57

Анонимен

преди 9 години

Единственото нещо, което руснака е измислил е самовара, умствените му способности стигат до там!Всичко друго е ОТКРАДНАТО!!!

56

до 71

преди 9 години

Тези, които не позволиха на нито един руски самолет да излети от Ирак, въпреки, че бяха пилотирани от мужици! Всички Мигове бяха направени на дреб от американците!

55

Анонимен

преди 9 години

тези самолети са конструирани от доживялите дълбока старост германски инжинери, заточени в русия след ВСВ. Посредствен, стар самолет, за момента не може да се сравнява с модрните западни самолети.

54

До 69

преди 9 години

Кои раптъри бе, тия с бъгавия софтуер ли, дето китайското ПЦ забива и в кабината замирисва на фекалии? Или някви други имаш предвид?

53

Боби

преди 9 години

До Анонимен 68Леле какво тъпо изказване ... Ту-22М3 в първа модификация вярно са остарели. Носят се 1-3 свръхзвукови противокорабни ракети с ядрена бойна част. По времето на Авганистан се налагат бомбардировки над площи и се оказва че прицелния комплекс идеален за море не действа на суша и особенно в планини. Пак е Ту-22М3 но вече с нова електроника малко след Авганистан си е съвременен самолет. Но само 20 броя свършват парите. След грузия Ту-22М4 който има всичко като ракетно и бомбово руско

52

Анонимен

преди 9 години

Еи тези Раптарите най-много ги свалят!

51

Анонимен

преди 9 години

Ту-22М3 са скапани и морално остарели, може да плашат гаргите с тях. Освен това специалистите тук не са се замислили къде ще летят тези самолети в Черно море при свърхзвукова скорост. Излитат, 10 мин на юг и после завой, тъй като маневреността на Ту-22М3 е доста лоша. Или пък на запад, летят 10 мин и после пак завой, на север пак така. Единствения коридор е на северозиток, но там са "опитните" москали от ЛНР и ДНР с ракетите Бук

50

Сандо

преди 9 години

или с други думи в черно море пиле не може да прехвръкне ако Русия не е съгласна с товаи още че Берлин вече е на 30 мин разстояние

49

Боби

преди 9 години

Значи да ви образовам малко по отношение на авиацията.Поради факта че СССР/РФ е обградена от морета които се контролират от американски самолетоносачи трябваше да се произведе далечен, но не стратегически бомбардировач способен да се бори с авионосни групи. Първия е Ту-16 след него идва Ту-22 който вече е свръгзвуков и най-накрая идва Ту-22М което си е софистика понеже е 100% различен самолет. Ту-22М3 и вече Ту-22М4(2014) разполагат с крилати и свръхзвукови ракети за борба със самолетоносачи.

48

КуРти

преди 9 години

Искрено се забавлявам, как някакви третополови ***, които сигурно и гумата на колата си не могат да сменят сами, с лекота оплюват авангардни технологии създадени от екипи хора, които само един от тях е по-умен от цялата им рода накуп до хан аспарухово време минимум........

47

Анонимен

преди 9 години

На Пастирката 2 пъти са и сменяли памперса днес докато е сричала от листчето.Я някога беше щастлиФТ

46

Анонимен

преди 9 години

патологични убийцидай им само да завладяват и разрушават

45

Капитана

преди 9 години

Мога да ви разказвам много за пародията и смеха в Натовската армия със действителни случай,но не смятам че тука е мястото!Всеки който е служил в армията и е участвал в съвместни учения и мисии е наясно че целият Натовски модел е сбъркан!И го казвам с болка,като бивш военен!Преди 1990 година имахме сто пъти по-сериозна бойна подготовка от сега!

44

взгляд

преди 9 години

само преди 2 дни някаква анонимна амеба ме плю за тези самолети те са вече реален факт което означава че цяла еврапа и англия са на мушката ха сега пулетесе след пуск на х 102 за секунди всичко изчезва долетното време до бг е само 1 мин и 15 секунди има вероятност ТИКВАТА да не я улучат щото е празна

43

Анонимен

преди 9 години

глупости говориш само в първата чеченска война са савлени 9 руски самолети Су и 24 хиликоптера Ми

42

агресори

преди 9 години

затова заграбиха Крим значи тези агресори

41

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 49: Капитане,напълно съм съгласен с тебе,няма друга такава армия в света като руската с такъв висок боен дух,при тях парите са последното нещо като мотивация,всичките са адските патриоти и действат за родино!Не случайно до сега никой не е успял да покори Русия и най смелите опити не са стигали и до Москва!

40

Анонимен

преди 9 години

Гледайте руското изложение-"Армия 2015" в Кубинка,там ще бъдат представени оръжейни системи без аналог в света!А щом го показват явно имат много по-сериозни скрити неща!

39

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 48:Точно защото съм чел доста и за това спокойно мога да заявя че в момента руското оръжие е номер едно-и като ракетостроене,и като ПРО,икато средства за радиоелектронна борба и в космическия отрасъл!

38

До 43

преди 9 години

Туризма винаги си е цъфтял в Крим, но си личи, че не си ходил там. И представа си нямаш за живота там.