимен

преди 9 години

Точно товае проблема на БСП.Трябва дае в десетката за крамоли.Язък сега какво 6те ги правим парите,за6тото всичко ние оправено.Боико кажиим че 6те ги дадем на Русия както прави БСП.Михеле трябват о6те много много пари цяла БГ е разорихте вижте всичко е разтурено разуздено,и пак пита6 за какво ни са парите.Завис червена неуморна.