15

Анонимен

преди 9 години

На 44 г съм от София и досега ром(турчин ) в уч. кола не съм виждал

14

Валя

преди 9 години

Не съм съгласно парите ми да се харчат за излишни кабинети и лекари.В тази държава има закони и трябва да се спазват от всичките граждани.Как се лекуват българите така и ***.И аз искам в моята махала спешен кабинет,още повече че си плащам редовно данъците и здравните вноски защо ме дискриминират мен бялата българка.На никой *** до момента не е отказвано лечение и прегледи, да не реват без причина че вече ни писна.Плащаш ползваш не плащаш не ползваш.Всяко начало има и край.

13

Анонимен

преди 9 години

Защо бе? Нека станат доктори и да се лекуват сами. Ще решим набързо "ромския въпрос". Този шеф на БЧК е гениален. Хитлер ряпа да яде.

12

до 8

преди 9 години

Бъмзи бащати ли е

11

Валентин

преди 9 години

100 хил евро...пак за интеграция нали, пак пари ще разпределяте мизерници такива. Само че никой не ви вярва, крадци

10

Реалноста

преди 9 години

***, вече има куп територии в Бг със площ от десетки квадратни километри в които 90% от населението е ***. Повече от 51% от новородените не са от българския етнос. Развъждането им е в геометрическа прогресия. Процеса е необратим. Изгубихте си държавата със вашето лигавене и толерантност.

9

Гневен българин

преди 9 години

Чакайте интеграция...Отстъпки от общото положение за сметка на някаква група(***,мюсюлмани и т.н.) просто не се прави и не е никаква интеграция.Те трябва да се приспособят и напаснат към нормалното,законното и човешкото,а не ние към техните "нужди".Цял един болен,беден и гладен народ за тях работи и сега пак намазват гнидите.Идеята на този откровено *** проект е да получат частно лечение,но на държарна (наша) издръжка..Твърда ръка трябва за интеграция,а не п.тки в костюми (политици)

8

anonimen

преди 9 години

4e te osigurovki pla6tat li za6to 6te im xodqt lineiki,ne stiga deto tok ne pla6tat voda ne pla6tat mi i 6te gi i lekuvat bezplatno,a na balgarite im sadirat kojite

7

Кукувица

преди 9 години

Трябваше да направят оплаквене до комисията за защита на животните...

6

Анонимен

преди 9 години

А за Люлин 5 ще има ли *** - шофьори и парамедици? Защото и там по едно врем ебиха лекари...

5

Hiter

преди 9 години

Бъмзи лекар, така ще се реши проблема с пренаселването в етата. А иначе п отемата. не трябва да има разделение на бг и роми всичи да позлват една бърза помощ

4

Анонимен

преди 9 години

И как ще стане? Линейките ще станат на скраб за отрицателно време. А за скъпи консумативи и апарати като кислородни маски и подобни да не говорим какво ще стане. Ще има снимки в нета на ухилени като домат роми, нахлузили маските и окичили се с маркучите и бинтовете. А ръцете им ще са в поза за щракане с пръсти. Естесвено ще са голи до кръста и оцапани с прахоляк от черните пътеки в гетото.

3

Анонимен

преди 9 години

DVE PREDSTAVITELKI NA BALGARIA V EVROPA.EDNA ZA MERKEL I EDNA ZA UNKER

2

:)

преди 9 години

Линейките ще са каруци, а медика ще лекува с ракия... главно себе си и шофьорчето Асан.

1

до БЧК

преди 9 години

Да направят центрове и във всички селси общини, където има хора който си плащат осигуровките.