33

Анонимен

преди 9 години

Искате да ми кажете, че Ким Кардашиян е по-секси от Ирина Шейк....е нема как да стане, в некой друг живот може, в тоя НЕ.

32

Аз

преди 9 години

Хора, обичайте си жените каквито са! Любовта е важна!

31

Анонимен

преди 9 години

просто инстинкт, само жените май си мислят, че любовта и секса са едно и също

30

:)))

преди 9 години

продължение от 39т:До 34 АнонименХаресвам посочените жени в материала от статията, но около повечето популярни и успели жени има много неискреност! Малко са мъже които не се комплексират и стряскат от такива жени, малко !

29

Анонимен

преди 9 години

Постоянно анализ ,всяка дума,всеки жест? Знам ли, това може и да е предизвикателство в един момент.Да започне да ти харесва.Явно ,чувствата му към теб са повече от силни.Ти ,ако го боготвориш,той те боготвори два пъти.Някаква много силна Любов има между вас.

28

Анонимен

преди 9 години

До 19Опъвайте платната!

27

Анонимен

преди 9 години

До 19Ти Жена ли си търсиш или Докер?

26

Анонимен

преди 9 години

Всичките майстори,но никъде не прочетох,че на Голям тезгях работят.

25

Анонимен

преди 9 години

До 22Защо ти налага,този контрол? Самоконтрол? Не ти вярва? Възпирате,така не можеш да движиш собствените си неща и да следваш амбициите си.Желае винаги да е наясно с твоите мисли, чувства във всеки миг и секунда минута,ден и година.За него е отсъществено значение ти как се чувстваш? За него си едно голямо съкровище.Обича те много,за това.

24

Хм..

преди 9 години

До минко 47 г. ЕргенТипично по БГ! :)) Като безпомощен вик,т.с.невъзможност да се справиш с нежният пол! Самопризнание за безсилие и липса на сърце, т.с мъжественост!

23

до 28

преди 9 години

Разбирам, достигнали сте до някакъв етап на разбирателство, така ви е добре и не искате да разваляте нищо(аз минах през пълната процедура с жена си ахахах). И аз не вярвах в брака, но все пак се ожених доста млад на 23 (сега съм на 30). Честно казано нищо не се промени и никой не придоби чувство за притежание, просто ми стана интересно какво ви крепи, тъй като на мене ми трябваха около 3 години с жена ми, преди да се оженя.

22

Рапунцел

преди 9 години

Я дайте ино тлъсто маце насам и я ше ви светна как съ праи. Кога сакам да съм интимен взимам един пакет бело брашно тип 500 наръскам я и като натисна коремчето то почва да издиша от там де треба да съ премеря. Ако е кльоща само ще се раздрънка като тия китайските дрънкулки дето висят от тавана. Я па на морету летоска и за душек и водна топка може да си я ползвам.

21

:)))

преди 9 години

До до 22Много неща пречат, но и двамата сме тежки характери, особенно па я /как казал шопа/ ! :)) пп. Невярвам в брака! За повечето мъже /ако са такива/ жената под венчило става техна собственост /нещо като предмет/! Общо взето аз съм привърженик на еманципацията, но не криворазбраната която е доста често срещана, т.с не оново дет прави се кариера през мъжете/кревата!

20

Анонимен

преди 9 години

Не обичам кльощавите стандартни представи за жени, Марая Кери (Мария Кирова ахахах) на снимката ми е идеала за женска фигура, точно за такава съм женен. Не знам за вас, но масовата представа за жена ми е леко постна.

19

до 22

преди 9 години

Ако от 18 години сте заедно, мога ли да попитам какво ви възпира да се ожените? Не говоря за ритуали, празненства, църковни бракове, церемонии и прочие, а за един формален подпис в ритуалната, което отнема не повече от 30 минути по съкратената процедура. Знам, че за повечето хора това нищо не значи, но ако връзката ви е силна, бракът само дава допълнителна тежест, без да ви обвързва крайно, както при стандартните обстоятелсва.

18

ХЕТЕРОСЕКСУАЛИСТ

преди 9 години

До ИвМоре Ив! Коментирай си там, горещите мъже, и не се бутай тук! Женствеността, ние ще е коментираме.

17

Ив

преди 9 години

Няма голямо значение жената дали е пищна или слаба. Има значение дали е уверена в себе си, дали носи жена в себе си (а не момиченце или тийнейджърка). Истинската жена може да е пълничка или на години, но женствеността й не се променя с годините. Може само да стане още по-силна. А той външния вид неизбежно се променя. Слабите жени често са свързвани само със сексапил, но рядко и с женственост. Най-женствената жена според мен е Моника Белучи. Никоя кльощава не може да й стъпи на малкия пръст.

16

:)))

преди 9 години

.Е как се виждаш с Жена на която ти си и психолога по 24 часа?Поставяна по постоянен анализ.Ще я умориш.Ще и станеш безинтересен.Нямя да те ще в един момент.--------------------------------Моят мъж от 18+ год. е точно това, / не ми е съпруг/! Постоянен самоконтрол и контрол! Доста, често това ме разсмива, но и натоварва. Почти неможе да се отпусне от тоз свръхконтрол! Иначе го боготворя го - всяка дума е премерена, всеки жест - такъв като него нема никъде да намеря/ или срещтна, беше!!! :))

15

преди 9 години

Винаги съм си падал по кльощави, ама каква съседка имам .... пищни форми, невероятно красива и винаги усмихната.

14

Plam

преди 9 години

Да бе да :D Успокоявайте се,дебелани.. Няма по-красиво нещо от изваяно стройно телце, с фини глезени,стегнато дупе и прибрано коремче,без капка целулит.. Хиляди пъти предпочитам това и грам не ме интересува кой мъж иска на жена му да й се тресат месата... И изобщо не мисля,че големите цици са повод за гордост. Жената да не е млекодайна крава. Отдавна не живеем в тия векове... Един нормален стегнат и оформен бюст е 100 пъти по добре.. Точка..