178

без страх

преди 9 години

Гледайте филма и тогава го коментирайте. Аз го гледах. И Русия ми стана още по-симпатична. Подозирам, че българската туземна цензура няма да го пусне.

177

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До АлексПодминавам те с усмивка.Радвай се на плюсовете, които ще ти пишат твоите събратя по акъл...............

176

Анонимен

преди 9 години

Закарпатска област е поискала автономия и излизане от състава на Украйна.Там има много националности-унгарци,румънци,бесарабски българи,татари,ингуши,западенци и украинци---да видим дали и там ще има война???????? Или това не влиза в сметките на Вашингтон?

175

Анонимен

преди 9 години

18 000 хиляди войници и офицери от украинската армия заедно с цялото си въоръжение преминавст на служба в руската. Мисля че операцията в Крим е уникална в историята.

174

Анонимен

преди 9 години

За корупцията, типочното българско мислене всеки да краде, да работи възможно най малко, за това че чаакааме за всичко на държаватаа...за това демокрацията ли ни е виновна и ЕС?

173

Витан

преди 9 години

До Mr.STARBUCKS Не ме интересува кой какво мисли-всеки е направил избора си сам.Въпрос-защо от 8 години не ходиш в България? Аз си ходя през 6-7-8 месеца.И мога да ти кажа едно-разбирам хората защо злобеят-оправдавам ги.Просто бяха жестоко излъгани и ограбени от новите "приятели" на България.Затова е такова отношението към теб.Същото е както на Одисей 1 към мен--пита ме за заплати в долари!!???!!!Глупаво е-но нивото му е такова.Просто ми беше интересно да узная и да направим някакво сравнение.

172

Алекс

преди 9 години

До Mr.STARBUCKSПич, що не си гледаш Америката. Пий блудкавото си кафе, яж царевичен хляб с майонеза, прави си BBQ на двора и зяпай бейзбол. Ти себе си не можеш да разбереш къде си и какво си, седнал си с Крим да се занимаваш.

171

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До ВитанТук съм Витане, говорих по телефона.Само ще ти кажа, че в Америка съм от 16 години. От близо осем,не съм бил в България. А за моето благосъстояние, мога да ти разкажа , но не смятам, че тук е уместно.Но, ако питаш за мен, тук веднага ще ти кажат какво работя :))Например ; " нося пици, мия тоалетни, правя кафе на черния си господар, това е част от моята работа в очите на тия дребни душички тук.

170

Витан

преди 9 години

До Mr.STARBUCKS.Какво стана,къде изчезна...поне отговори.

169

Анонимен

преди 9 години

Аве, журналистчето Попов Амеркоподложкин, от целия почти двучасов филм това ли - дето от една седмица го дъвчете за Янукович - само видяхте и разбрахте как е било????!!!!!! :D

168

ДИМО

преди 9 години

ЩЕШЕ ДА ПОСЛЕДВА МРЪСОТИЯТА СЪС СЕМЕЙСТВО ЧАУШЕСКО,КОИТО БЯХА УБИТИ КАТО КУЧЕТА БЕЗ СЪД И ПРИСЪДИ ! ТАКА ДЕЙСТВАТ АМЕРИКАНСКИТЕ МЕЖДУНАРОДНИ УБИЙЦИ !ПОЗДРАВЯВАМЕ ПУТИН И РУСИЯ НЕ САМО ЗА СПАСЯВАНЕТО НА УКРАИНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ,НО И ЗА РЕШЕНИЯТА ИЗОБЩО ПО ДОЛНАТА МРЪСНИШКА АМЕРИКАНСКА ИГРА В УКРАЙНА ! ОСОБЕНО ЗА КРИМ ,КОЙТО СИ Е РУСКИ И АМЕРИКАНЦИТЕ СЕГА ПИКАЯТ КРЪВ ,ЧЕ НЕ МОЖАХА ДА ГО ВЗЕМАТ И ДА СЕ НАСТАНЯТ ДО СПАЛНИТЕ НА РУСНАЦИТЕ !

167

Витан

преди 9 години

До Mr.STARBUCKS.Няколко пъти те засичам тук.Разбрах че живееш в САЩ.Аз живея в Русия от 4 год.Дай да направим сравнение-без обиди и излишен фанатизъм.Кой какво е постигнал,какво има в матерялен план--без лъжи и фукане--искаш ли?

166

Анонимен

преди 9 години

До Mr.STARBUgS Тая БУБА е най-*** от всички *** държи палмата на първенсвото по гладък мозък, ужасно много си дребен и мазен БУБОлечко.

165

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Петр Порошенко призвал сообщество бойкотировать чемпионат мира по футболу 2018 года в России.Ушанките май ще си ритат топката сами.

164

Анонимен

преди 9 години

До Mr.STARBUCKS ООооооо краварчето,пак ли си тук.Нещо само пред компа висиш-няма бачкане,или те е страх да излезеш в тъмното на улицата--що бе...нали е СУПЕР демокрация?????Или още са чисти кенефите,и няма нужда засега от теб......

163

Анонимен

преди 9 години

До------Mr. STARBUCKS------това не променя факта,че сте триполови извратеняци,натъпкани с ГМО....а скоро ще почнете да раждате деца с две глави и синя кожа....

162

до 283

преди 9 години

тоя *** през телевизора ще ги приключи с инфаркт, а те пак му се кланят ..хаххаа

161

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До 284Не гледай в моята кисия, гледай там да събереш копейките , да пиеш една втора цедка кафе в някой квартален гараж.

160

До Mr. STARBUCKS

преди 9 години

Ходи да сервираш кафе за 5 долара на час и недей да се правиш на всезнайко по форумите!

159

Анонимен

преди 9 години

Представям си колко валидол са изпили пенсионер-комсомолците след дългата ерекция по време на филмът....