5

no name

преди 9 години

Дори и още утре да спрат износа, докато възстановят щетите ще минат години. Но за всяко нещо има начало и колкото по-рано,толкова по-сигурно,че пак ще имаме нормално лято, зима със сняг ,подходящ за игри ,пролет като пролет и нормална есен. Нека си дадем шанс да няма вода, която да носи разрушения и смърт.А тия -безработните, дето сечаха на поразия,най-добре сега да посадят по 20-30 дръвчета ,че хем ще имат работа,хем ще има полза от тях /най-накрая!/.

4

Анонимен

преди 9 години

Вместо да секат да садят. Стига вече! Дърво не остана в тая държава. После защо имало наводнения.

3

Сини Камъни

преди 9 години

Горските в Сливен не спират не законната сеч, там съм виждал как роми с каруца пълна с дърва от гората минават без проблем покрай горския патрул. Това нормално ли е според вас???

2

Цветанка

преди 9 години

Най после нещо положително от политиката! Удар по"дървената" Мафия....само така. Какво е това? Сечене,кражба и забогатяване.....Не са засадили и едно дръвче,а изсякоха половин БГ....Секат се само болни дървета,другото се внася....Ама не така е по лесно...бързо и лесно забогатяване!!!

1

ha ha

преди 9 години

напротив, има работа за тези 8000, души, да започват да залесяват сега за 25 години, и тогава може пак да им дадат квоти за сечене "унищожаване" на природата. Иначе скоро ще заприличаме на "Великденските острови"