24

жълтурко

преди 9 години

Поредния кьорфишек на комунистите!

23

Berlin

преди 9 години

В Северна Корея е забранено да се пътува между градовете, без разрешение от Партията. Ако някой иска да пътува до друг град, подава молба, и ако от партията го одобрят, му издават разрешение. При получаване на разрешене за пътуване до друг град, се пътува пеш.

22

Anti

преди 9 години

Като гледам Куба им е на един г...з разстояние и не са ги претрепали. Даже им облекчават режима. Ама твърдите комунистически кратуни нали все трябва да се репчат на някого ... После се оплакват че им било лошо. Като нашите мутри - големи, по-големи, най-големи, ама като им изскочат няколко по-яки от тях и им лепнат два, три и напълват гащите и после хленчат по Нова и БТВ-то как са ги пребили. Селски тарикати...

21

Аз

преди 9 години

Мен не са ме заплашвали. САЩ не е Светът!

20

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Цялата тая олелия около северна корея е, че някой иска да ги демократизира.Ако никой не иска да ги демократизира, мисля че всеки ще си живее както намери за добре..Но явно САЩ няма да мирясат докато не ги треснат с една ядрена ракета.

19

Божо

преди 9 години

Всички държави, които имат велики вождове, имат бедно население, което е щастливо и подкрепя великия си вожд !!! Изводът е , че не е важно народът да живее добре, важното е да има велик вожд, по възможност да е на високи токчета :)))) Диктатурите нищо не произвеждат, с изключение на борба за мир до смърт !!!

18

Анонимен

преди 9 години

Заплаши света или заплаши САЩ? Щото като гледам светът не се е засилил да напада Северна Корея.

17

Анонимен

преди 9 години

Аз не виждам как Пхенян е заплашил "света", след като заплахата е отправена само към тези, които имат намерение да го нападнат.

16

Божо

преди 9 години

Защо Северна Корея не заплаши Южна Корея със стандарт на живот ??? Представям си дебелият сатрап ким пореден да каже "Ако не внимавате, ще залеем пазарите на Южна Корея и Япония с компютри, леки автомобили, смартфони , затова внимавайте много :)))"!!! Всички сатрапи заплашват , че ако ги нападнат, ще стане лошо, а всъщност тероризират собственото си население и нападат съседи, ако могат - (справка - джуджи кремълски ) !!! Кремълският вече не крие , че е хиперболизирано копие на пхенянски !!!

15

до 20 РАД

преди 9 години

До Варвари и другиИ по каква точно причина САЩ или който и да било друг ще иска зорлем да напада държава като Сирия?Афганистан е извор на ислямистки групировки, терористични организации и наркотици...//////////////////////////////////Клишета,клишенца!!!!!!Откакто САЩ нападнаха,окупираха и взеха под контрол Афганистан производството на опиумен мак се е увеличило 80 пъти(при управлението на талибаните производството на този мак е било почтиликвидирано,ООН статистика и доклади).

14

****

преди 9 години

За това ли сащ ходят да се молят на Иран,защото много велики?

13

РАД

преди 9 години

До Варвари и другиИ по каква точно причина САЩ или който и да било друг ще иска зорлем да напада държава като Сирия?Афганистан е извор на ислямистки групировки, терористични организации и наркотици, които разпростират влиянието си в целия свят. Логично е да се реагира при това от всички световни лидери.Случаят със Сев.Корея е много по-различен. Сравнението с Афганистан, Сирия и т.н. показва само невежество

12

Анонимен

преди 9 години

Те затова са най-добрите приятели на джуджи, май и единствените. Сигурно са се привързали един към друг докато са чакали в чакалнята на общият си психиатър.

11

Варвари и други

преди 9 години

Единствените които най-варварски използваха ядреното оръжие над цивилно население бяха САЩ(Хирошима и Нагасагки).Да Северна Корея може да демонстрира ядрения си арсенал,но никога,никога,никога не го е използвала-"Ако бъде нападната"(Защото са виждали какво се случва със страни като Ирак,Либия,Афганистан,Панама,Виетнам,Йемен и т.н.).

10

BrainwashStudio

преди 9 години

196 държави има земята, ама само САЩ е света, така ли? Северна Корея имат проблеми само с една държава, която ги държи под ембарго - икономическа и търговска блокада. Просто политиците на САЩ са решили, че тази малка страна заплашва интересите им. С такава форма на управление САЩ нямат никаква възможност за влияние върху тях.

9

много са лесни тези

преди 9 години

На тези крастави комунисти им трябват няколко JDAM's и да ги няма, *** и троскота ви долен червеникав!

8

мравка

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯКАТО ТИ ЧЕТА ПРОСТОТИИТЕ СИ МИСЛЯ ЧЕ И НЕ САМО ШАПКАТА,НО И ГАЩИТЕ ЩЕ СИ СВАЛИШ НА АМЕРИКАНЦИТЕ.

7

Цветанка

преди 9 години

Има няколко държави,които искат само те да имат ядрено оръжие. И всички останали се явяват за тях голяма заплаха. А това че точно те са заплаха за света...това го извъртат като палачинка - САЩ и останалите западни ядрени сили!

6

ми така е

преди 9 години

Прави са корейците,то не беше Афганистан,та Либия,та Египет,та Ирак,та кой ли не!?Колко му е евроатлантическите другари да нахлуят и там!?

5

Анонимен

преди 9 години

Малоумният посланик, на най- малоумната държава се изказа, колко е велик неговият *** вожд и как света се върти около Ким!!!!Никой не ги бръсне тези и за слива даже!!!!Народът им пасе трева от глад, а те ядрена война ще започват!!!!!***!!!!