40

Анонимен

преди 9 години

Едва ли някой политик е отнасял толкова клетви като тоя. Как спи спокойно не знам.

39

Анонимен

преди 9 години

Ако се създаде орган в прокуратурата като в Румъния,и се прочисти съда от "гнили" ябълки(т.е. се направи съдебна реформа,а не РИФОРМА проформа),то голяма част от политическият звезден небосклон от годините на несвършващия преход-бивши и настоящи премиери,кметове,партийни и държавни величия,трябва да станат клиенти на съда и обитатели на затворите.Поради нелогичността да се реже клон на който се седи,то и реформа няма да има.Затова ще звучи странно че се иска справка за местообитаването и заниманието на премиер и последващи процесионални действия.

38

Анонимен

преди 9 години

по собствените му самопризнания доскоро е вкарвал и изтеглял """"спонтанно протестиращата част""""

37

Анонимен

преди 9 години

Не удобен въпрос - познава ли се с Драшкови? :-)

36

Анонимен

преди 9 години

Всички знаем, че е мафиот и крадец. Кой го избира тогава?

35

Анонимен

преди 9 години

Работи олигархонапомпан с напразни хорски очаквания медиен образ, който оправдава РЕАЛНИТЕ очаквания на олигархията която го рекламира и промотира.

34

Жорж

преди 9 години

Прав е съдията. Николай Бареков обяви работното МУ време- от 11.00 до 14.00 , докато се снима и срещне с авери. Б П ЦЪРКВА ,за тези МУ жертви ГО награждава. Да ви е здрав и жив.

33

до 37

преди 9 години

е виждаш ли двама ти се отбелязаха като дневнишки пътуващи ***. Не искат и други, защото и между *** има конкуренция - зверска конкуренция за финансова отпадъчна суровина от съсипването на икономиката ни.

32

Анонимен

преди 9 години

Общината - не може фирма без да е минала по обществена поръчка да *** синя зона...

31

Анонимен

преди 9 години

Кадиев - СТОЛИЧНА ОБЩИНА Е ПРЕСТЪПНИК. Ето сега да се самосезира - по БТВ.

30

Анонимен

преди 9 години

Продължават източванията. Соф гербава община подарява паркоместата на частна фирма, за да не печели по 22 милиона лева годишно, а да ги получава частен олигарх. Докога всичко печелившо ще бъде давано на партийните олигарси?

29

Анонимен

преди 9 години

Ако няма достатъчно *** да си вземе сайта от Дневник. Там е пълно с такива. И който ги назове получава бан до месец. Щото е демокрация. СУПЕР ДЕМОКРАЦИЯ. а В СЪЩОТО ВРЕМЕ *** МОГАТ БЕЗНАКАЗАНО ДА ОБИЖДАТ ВСЕКИ И ЗА ВСИЧКО. дА ЖИВЕЕ медийната свобода за *** от целия им спектър.

28

Анонимен

преди 9 години

Единственото спасение на България е не политиците да продължат да деформират съдебната система а по случайност да се объркат и да сложат някой магистрат на възлово място и да ги почне от ред. Предполагаме че минимум 70% от политиците и 80% от тия дето реформирата нонстоп съдебната система, демек я съсипват ще напълнят Центарлия затвор. Това е единственото спасения на България, но много внимават да не попаднат на некомпроментиран магистрат и слагат само оляли се по върховете. Или страхливи.

27

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Къде живее Бойко Борисов ?Все още в България !Какво работи ?Унищожител на българите в полза и услуга на своите чужди западни господари !Нима този съдия не знае тези общоизвестни факти ?

26

Анонимен

преди 9 години

има ли безродни *** да похвалят всеки грабеж и всяка съсипия? коментарът ще бъде изтрит за да върви пропагандата на еничарите, платена с пари на световната олигархия...

25

Дядо Петър

преди 9 години

Как какво работи - Мафиот 1 на РБ.(А в работното си време риташе футбол на малки вратички, преди да го хване менискуса, естествено).А живее в Банкя - нали сам си призна, че искал да скочи с парашут над къщата си, когато Фалконът му кръжеше над София.Ако и това не е достатъчно, ОБЯВЕТЕ ГО ЗА ОБЩОНАЦИОНАЛНО ИЗДИРВАНЕ.Преди да го вкарате в пандиза. Той много добре си знае защо.

24

Анонимен

преди 9 години

дОБРО УТРО ГЕРБАВА КАЛЕНКЕ! кАК Е УСЛАЖДА ЛИ СЕ КОКАЛА ВЕЧЕ ЧЕТВЪРТО ГЕРБАВО ПРАВИТЕЛСТВО? сТИГАТ ЛИ 24 МИЛИАРДА КРЕДИТ ЗА 4 ГОДИНИ МАНДАТ ПЛЮС ИЗТОЧВАНИЯТА НА държавните дружества с фирми-кърлежи и с тихата кантрабандица - гледам цигара не хващате. Та ако сме пропуснали някоя схемица, моля допълнете :-)

23

Анонимен

преди 9 години

и той работи като Радан Кордоба Кънев - съсипват България. Ежедневно и неуморно, уволняват се кадърни и се назначават такива като просрочилите редовния конкурс и обявили форсмажорна поръчка заради собственото си бездействие само с една фирма, при положение, че закона позволява пак поръчката да е към повече фирми. И пак питам защо пощите трябва да зависят от външни фирми, като могат да имат свои охранителни звена и разхода едва ли ще е 50 милиона като няма начислена печалба а само заплати. ПОЗОР

22

Анонимен

преди 9 години

включете БТВ да видите и чуете как се източват български пощи с обществена поръчка за 50 милиона при тн форсмажор. Защо пощите нямат охранителни звана а трябва да се източват от частни фирми, това ли ви е европейското развитие?

21

до 19

преди 9 години

Ако ние сме ***, Боко не ни е враг, а партай геносе. И понеже за него се знае ,че е бил *** както и тези около него, значи остава ние да не сме такива.