31

Анонимен

преди 9 години

До vdchНека да ти отговоря технически: за да се намали времето между две метростанции, при положение, че разстоянието си е константа, единствено може да се увеличи скоростта. Но това не е толкова лесно. Първо, интервала трябва така да се спази между влаковете, че да няма застигания и изчаквания на предния влак в тунелите, иначе времето още повече ще се увеличи при такива изчаквания. И второ, цялата сигнално/светофарна система трябва да се промени към такава с контрол в реално време,а не на блок

30

Стария такитат !!!

преди 9 години

До некакъв *** дето пунтира измислената рубрика на измисления Ю Вучков,нямащ ВАК! Ски ся РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ бре!Първо не съм тарикат а съм ТАКИТАТ и второ-коректно е да се пише КЪСАЕ а не КАСАЕ бре ***!Идва от къс,демек част бре невежо!А иначе оръфляко последните 60 години съм в Златния четириъгълник,където впрочем се домъкна преди 52 години дивия селянин Ю Вучков-на ъгъла на Патриарха и Христо Белчев бре ***!На първия етаж е варналийчето Вучков!А аз съм от центъра на Златния 4ъгълник!

29

Име

преди 9 години

Метрото е хубаво нещо, още повече до летището. Проблемът е, че на летището ще има само една спирка, а както знаете има два терминала?

28

rainbou1

преди 9 години

Не минава седмица без хвалби за метрото. След май направо се чудя какво ще пишат, ама тогава почват да копаят за 3-тия лъч и сигурно всяка седмица ще пишат докъде са стигнали.

27

Анонимен

преди 9 години

22 ти метро явно си виждал само по телевизора. Качва се в дадено направление и се вози, ахахахахахаха.

26

Анонимен

преди 9 години

vdch и защо да не стане? Влакчетата на софийското метро даже се движат бавно, в Будапеща например направо хвърчат, а са по-стари от нашите.

25

Анонимен

преди 9 години

до 22 явно не си ползвал метро в чужбина

24

vdch

преди 9 години

След като това стане факт, пътуването от ЦУМ до аерогарата ще отнема точно 18 минути ?....!!!Спирката на летището е 12-та като почнеш да броиш след "Сердика", където е ЦУМ. При средно 2 мин. между спирките не виждам как ще стане, но знаем че Бойко е рекъл и перпетум мобиле може да изобрети.

23

Анонимен

преди 9 години

Дано селянчетата свикнат по бързо с метрото че по улиците е ужас от такива като сп ???нс

22

Сп???нс

преди 9 години

Ганьооооо , пуснете една директна линия от летището до Централна ЖП гара , като по белите страни , да е на цената на две билетчето, но поне автобуса да те оставя на място. ...

21

Анонимен

преди 9 години

27 ха ха ха,а като дойдат празниците и всички селяни излизат от милиония град.айде брой ги тогава

20

Анонимен

преди 9 години

До vlady, автобус 84 прави връзка между терминалите само в една посока. Мужду двата терминала би могъл да се изгради един хоризинтален ескалатор на два метра над земята през градината на РВД подобно на хоризонталния ескалатор в подлеза между Орлов Мост и спирката на метрото при университета.

19

Анонимен

преди 9 години

23, метро се прави обикновенно в градове с над 1 милион население. В България има само един такъв град! В по малки градове просто не се връзва сметката!

18

Стария такитат !!!

преди 9 години

София расте,но не старее!Жалкото и трагичното е,че вече се е ОПРОСТАЧИЛА и ПРОФАНИЗИРАЛА до безкрай и безпредел от ***(с цървулите и гуменките)довлекли манталитета си на андрешковци,когато се домъкнаха в София на две огромни вълни-цунамита!След 09 09 и след 10 11 бре!Иначе на метрото се радват селяните и потомците им-драскащи и мърсящи вагоните!Аз имам привилегията да пребивавам в Златния четириъгълник последните 60 години и не ме късае метрото!пп-Само земетръс ще спаси София от навлеци!

17

Иво

преди 9 години

Браво и благодарност на европейските данъкоплатци за солидарността с България!Дано скоро се оправи цялата инфрасруктура на родината ни!

16

Анонимен

преди 9 години

абе Батко,дай къртицата и на други градове да си изкопат по едно метро.айде стига само в София

15

до 18 тъпунгер

преди 9 години

На чужденците в другите страни не се налага да гадаят и за четат табелки на влакчето през колко мотриси и коя точно ходи до летището. Качва се на влакчето по дадено направление и се вози. За съжаление, герберопростащината е пропила до дупка празните кратуни.

14

Анонимен

преди 9 години

На Балканите само в Истанбул и Атина имаше до сега връзка с метро или влак с центъра на града. Вече и София се присъедини към развитите градове!

13

...

преди 9 години

Въпрос влакчето ще ходи до Терминал 2. От там с рейс ли се очаква да се ходи до Терминал 1 и обратно. И защо не направиха връзка между двата терминала, все пак тези който се очаква да пътуват с метро от летището са по малко платежни а всички знаем че нискобюджетните работят с Терминал 1

12

Анонимен

преди 9 години

Браво, нека метрото стигна до Варна и до Перник