113

1

преди 9 години

До балканджи ЙовоСъпротива срещу измислени врагове? Какво бунище , каква История? ОКАЗАХ СЕ ПРАВ.Един съвет-не се занимавай с глупости по форумите.Хвани се на работа /ако имаш квалификация/ в западна фирма с офис в БГ.

112

Ха,ха,хааааа...

преди 9 години

НЕМА НИКАКВИ БОРИЧКАНИЯ---ИМА РЕАЛНИ САНКЦИИ ЗА РУСИЯ!!!!!АБСОЛЮТЕН ФАКТ!/..па Вие за утешение си дрънкайте глупости../

111

балканджи Йово

преди 9 години

До 1"беден и ***","неудачник"- Е да,след ,като ми,отсекохте ръцете и краката,след,като ми извадихте очите,какво меслиш "агарянино-анонимни",че си ме лишил от достойнство и желание за съпротива.Знаеш, къде е мястото на всички "сатрапи",като тебе.? На бунището на ИСТОРИЯТА!!!!

110

Анонимен

преди 9 години

Хахаха, руснаците живеят с илюзията че ще им се размине :) и пак ще се развяват по европата, няма да стане тоаврищи :) и Крим ще върнете, и репарации на Украйна ще платите, и пазарите на газ в Европа ще загубите, накрая ще изчезнете от картата на земята

109

1

преди 9 години

До балканджи ЙовоДа си *** е до време - оправя се, но когато си глупав .... е за цял живот. Срамиш името.

108

до брей

преди 9 години

"Русия минава в полето на самодостатъчността"Или казано на български: започва ТЕЖКА МИЗЕРИЯ за руснаците.Сега въпросът е колко време ще търпят едно умопомрачено джудже да ги тормози с ТЕЖКА МИЗЕРИЯ? Били търпеливи, чувам, но колко, КОЛКО е границата на търпението им, все има някаква...И 2 уточнения:1. Най-силната икономика е САЩ.2. Китай ще премине в разплащателни разчети различни от долара когато китайците минат от любимите им германски коли на лади = НИКОГА !!!

107

балканджи Йово

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ Казах ти изроде, като възстановят и защитят родната си икономика.Чрез съвместни8 ,равноправни икономически отношения с всички държави и на първо място със страните от БРИКС и Евразийският съюз.Сигурно не си наясно защо е този "бяс" от страна на САЩ? Защото въпреки злобата си,за разлика от тебе, осъзнават,че следващата стъпка на всияки антиглобалистки страни ,е отхвърляне на "доларовото" робство и създаване3 на нова световн -разменна валута,основаваща се на равнопрвието и изгодата.

106

*/*

преди 9 години

До ВасилевМоже ли аз да ти отговоря.Печатат пари кат луди и не им пука."Когато лихвите и главниците стават дължими, правителството взема нов заем за да плати стария. САЩ използва този вариант от десетилетия.". САЩ заема в долари, а Федералният резерв печата долари. С други думи, Федералният резерв печата пари, които щатското правителство използва за изплащане. Обаче колкото повече долари има в обращение, толкова по-ниска е стойността на всеки долар. По този начин кредиторите биват изиграни.

105

нелегитимен

преди 9 години

Доналд Туск е назначен, за да насажда американските интереси в Европа. Той не е демократично избиран и за това е нелегитимен. Получава 400 000 евро за година.

104

Анонимен

преди 9 години

модер пидор

103

Анонимен

преди 9 години

Кремълската пропаганда в действие! Другари собственици на бг медии, обединявайте се дружно срещу ЕС и НАТО, ръсете всякакви лъжи! Елементарно...

102

*/*

преди 9 години

До кирилЧовече толкова си бос по история че се срамувам заради теб.Вземи малко почети за отоманската империя за причините и повода (различни неща са)за възникването на световните войни и тогава се изказвай .

101

1

преди 9 години

До балканджи ЙовоОт това което пишеш и злобата към успелите, разбирам, че си неудачник, беден и ***.

100

Анонимен

преди 9 години

До кирилКириле, хубаво име ,но не го заслужаваш.За какво създадоха славянското слово ,братята Кирил и Методий? За да се сплотиме и да отстояваме всички общо,заедно с най великата славянска държава- Русия,своите общи интереси и свобода." Умнико" ,осъзнай се.Бъди славянобългарин!!!

99

*/*

преди 9 години

Много ми е интерсно как се вписва в "евроатлантическите"и "европейски" ценности парад на втераните от "Waffen SS" КОЙТО ПО ТРАДИЦИЯ СЕ ПРОВЕЖДА ВСЯКА ГОДИНА В Рига на 16.03.

98

балканджи Йово

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯНе бери грижа за Русия, голйо!Великият руски народ,затова велик,защото ти си нищожество!

97

балканджи Йово

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯТогава продължавай да чистиш клозетите им, но не заблуждавай нищо не подозиращите български невинни деца.Хей *** ,спри да лъжеш!

96

Анонимен

преди 9 години

Туск го "признал" пред полски медии ...хахаха...само това като прочетеш, и ти става ясно за каква руска информационна лъжа става дума...в добавка и източниците пожелали анонимност!

95

Анонимен

преди 9 години

Противна физиономия има този Туск. Това е присъщо за седерастията по света

94

42

преди 9 години

До азОпределено те вярват в това.А когато човек силно вярва в нещо обикновено го постига.