190

До Дедо Йоцо

преди 9 години

ДЕДО Йоцко Скоро няма да прогледнеш тъй да знаеш Ако продължаваш все така да си затваряш зъркелите Безсрамнико

189

Анонимен

преди 9 години

Тъпите *** започнаха да бъркат КПСС с ЕС пълни *** сте

188

Анонимен

преди 9 години

Драги фенове на КГБ, КПСС, ТАСС и др.подобни, излишно се хабите...за щастие България е ибрала ЕС и няма да успеете да я върнете в мрака.

187

Анонимен

преди 9 години

Трябват повече санкции..те от малко не разбират..

186

Анонимен

преди 9 години

Словашкия премиер Робърт Фицо заяви, че няма да допусне бази на НАТО и че Словакия може да напусне алианса. Роберт Фицо нарече санкциите срещу Русия глупости, заради които страдат предимно гражданите на Европа:Вече получаваме по-малко газ, има заплахи за затваряне на въздушното им пространство, а ако спрат вноса на автомобили? Защо ние трябва да страдаме в името на геополитическата война между Изтока и Запада? Затова се чувствам нервен заради санкциите и мисля, че те са глупости, защото за всичко това плащат обикновените хора смята министър-председателят.

185

Анонимен

преди 9 години

Опасност !!! Някакъв налудничав вирус се разпространява в Русия, заразата е пренесена и в бг кръга около Кремъл....

184

До263

преди 9 години

Това, че сме член на ЕС по никакъв начин не пречи да водим поне малко самостоятелна политика, изказванията на този от снимката са национално предателство! Аман от кратуни кухи и дебнилни :-(

183

Анонимен

преди 9 години

Тук драскачите на руска пропаганда игнорират факта, че България е член на ЕС. Това еиста проба национално предателство!

182

Анонимен

преди 9 години

e 6to e re6il zapada za zalichi pravoslavieto? i koi go zashtitava.Putin e ot slujbite koito sledqha da ne se vliza v tsurkvi,a sega go polzva kato politicheski instrument.ako ne beshe zapada dosega da e otcepil Varnenska i da se e napulnilo s ruski voenni.Putin e lud.

181

бг

преди 9 години

руския народ бил на друго мнение ами и ние сме на друго мнение *** митов ама ти си си продал *** на кепитата с помоща на такива като теб те вече ни затриха да живее русия

180

До украинецъ

преди 9 години

Путин се е 'появил' доста преди да спретнат тая бомба със закъснител наречена Украйна.. И нито НАТО, нито ЕС дават пет пари за вас наивници.. Целта е Русия, която някога няма да получат!

179

Анонимен

преди 9 години

Оставка за всички национални предатели!!!

178

До 252

преди 9 години

Не само за страната но и за Европа че и за света и Човечеството Това не е Българин Това е продало се *** за два лева на Американските интереси който Се опитват да Създават Предпоставки за Третата Световна война с което да им бъдат Опростени дълговете както с Германия по времето на Втората Световна Война на фона на Милиардите Жертви загинали в интерес на Банковият Световно Монополен Сектор

177

ukrainec

преди 9 години

До Анонимен--------------Украина наистина щеше да се разпадне,ама се появи *** и я спаси-обедини я около себе си,по точно обедини я около омразата към себе си.Украина никога не е била така единна !*** обедини и НАТО и Европа - против себе си.Сега вече може да си ходи-повече не ни трябва.

176

Анонимен

преди 9 години

Уважаваният финансист и бивш финансов министър на Съединените щати по времето на президента Роналд Рейгън Пол Робъртс заяви, че с действията си САЩ води света по пътя към последната война.Барабаните на войната бият силно във Вашингтон, европейските столици и проституиращата Западна медия.

175

Анонимен

преди 9 години

А бе,*** такъв,води се война срещу ПРАВОСЛАВИЕТО!!!М...а ви Соросоидска!!!Запада е решил да ликвидира източното православие!Ние сме най-големите ***!Както винаги...Господи,пази България,защото няма кой...Няма!!!

174

Анонимен

преди 9 години

Кризата довела до голямо единство в ЕС. ЕС се разпада бе ***, а Вие ни хвърляте във война с Русия. Продажници, които обслужват САЩ! ОСТАВКА И ЗА ТЕБ И ЗА ПРЕЦИДЕНТА! Вече сте опасни за страната!

173

До украинецъ

преди 9 години

пичага, Русия надали ще се разпадне, ама Украйна - със сигурност! Това е, защото страната е напълно съчинена, а такива държави просъществуват от ден до пладне.. Айде, пийни една студена водица и се приобщавай към някоя истинска страна!

172

украинец

преди 9 години

До Анонимен----Някой знае ли какво стана с ушанковия войник в Армения,който разстреля 7 членно семейство ? Да не се крие при джуджето ?

171

До 246

преди 9 години

Първо се приземи на Земята И престани с тия Извънземни Докато не са пристигнали Зомбитата от Ню Йоркските Предградия