32

Анонимен

преди 9 години

Софиянци все се правят на велики, богати и какви ли не, а реват, че трябва да плащат по няколко левчета за паркинг. Ами не може да живееш в центъра на София като баровец на гърба на провинцията и да обираш на млякото каймака, а да ревеш за глупости. Ами как да стане като в Сфия има сигурно 1 млн коли да паркират на такава площ?

31

Анонимен

преди 9 години

Не знам как е по другите градове, но в София единствената подръжка за местата на синята зона е боя и табели, както и велоалеята за милиони в Младост, където боята се изтри след първата зима. Мисля си, че с парите от тази зона ако не отиваха в частни ръце общината би могла доста да подобри състоянието на улици и тротоари.Иначе разбитите тротоари на местата определени за синя зона не съм видял някой да ги подържа.

30

ЯВОРЧО

преди 9 години

Това си поредния пладнешки обир. За да се оправи България трябва депутатите да спрат да крадат. ХА-ХА

29

Къде са парите?

преди 9 години

Понеже всеки втори пита, къде са парите от т.нар. "зони" - те се насочват ударно към обектите, на които може да се режат лентички и да се снимат Тиквата и Самоковката нахилени. Не е лошо да се напомни, че по-голямата част от зоните се намират в малки улички, за които СО не е дала нито един лев за поддръжка през последните години, а и в бюджета за 2015 има само трохи за тях. Т.е. взимаме едни крупни дневени постъпления от централната градска част за да подхраним грандоманщината на едни нещастници

28

Анонимен

преди 9 години

То това не е по-различно от онези, дето ги хванаха в Пловдив да искат такса "спокойствие", докато си паркирал, иначе колата ти ще е изпочупена, като се върнеш. Само че когато е фирма на някой приближен до властта си е всичко законно.

27

Vesko

преди 9 години

А, така и сега като го гласуват ще трябва да ги сазираме с КЗК. Синя зона и зелена зона, са монополни позиции. Ако се отдадат на частни дружества се създава ситуация на монополизъм. Тъй, че господа ГЕРБ-аджии и там който е прокарва закона... за какъв пазарен принцип ми говорите. Или вашия пазарен принцип е ТАТОВСКИ ???

26

Анонимен

преди 9 години

Синчето - Борче на комунистическия мерзавец и доносник Бор иска да ***!Новото Ауди А8 има нужда от смяна с още по-луксозно...

25

Анонимен

преди 9 години

Добре, някой може ли да ми обясни на какво основание трябва да се печели от това? Някой нещо да е инвестирал, да е направил паркинг? Да поддържа? А да не говорим, че това дори не е ничия земя, че да и се плаща наем да речем. Това си е земя на всички нас. Защо трябва да се облагодетелстват фирми, без да притежават каквото и да било и без да инвестират каквото и да било? Ами по тази логика и аз мога да си заградя една уличка и да си късам билетчета. каква е разликата? Пак си е рекет.

24

Софиянец

преди 9 години

Другари *** , като не ви харесва в София връщайте се по села и паланки и си паркирайте където искате . Никой не е длъжен да ти обикаля бараката в центъра .

23

Анонимен

преди 9 години

А преди като беше безплатно кой изобщо поддържаше паркоместата, че сега трябва да се събират хиляди левове на година за всяко място, за да се поддържат? Че и и трябвало да се печели.

22

Васо

преди 9 години

Каквото е електрификацията за съветската власт, това е и Данчето за ГЕРБ.

21

Анонимен

преди 9 години

Искахте си Боцето и той си купи изборите и дойде. Сега не квичете! Миличкото Данче се краде под неговата опека, заделя тлъста част за него и за нея остава. Нищо умно не е направено, а само се прави за да се "усвоят", разбирайте крадат, евросредства. Да чухте от Баце икономика, спиране на контрабандата, мерки срещу престъпностjd и т.н. управлява си австралопитека от Олимп и идея няма какво става в страната. Е, краде човека т.е. подсигурява се за старините. Бъдеще с този и Данчето няма!!

20

Анонимен

преди 9 години

да, така е, тези паркоместа наистина струват повече на час отколкото таратайките, които задръстват града. не може таратайките на шепа *** да изяждат публичното пространство на хилядите, живеещи и работещи около тях.

19

Анонимен

преди 9 години

Да, бе, сега не се печелело, а само се поддържали паркоместата. И колко лв ти трябват, за да поддържаш едно паркомясто, при положение, че е само една маркировка на улицата. Половин кутия боя всяка година да подновяваш маркировката. А я сметнете всеки ден колко коли паркират на това място и колко лева са това на година.

18

Анонимен

преди 9 години

До студент от СофияАз ЖИВЕЯ в центъра, бе умник! И не, не ползвам колата всеки ден, но искам да е паркирана пред вкъщи, а не в Люлин! и за това си плащам 200 лева, а дори места няма.

17

Анонимен

преди 9 години

Да ви ... и политиката, да изстискваме работещият човек докрай... Пенсионера, нали аз ти плащам заплатата бе, деде!

16

Кирилов

преди 9 години

Г-да,трябва да знаете,че синята и зелена зона са касичката на ГЕРБ за купуване на изборите в София.

15

студент от София

преди 9 години

Много ми е чудно какво ще правиш в центъра с кола . Има метро и ако имаш работа до някоя институция само за 10-15 минути си в центъра. Големите търговски центрове като МОЛ или Метро и др. имат големи паркинги и няма проблеми . Не нашия ще се изтъпани на жълтите павета и ще са прави на велик . Затова 5 лв. на час в синя и зелена зона . защото няма спесение от селянина с колело пардон с кола .

14

Васо

преди 9 години

Това ще е една приватизация на държавна собственост или отдаване на концесия, както и да се нарече. По-важното е да има правила позволяващи граждански контрол на постъпленията и за какво се изразходват. До момента мантрата беше за изграждане на паркоместа и подземни гаражи. Виждате ли ги някъде. Би могло и за изграждане на детски градини.

13

Анонимен

преди 9 години

Алооо пенсионеринът, ами аз като живея в центъра за какво плащам на шайката изедници? Ако си взема годишен талон гарантират ли ми място? Каква услуга ми предоставят? Като наваля снега, защо аз трябваше да го чистя, а те да прибират парите? И така мога още доста да карам....