20

ah, gipsi, gipsi

преди 9 години

kade izroviha tasi otvarachka?! - s 1 evro si e nael samo kolichkata ot parkinga na supermarketa. pari nema zavaliata, ama ima mega unashko sarce i kreditni kartichki

19

до 21

преди 9 години

Цв. Василев не е мошенник, а истински БЪЛГАРИН като Атанас Буров.Цв. Василев подари вчера пловдивския клуб Ботев на феновете !От тази продажба за 1 Евро цели да не попаднат активите в ръцете на КОЙ, а да спаси до колкото е възможно КТБ. Пълно с "експерти" в този форум.

18

Анонимен

преди 9 години

до 21Мисли по-логично. Банката на Цветанов беше фалирана, за да се открадне бизнеса му от сегашните управляващи чрез подставени лица. Затова се вкараха 3.5 милиарда народни пари в банката, за да може новия собственик да си ги прибере.

17

КТБ вложител

преди 9 години

Поздравявам г-н Цветан Василев за този успешен УДАР срещу българската мафия.Продал е предприятията за 1 евро, за да влезат всички пари в КТБ като погасение на кредити.Браво ! А сега да видим как ще реагират дебелото момче & Co. на този умен ход на Цветан Василев. Ако КЗК и правителството не одобрят тази ЛЕГАЛНА сделка, това е поредното доказателство, че МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА.

16

Анонимен

преди 9 години

В цивилизована държава такава измама с участието на "държавата" - НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ!

15

Анонимен

преди 9 години

Какви са тези фокуси? През 90г. имаше една песен - пирамиди, фараони.Тия "сделки" изглеждат сякаш по песента са направени...

14

apechdb

преди 9 години

Абе Цацаров, нали трябвяше всичко да е запорирано.? Само с отнемане на лицензи нищо няма да стане Че и благодетели-щели да издължат всичко на КТБ.Ами оня *** дето обра банката и жена му си пече дебелия *** на Ревиерата, с какво ще се издължава? Или да гоним Михаля.Сърбите ще го държат там щото бил вложил над 1 милиард, откраднати от България париБоже, боже! Бах ти ***! Да знаете кой продава калашник втора употреба с отпечатъци?

13

вафен

преди 9 години

логично цв василев иска вече официална легитимация това маи щее приемникът на ткиквата много се отпусна пожарният мафията иска смяна

12

zeleni asperji

преди 9 години

zasto nema snimka toia mister? Djihadist li e?

11

bosnak

преди 9 години

май са се разбрали с ББ срещу процента ЦВ да си вземе тихомълком нещатата

10

Анонимен

преди 9 години

КГБ купува Виваком , това е новината ! Очаквайте натиск от русия в следващите месеци.

9

Иван

преди 9 години

Купувачът е толова фиктивен, че няма накъде. Сайтът им е на месец. Единственият им проект е този в България. Парите зад сделката са Руски. За пореден път ни правят на маймуни.

8

Куката

преди 9 години

Мафиотската схема продължава.

7

Анонимен

преди 9 години

В тази фирма КГБ ли е е основният "инвеститор"

6

uu

преди 9 години

Извинете, нещо не разбирам!!!! За какво имущество на Цв. Василев става въпрос????Ако върху територията, отбелязана на картата с най-прекрасното име на света - България, има държава, върху цялото му имущество вече трябва да е наложен мораториум и да няма никакво движение по него, докато този г-н не бъде докаран в съда и да каже цялата истина за КТБ...Защото утре ще излезе, че 3,5 млрд. лв ги няма, а няма и с какво да се възмездят...Или това е целта, г-да политици, прокурори и съдии????

5

Анонимен

преди 9 години

Поредния фарс: ЗАЩО ИМУЩЕСТВОТО НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ НЕ Е ЗАПОРИРАНО СЛЕД КАТО ГО СЪДЯТ ЗА ТОЛКОВА МНОГО ПАРИ!!!!НЕ СМЕ ДЪРЖАВА ТОВА ВИ КАЗВАМ НЕ СМЕ!!!ОНЯ БУДА САМО СЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО МОЖЕ ПОВЕЧЕ ДА ОКРАДЕ И С КОЛКО ДА ИЗЛЪЖЕ НАРОДА ОТНОВО, ЧЕ ДА Е НА ВЛАСТ ДРУГО НЕ МУ Е В ГЛАВАТА!

4

Анонимен

преди 9 години

Настъплението на болшевиките е това,мустаки беше бушон. Парите са от банката на Пукин.

3

>>>

преди 9 години

Знаят те знаят . Преструктуриране - значи съкращения,разпродажба на недвижимо имущество обиране на къде каквото може и препродажба на следващия тарикат. То тоя сценарий вече от 10-тина години го въртят с БТК. Първо разделиха БТК и НУРТС сега ще ги обединяват......смях

2

Анонимен

преди 9 години

Shte padna s toca "ima vurhovenstvo na zakona" hahahaha

1

Алекс

преди 9 години

Дано наистина да знаят какво правят щото иначе цопват с двата крака в блатото на бъгарската икономика. :)