13

Анонимен

преди 9 години

до 12 те 25 год не спряха да ревът значи до сега все на прав път ли сме били?

12

ops

преди 9 години

Прав е Миков! Народа е жаден за справедлливост. Време е да видим в затвора 1 Хидроинжинера, 2 СтаниШеф, 3 Р.Овч..... и много други ваши съратници и другари!

11

Аха

преди 9 години

Щом тия реват, значи сме на прав път! Като чуят референдум и подивяват! Що така бе, нека си каже народа какво иска!

10

С

преди 9 години

МУТРАТА СЛАВИ ТРИФОНОВ !!!!!!!!!

9

Мм

преди 9 години

ДПС и Доган - партия създадена от МултигрупАТАКА и Волен - партия създадена от Мултигруп ( ВОЛЕН, АКО СИ СПОНЯТЕ БЕШЕ ГОВОРИТЕЛ НА МУЛТИГРУП )Слави Трифонов - Проект на Мултигруп ( Павлова сега е в журито на България търси талант !)ЕЕЕ КАКВОТО И ДА СПЕЧЕЛИХТЕ, ГОСПОД ЩЕ ВИ НАКАЖЕ КАКТО НАКАЗА И ИЛИЯ !!!!!!!!!!!

8

Браво на ...

преди 9 години

... Миков! Нищо освен празни приказки! Ако не искаш да свършиш нищо и не искаш да ти пречат, говориш за консенсус.

7

HA

преди 9 години

МИКОВ, КВО СТАВА.... БУТНА ЛИ ПУТИН НЯКОЙ ЛЕВ ЗА ПИЯЧКА !?

6

andros

преди 9 години

Миков се върна с опорните точки от Русия, където се подиграват с България и започна да сее мозък.

5

Бостан е жив и помни

преди 9 години

Лидерите на БСП и ДПС да говорят за бедност е все едно педофил да иска да стане детски учител . Довчера бяха на власт и какво направиха за хората , нищо но от сърце . Никога повече тройната банда на власт .

4

Анонимен

преди 9 години

Обществото се умори от вас, другари назначени за капиталисти! Уморихме се от бандитския преход, уморихме се от това че ваши хора разпродадоха заводите, уморихме се от това че ваши хора създадоха мутрите, беззаконието, хаоса, групировките. Уморихме се, че излъгахте поне три пъти че ще строите АЕЦ Белене. Най-добре БСП и създадената от ДС - ДПС да бъдат закрити със постановление!

3

Мен

преди 9 години

"Соцлидерът Михаил Миков обвини държавния глава, че говори за консенсус, когато обществото е разделено от бедност и несправедливост."И кой го докара до там бе, Миков ? Нали вие и акраните ви от ДПС.

2

г

преди 9 години

Боже, боже този говори за справедливост. Тези амнезия ли имат? Защо не си спомнат за Петърчо Корнезов? Дъщеричката му Десиславка възстанови в реални граници имат в ж.к.Младост-1 , до посолствата и той включваше асфалтов път, канализация, водопровод улична касетка на енергото/т.н. захранване на няколко блока заедно с кабелите и т.н. /до бл.70 /

1

Анонимен

преди 9 години

моля ,напуснете народното събрание доброволновие вътре дето сте, сте срам и позор за България