276

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНай мразя лъжците. Мажеш ли да кажеш и докажеш кой десетки села и градове е бомбардирал СССР в България ?Да ти не си приятел на САЩ ти си просто тяхна държанка.

275

Анонимен

преди 9 години

Ес се стяга за пропагандна война русия в отговор стяга ракетните комплекси ,европа бързо е забравила втората световна война ?

274

До Анонимен 485

преди 9 години

А нима ти можеш да бъдеш приятел с народ, изнесал златото от българия с влакови композиции защото го е "освободил", с народ който раздели на 2 собствената ти държава (кнаяжество България и Източна Ромелия), с Народ виновен за установяването на режим, довел до избиването на хиляди образовани и нтелигентни хора и затворил по концентрационни лагери още десетки хиляди твои сънародници? Народ който въоражава страни които са срещу западния модел на живот? И този народ да считаш за герои.

273

фил фобов

преди 9 години

До всички платени драскачи (русофили, американофили, *** и др.), докато ви плащат за евтината пропаганда ще сте добре, в момента когато спрат плащанията, ще се закопаете много. Не можете ли да разберете, че трябва да се обединиме и да излеземе от кризата? Не разбирате ли че ви използват като к***рви? Защо не станете всички българофили и да си оправиме държавата, знам че ще си загубите стотинките но после ще сте много по добре. И да говоря за вас, но всъщност вие ни закопавате всички!

272

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 478 Аха можеш да бъдеш приятел с народ бомбардирал БЪЛГАРИЯ и убил хиляди българи без ние да сме дали и един изстрел срещу тях и да направиш паметник на техните пилоти. Можеш да бъдеш приятел с народ виновен за смъртта на над 1( един ) милион иракчани.Можеш да бъдеш приятел с народ виновен за разстрела на стотици сватби в Афганистан .Можеш да бъдеш с хората изпепелили Лонг Ми ,избили стотици хиляди и обрекли на болести от дефолиантите също стотици хиляди.Можеш да бъдеш приятел на народ пуснал Атомните бомби над Хирошима и Нагасаки и да ги считаш за герои.

271

к

преди 9 години

До UKRAINECДа не би случайно българите да живеят по-добре от руснаците? Ха-ха-ха.... голяма заблуда....

270

Анонимен

преди 9 години

Ne drasnite Lava drugari

269

КК

преди 9 години

До Анонимен 473А с какво пропагандата на САЩ и Европа се различава? Не търсете под вола теле ...Едно и също е навсякъде - въпрос на субективно възприятие и собствен опит и знания оформя гледната точка на всеки един от нас и симпатиите към един или друг политик, държава, народ.И мнението на всеки един от нас се променя с времето и с обстоятелствата - неприемлимото днес, може да стане закономерност утре

268

Анонимен

преди 9 години

До Боби 465Путинковата партия и тази на Жириновски.

267

Mорския

преди 9 години

До UKRAINEC и другите *** . За да си ''Филос''- приятел на една държава , русофил, германофил ,украинофил и т.н значи ,че си приятел на този народ и му симпатизираш.Това ,че политиците на определена държава са правели грешки, правят и сега не значи , че трябва да изпитваме омраза към определен народ. ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЪМ РУСОФОБ ??? ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЪМ УКРАИНОФОБ ??? ЗАЩО ДА МРАЗИМ НАРОДИТЕ НА ТЕЗ СТРАНИ? Обяснете ми отворковци .

266

Анонимен

преди 9 години

Elka, tochi zubi y naostria nokti, shte e v purvite redici vuv voinata :D

265

РМС

преди 9 години

Смърт на руския фашизъм,свобода на народа!

264

UKRAINEC

преди 9 години

Руснаците никога няма да бъдат щастливи,знаейки че другите народи живеят по добре от тях.И тъй като на прогрес те не са способни-злобата и фрустрацията се явяват постоянно душевно състояние на руснаците. Генерал Шарл де Гол

263

Аз

преди 9 години

Колко весело ще бъде - още от сега я оплескаха! Статията започва със заглавието, че ще правят пропагандна война и завършва с твърдението, че няма да манипулират с явна пропаганда, защото нямало да е ефективно. Май само пари ще се разкешват.

262

Анонимен

преди 9 години

Съвременната пропаганда на ЕС спазва дословно принципите, заложени преди толкова време от Гьобелс.

261

Боби

преди 9 години

До Анонимен 157Покажи ми Фашисти в Русия - поне една партия? Не казвам че няма хора с болни мозъци които се определят като НЕОФашисти и НЕОНацисти но в момента в който се засветят се събира опашка която да ги както минимум бие. Фашистите от Италия и Нацистите от Германия затриха 27 милиона граждани на СССР - това не се преглъща или забравя лесно

260

Йозеф Гьобелс

преди 9 години

"Ако кажеш достатъчно голяма лъжа и я повтаряш, хората евентуално ще повярват. Лъжата може да бъде поддържана само толкова, колкото държавата може да скрие от населението нейните политически, икономически и военни последствия. Поради това е жизнено важно държавта да използва всичките си сили за подтискане на недоволството, тъй като истината е смъртен враг на лъжта, а от това следва, че ИСТИНАТА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ВРАГ НА ДЪРЖАВАТА!"Йозеф Гьобелс, министър и пропагандата на нацистка Германия.

259

Повод

преди 9 години

До UKRAINECМоже да се увличаш и пенявиш колкото си искаш .Но да говориш за БЪЛГАРИТЕ , при положение че си украинец е наглост и нахалство.Не подкрепящите фашистите и фашизоидният преврат в Украйна чисто и просто не се ловят на простащината на такива като теб.И нещо друго. Има доста българи посетили Украйна , видели плодовете на мафията в тази страна и директно сблъскали се с нейният криминален и престъпен характер като държава.Така че прибери си езика и плюнкомета.

258

Анонимен

преди 9 години

Като чета коментарите, явно руската пропаганда е превзела мозъците на много нашенци. Само че европейците не схващат, че са им невъзвратимо увредени и с приказки няма да ги убедят. Загубени са за цивилизацията...

257

UKRAINEC

преди 9 години

Всички тези модерни русофили са заплаха и за православието, тъй като техните бащи и дядовци бяха тези, които пребиваха и унижаваха българските свещениците след 9 септември. Но въпреки всичко казано те са най-голямата опасност за българщината и истинския патриотизъм. Защото не можеш да величаеш други страни и да искаш анексиране на България към Руската федерация, но да се наричаш патриот. А последното води до два лоши извода за днешна България или съдебната ни система не работи, или трябват още по-сериозни реформи в здравната система.