38

11111

преди 9 години

Вместо да им дадете пълен игнор и изобщо да не ни съобщавате подобни сензации, от 4 дена се надпреварвате кой повече тъпотии ще напише и колко гледания ще има на пушещото ***. Стига с тая криворазбрана толерантност. Баща му пребива лекарката, пука й далака, майката е на 16 и взима детски и 700 лв. за асматик, а пък бабата е на 22 и има "само" още 13 деца. Само 1 на 10 да кастрират в родилните зали ще ни отърват от тая зловонна ***.Аз имам 1 дете, щото преценявам, че не мога да издържам още 5.

37

Нямаме нужда от тях

преди 9 години

Родителите вероятно ще бъдат насочени към програма за повишаване на техния капацитет, за да могат да не поставят детето в риск, допълва Мариана Илиева от агенцията.Г-жо Илиева няма как да се повиши този''Капацитет'' (интелект) тъй като тези родители са умствено изостанали. Тя нямат мозък. Те не мислят с главата си а с ''оная си работа'' без извинение. Мислят само как да се размножават и да взимат помощи от държавата. Раждат и продават децата си и не им пука. Това не са хора, а ***.

36

??

преди 9 години

Как да не се съгласиш с министър Москов?"Който се държи като скит,заслужава да бъде третиран като такъв"

35

Анонимен

преди 9 години

Това момиче, вероятно е загубило и девствеността си вече. След няколко години ще роди, без да ходи на училище и т.н. Тези роми са страшна напаст!

34

Анонимен

преди 9 години

Родителите вероятно ще бъдат насочени към програма за повишаване на техния капацитет, за да могат да не поставят детето в рискСамо да не пропуснете докато са в програмата да им давате по 200-300 лева помощи, че цирагите скъпи.

33

До Апел

преди 9 години

Но ако използваш такива думи те чака бан. Така че успех, ако не си баннат вече.

32

до 24

преди 9 години

"..А проспаха кражбата на милиарди от банката..."Не са я проспали.. участваха..!

31

Анонимен

преди 9 години

Дааа, яко се трие. Браво ДНЕС.БГ, велики сте!

30

Анонимен

преди 9 години

господи, ако те има, да знаеш, че този етнос е най-голямата ти производствена грешка!

29

Анонимен

преди 9 години

аслъ романо дуняс! българия през 21-ви век. на челото на вестника: пушещо "РОМЧЕ" и *** психопат с профил на сериен убиец.

28

Анонимен

преди 9 години

От 60 мнения 30 са изтрити. Браво!

27

123

преди 9 години

Полу-хора, полу-животни ! Що е то ?

26

мая

преди 9 години

какво ни занимавате с простотиите на ***! няма ли други новини! всеки сам си бере дерта, много им здраве, ееегати и простотията дето се шири в медиите1

25

Анонимен

преди 9 години

ромче? ромЧЕ??? СЕРИОЗНО???

24

Путев

преди 9 години

нека пушат ромчетата. аз съм "за". такива са им обичаите, традициите - да се купуват, да се продават, да пушат, да пият, да не ходят на училище.

23

Анонимен

преди 9 години

ДАНС ще търсят кой е качил клипчето?Защо? Това ли е престъплението? Егати цирка...

22

БРАННИК

преди 9 години

Трябва ли да се правя, че ми пука и да се правя на загрижен с някой положителен коментар за това бива ли така, или да им тегля една дълга и да си ги туря на дедовия, където им е мястото? Не стига, че пиявицата не пуска, но трябвало да мислим и за здравето й, така ли? Лицемерите край нямат.

21

АНОНИМЕН

преди 9 години

E и какво излиза това дете трябва да бъде изведено от семейството и гледано от нас защото родителите знаят как да се размножават ,но нямат капацитет да възпитават и отглеждат ?

20

Историк ревизионист

преди 9 години

Хитлер беше прав за всичко!Единственото нещо, за което би могъл да бъде обвинен е, че не завърши святото си дело.

19

ГОГО

преди 9 години

НИКНАТ КАТО ГЪБИ, КАТО ГЪБИ САМО ЧЕ ОТРОВНИ