9

Анонимен

преди 9 години

Някои умници седнали да ми разтягат лукуми -видите ли тоя го нападнали полицаите и той се вардил човечеца ...хехехе -в щатите такива барикадирани индивиди с оръжие снайперистите от спец.частите при първа възможност ги отстрелват като яребици -тука нашите *** начело с онзи орангутан бившия глав.сек -седнали да правят стратегии ,да му се молят и чак като ги подпукал им светнало че с луд шега не бива !!

8

Има Господ

преди 9 години

До Бай ,бай- бай ПеткоАбе, да, ама Бай Петко е жив, а онзи с конската глава го изядоха червеите ! :)МОЯТ ДОМ Е МОЯТА КРЕПОСТ !

7

Анонимен

преди 9 години

Едно врме в МВР се работеше много да има повече професионализъм, не се сменяха служители на килограм, имаше някаква приемственост и отговорност. Сега такива като Лазаров под път и над път на всички нива. Силовото мислене е характерно за баретите. Те избират ли се по интелигентност? Категорично не. Ето защо и е такъв резултата, убит и ранени. Не се ли промени концепцията на баретите при подбор, подготовка и акции отново ще има загуби. Ще осъдят Петко но остават много проблеми. Кой ще ги реши?

6

Бай ,бай- бай Петко

преди 9 години

До svetlioЧета и се смея какви *** има -срещу полицаи и то такива от СОБТ -НЕ може да има и изобщо да се предявява нещо като "неизбежна отбрана " -това може единствено да се квалифицира като -НАПАДЕНИЕ и оказване на съпротива ,което във всички страни води до едно единствено неща -дървено пардесю!!!!!! Можете да си дращите каквото си искате ,да си избивате дребнавите комплекси -но това е положението и не можете да го промените дори да се съдерете !!!!!!!!!!

5

Анонимен

преди 9 години

Бай Петко Велики сам с пушка в ръка поведе битка срещу еничарите.

4

АТИЛА

преди 9 години

ДНЕС БЪЛГАРИТЕ ПРАЗНУВАТ ЕНИЧАРИТЕ И ТЕХНИТЕ *** ПОМЕНУВАТ !!!Една Година от Героичния Подвиг на Лясковския ТИГЪР, Националния ГЕРОЙ Разтрелял Милиционерския КОПОЙ Петко Савов Петков!!В Лясковец днес е Неучебен Ден.Всички Ученици под Строй ще поднесат Цветя на Майката Героиня отгледала Големия БЪЛГАРИН Петко Савов Петков и Разбира се ПРЕПИКАЯТ Надгробната Плоча на ЕНИЧАРИНА.

3

Аз

преди 9 години

Бай Петко е невинен пуснете го на свобода!!!

2

svetlio

преди 9 години

Неизбежна отбрана!!!

1

Анонимен

преди 9 години

Сега остава и да го оправдаят и порното ще е пълно..