27

Анонимен

преди 9 години

До Днес сме коне с капа 23 с две раце подкрепям тезата и. Така си беше, бях в четвърти клас когато един "чичко" ме прибра от един изоставен строеж, размотавах се сам хвана ме за раката и айде вкъщи. Странното е, че вообще не му беше на път, но огава времената бяха такива, хората бяха различни... Няма да ви казвам в къщи какво последва.

26

Анонимен

преди 9 години

Ти хубаво ме триеш, но това за циг. извращения през 90те е истина, и то не се е случвало само в София, сигурен съм

25

Папата

преди 9 години

Камилче, нека ти обесним некои работи... значи на територията на планетата на 15 годинки трудно се изкарава пара за покрив,храна и дрешка... дори от големи и зрели хора... така че се приготви за "сватба", че там дето още е безплатно не искаш да се връщаш....

24

Анонимен

преди 9 години

До лесно ви е 14. Абе айде стига бе, едно време само социолози и психолози са азговаряли с родитлите ни...Жал ми е за жената, много се разглезиха днешните пубери, то пък човек да не им се скара.Лигава работа

23

Анонимен

преди 9 години

Ще се върне къщи, къде ще ходи, само да гледа армаган да не донесе на мама ?

22

Анонимен

преди 9 години

А защо социалните дремат?Да я изпратят в социален дом.Явно детето е глезено,капризно и нагло.А и не на последно място без никакво възпитание.

21

x

преди 9 години

А бе, няма ли кой да я ошамари...майка й се побърка. Лигла

20

До Камелия

преди 9 години

Камче, не те познавам, но ако го четеш това, помисли си ако ти беше майка и дъщеря ти направи това с теб. Колкото и да мразиш родителите си, те не заслужават това. Животът е един. Ако не друго, поне им напиши писмо защо си го направила, не ги измъчвай!

19

до селска драма

преди 9 години

голяма работа си, пердах да има викаш... така е най-добре. ЗАТОВА МНОГО ОТ ДЕЦАТА В БЪЛГАРИЯ НЕ СА ОКЕЙ СЪС СЕБЕ СИ И СЪС СВЕТА ОКОЛО СЕБЕ СИ. ЗАЩОТО НЯМАТ ПРАВО ДА МИСЛЯТ, НЯМАТ ПРАВО ДА ИМАТ МНЕНИЕ, НЯМАТ ПРАВО НА НИЩО. НИКОЙ НЕ Е КАЗАЛ НА 15 ДА ХОДИ НА ДИСКОТЕКА, ВАЖНОТО ДА СЕ ГОВОРИ ЗАЩО НЕ Е ПРАВИЛНО ДА ОТИДЕ НА ДИСКОТЕКА..................... И ВИЕ РОДИТЕЛИ ЛИ СТЕ?????????? ОТВРАТ

18

Анонимен

преди 9 години

Нов сериал

17

Селска драма

преди 9 години

Глезените тийнове трябва да ядат повечко пердах. Цялата държава подлуди това глупаво дете. Полицията явно е тотално капитулирала, след като не могат да намерят една 15-годишна пикла.

16

до 18

преди 9 години

Тя друго и не иска. Друго си е да ти плащат по 50 евра ан час вместо 20 лв.

15

Първично животно

преди 9 години

Иска при тати в Испания. Ама без образование и език, най-много чистачка да стане, докато не я намери някой сутеньор. Това е реалността!

14

Анонимен

преди 9 години

Майката говори в множествено число, а бащата живее в Испания. Кои са останалите хора, които живеят в дома им? На 15 години всичко се възприема за психически тормоз- от отказ да отиде на рожден ден, до присъствието на 3ти лица в дома.... Не знаем каква е ситуацията, нека не ги съдим

13

anonymous

преди 9 години

Ами как ще иска да се върне, то в тоя град половината "родители" са алкохолици и редовно пребиват и тормозят децата си без причина! Не е първият, нито последният случай. Чичо й нали е казал, че нямало да я бият, предполагам просто не веднага, а кой знае и какво още.

12

лесно ви е

преди 9 години

Айде не прибързвайте малко... има родители, които оказват отвратителен психически тормоз и физически на децата си, феодализъм и кво ли не... не се случва много често да бягат деца от родителите си, защо ли???? абсолютно грешно възпитание. НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ЧЕТОХ, ЧЕ ТАЯ МАЙКА КАЗАЛА " НЕКА СЕ ПРИБЕРЕ НЯМА ДА Й СЕ КАРАМЕ". Щом публично обявава как няма да се кара да дъщеря си, вече ми е ясно. Тук трябва да се намесят психолози и социални.

11

Берлин до тинейджър

преди 9 години

"Жомънка" казваш. Но най-вероятно и ти вече живееш в София. Вече и в София се казва "жомънка".

10

Мей-мей

преди 9 години

Дано момичето да е живо и здраво.Тези глупави деца ще разберат какво причиняват на родителите си ,само когато ги облъска живота,и сами станат родители.

9

Берлин

преди 9 години

Не мога да разбера каква е тази новина?!

8

Петко

преди 9 години

Един безотговорен и с извратено поведение кел..ш.Чака я школата за проституция.