23

трревов

преди 9 години

ПЛЕВЕЛА СИ Е ПЛЕВЕЛ,в която и нива да го сложиш.ПРАВИЛНО МАЙКА МУ ГО КРЪСТИЛА ТАКА,от него няма никакво полза,дори и днешното му изказване прилича на някакво поздравление по случай израстването на поредните ПЛЕВЕЛИ В НАШАТА РОДИНА.Навремето желев беше взел американска царевица и доста плевели избуЯХА,ТАКЪВ Е ЕДИН ОТ ТЯХ НАШИЯТ ПЛЕВЕЛ НА НА ВИСОКО НИВО,ПОЛИВАЙТЕ ГО,ОТ НЕГО ДРУГО НЕ МОЖЕ ДА ИЗРАСТНЕ ОСВЕН П Л Е В Е Л И.ТОЗИ НА СНИМКАТА Е ЕДИН ОТ ТЯХ.

22

$$$$$$

преди 9 години

Кой беше този очилат фъфлек?

21

Pitasht

преди 9 години

А БДЦ кои беа?

20

Анонимен

преди 9 години

До АнонименСмее ли някой да не обича ***.

19

Анонимен

преди 9 години

А най-много прилича на мистър Бийн.

18

Анонимен

преди 9 години

Русия си има велик Путин и народа си го ОБИЧА ,Ние си имаме едно посмешище и си го подиграваме.

17

Анонимен

преди 9 години

Този очилат грозник и ***, който се продаде за пари няма право на мнение. Плевнелиев е най-свестния Президент след комунистическия период на България. Червените *** не могат да му простят, че е интелигентен, ерудиран, успял сам без да е от тяхното котило, уважаван в Германия като бизнесмен. Освен това е и баща на три прекрасни момченца, а не като червените милионери с по едно, презадоволено и неставащо за нищо отроче. Господин Президен аз се гордея с Вас!

16

кой носи

преди 9 години

по хубави фльонги-Дилов или Гого Лозанов.Това сега е важния въпрос.

15

гошко

преди 9 години

Абе на тоя *** партията някой знае ли как се казва?? Как може изобщо да се изказва??

14

Смешно е

преди 9 години

Някой ме е изпреварил за сравнението на Путин с Роско

13

Смешно е

преди 9 години

Да сравняваш Роско с Путин е меко казано смешно.................

12

ognyanz

преди 9 години

Дилов, ако искате да сте полезни, внесете предложения за промени в Наказателния кодекс. Колективните органи за управление (правителство, общински съвети, бордове) от години не носят отговорност пред закона за нищо. Закона за обществени поръчки е като врата в полето - конкурсът за изпълнители винаги може да се пропусне, като се протака избора докато останат по-малко от три месеца, и след това нашите хора избират нашия човек. Поучете се от Румъния - там доста политици и олигарси влязоха в затвора.

11

Анонимен

преди 9 години

Дилов е същият *** като Бареков, само глупости говорят и се правят на разбиратели!

10

Анонимен

преди 9 години

Кака Роса и Путин )) - нерде ямбол нерде стамбул....

9

браво бе, нуло!

преди 9 години

Любен Дилов-син опита да се прави на писател - пълен провал, политик - тук успехът е пълен, ама като клоун. Опита и кариера като дупедавец - най-после пълен, грандиозен успех!

8

коко

преди 9 години

аз съм доволен от президента. Този е най-разумният президент досега. Визионер.

7

Кр.Георгиев

преди 9 години

Много ме кефи , когато някой *** почне да вие от страх и злоба: " тоя е комунист, ***, ***, ***" .. Всички ние знаем, че повечето хора носещи званието "комунист" са добри , интелигентни, народни хора - истински човеци, направили много за добуването на народа.Нискочелите злобни същества именуващи себе си "домкрати" почват да плюят, давят се от злоба.. И тяхната омраза подчертава високата стойност на хората гордо носещи званието "комунист"..

6

аз

преди 9 години

АЗ не съм разочарован от президента! доволен съм! Защото НИЩО не съм очаквал от него! АКО НЯКОЙ Е ОЧАКВАЛ ... си е за негова сметка, колко КЬОРАВ е бил, ако е гласувал за него!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 9 години

дилов е ком.продажник ***

4

Анонимен

преди 9 години

следобяд бойко ще дърпа ушите на роско че се е изложил