35

Анонимен

преди 9 години

"Искам да обсъдим проблемите и да обясним на хората, че проблемът не е в държавата"---То хубаво ще им обясните че "проблемът не е в държавата", но тези хора не ги интересува в кой е проблема, интересува ги да имат какво да ядат.

34

анонимен

преди 9 години

до 13 БРАВО ПЕЧЕЛИШ МНОГО СА МАЛКО ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ГО КАЖАТ НАПРАВО В ОЧИТЕ ...НЕ Е САМО ТАМ ТАКА КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ СЕВЕРОЗАПАДФА МИНЕ СЕ ПРЕЗ ЦЕНТРАЛНА БГ .. И СЕ СТИГНЕ ДО ДОБРУДЖА ИН ОТТАМ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО С МУТРИ ,,СТАНДЖА С КРАЖБИ И ЗАМЕНКИ ...ТРАКИЯ СЪС ТЯХНАТА МАФИЯ ..ЮГОЗАПАДА СЪС ТЕХНИТЕ МИТНИЧАРИ МАФИОТИ ЗАДАВАМЕ ВЪПРОСА НА които държавата не може да отговори ...КОЙ...ЗЩО ЛИЕ ТАКА ЕДИНИЯ СИ ОТИДЕ ОТ ТОЯ СВЯТ ДРУГИТЕ СЕ НАЛАПАХА ДАЖЕ ШЕ СЕ ЗАДАВЯТ ..И НИКОИ НЕ ОТГОВАРЯ ...кои ..кой.

33

до 32

преди 9 години

След като са го "нарочили" значи е на печалба и ще го лапнат "наши" хора.От Марс ли падаш?! Чети статията и после коментирай! Печалбата е само от произвеждане на ток, а държавата спира тази дейност, земек спора печелившата част, е как тогава наши хоракакто казваш ще печелят от нещо, което спира да е печелившо?! Ама май въпроса е да се плюе, без значение дали има някакви истина или не!

32

Анонимен

преди 9 години

Тоя завод само за централата ли съществува. Какво произвежда освен елктроенергия?Не може половината население да се занимава със "саниране" другата половина прай ток! Някой требе и да работи!

31

до 28 ha, ha

преди 9 години

Същата история беше и с предприятието за утилизиране на боеприпаси в Горни Лом, който гръмна! Лично съм ходил преди години, участвах в проверки, такава ми беше работата, пълна мизерия, допотопни условия на работа, неквалифициран персонал, пълна трагедия откъм спазване на изискванията за такава специфична работа! Защо собствениците-бивши номенклатурчици на БКП не направиха подобрения в този завод, а ти ми говориш да направят пречиствателна станция във Видахим?! Те гледат само да издоят колкото се

30

ha ha

преди 9 години

...иска да купи залязващ бизнес. а и тези които помогнаха за закриването си взеха куфарчетата с парички. Има технологий и може да се направи всичко, но не искат, това е.

29

ha ha do 29

преди 9 години

никъде в поста си не съм написал, че се съгласявам с това за което се канят да направят. След като са го "нарочили" значи е на печалба и ще го лапнат "наши" хора. Така направиха със "Соди Девня" най-голямия на балканския полуостров, Стъкларският в Пловдив. и много други да не изброявам. Купиха ги фирми с подобно или същото производство от други страни, целенасочено ги фалираха и закриха, и им взеха пазарите за да върви тяхната продукция, и за тях ни убеждаваха, че били на загуба, е кажи ми кой

28

до 28

преди 9 години

И да допълня: как очакваш бившите комунисти да се грижат за екологията, за чистия въздух, който да дишат хората, като съблякоха и последната риза от гърба на тези същите хора и ги доведоха до невиждана мизерия! В случая с Видахим, шефовете лапат милиони, дават на работниците някакви огризки, прецакват държавата която им се плаща прескъпо произведения извън всякакви екологични норми ток като тровят въздуха и водата на видинчани и аз да ги защитавам?! - Никога! Закривайййй! Завинагииии!

27

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е да закриват Северозападнала България! Имам само една молба да ги изнесат към Германия.

26

до 28

преди 9 години

Случайно да се сещаш кой приватизира всички заводи в държавата, а?! И друг въпрос: има ли поне един завод, предприятие, което беше печелившо на времето и което да е отишло в случайни ръце, които не са на хора на бившата номенклатура от БКП-БСП! Ако има поне един такъв аз ще стана трамвай! Така че стига с тоя смешен плач за народа! Народа е стадо и го доказа за тези 25 години! Закриваййййй!

25

ha ha

преди 9 години

до видинчанин, по принцип си прав, но вместо да се търси начин да се изгради модерна пречиствателна станция, те ще го (подарят) на някой вътрешен човек, и ако си мислиш, че новия собственик ще му пука за *** които изхвърля в дунава, много се лъжеш. Преди много години японска фирма предложи на КЦМ Пловдив да им монтира пречистватели на комините БЕЗПЛАТНО, само при едно условие, да задържат цветните метали които са пречистили, но нашите тарикати не се съгласиха, и до ден днешен се чудя ЗАЩО

24

Анонимен

преди 9 години

KACESTVOTO NA MATERIALA VAV VIDINSKO R MNOGO NISAK--UMSTVENO IZOSTANALI.

23

видинчанин

преди 9 години

Да го закриват най-после този Видахим, че изпотровиха хората! Преди години, някъде след 1992-3 година, когато го докараха до фалит и спря работа за десетина и повече години, постепенно въздуха в града се изчисти и започнаха да идват пойни птички да гнездят по дърветата в града, пролетно и лятно време рано сутрин улиците се огласяха от песни на славеи, нещо нечувано и невиждано преди по време на работата на Видахим! Радвам се да закрият това отровно предприятие, но този път да е завинаги!

22

Анонимен

преди 9 години

До до 22Отчета е публичен!!!!! Разходи за персонала 4,5 мил. за малко повече от 500 души. Само да отбележа, че минималната заплата е 340 за 2014, а за тая в момента 360, а от юли 380 и под тази заплата няма как да се получи от работник на пълен работен ден! За екологията няма да коментирам, не съм им правил замервания, но като ви гледам другите знания и писания...

21

до 22

преди 9 години

Тези 300 души са на мижава заплата от 300-400 лева, а отровите които се разнасят над града тровят десетки хиляди, а в същото време няколко човека от ръководството печелят милиони на месец! Ами отровите, които постоянно се изливат в реката, де е Киро на кирия! Само заради нарушената екология с изхвърлянето във въздуха на отровите, които дишаме и отровената риба, ако бяхме една правова държава като на Запад например, нямаше да им позволят да работят и един ден, щяха да ги сцепят от глоби, даже и з

20

Анонимен

преди 9 години

Да си честитим новото управление на ГЕРБ, една седмица 1000 души безработни(Видахим, Дунарит), може да подобрят рекорда от миналото си управление.

19

Анонимен

преди 9 години

До видинчанинОт завист никога няма да сте добре! Града ви се срутва, а вие се радвате, че още 300 души ще се присъединят към армията безработни, дребни хорица.

18

видинчанин

преди 9 години

...въпросната електроенергия, която се продава прескъпо на НЕК и се генерират огромни печалби, та като ходя за риба там много често се вижда умряла риба, която плува отгоре, а цялото дъно сякаш е посипано с бял прах, оказа се че мият котлите на ТЕЦ-а с някакви отровни препарати и цялата отрова се влива в р. Дунав! Тези отрови се изливат 1-2 пъти месечно, идваха от РИОС Монтана, уж са ги глобили един път, но ефекта е никакъв, защото продължават с изливането на тези отрови! Така че да се закриват!

17

видинчанин

преди 9 години

Най-после да се спрат тези отрови, които ежедневно бълва Видахим и които се дишат от гражданите на Видин! Преди месец бях в КАТ-Видин да си регистрирам новозакупена кола, за 3-те часа докато стоях на паркинга преди халето колата ми почерня от сажди и някакви дребни частички, които явно излизат от комините на предприятието и вятъра ги разнася над града! Да не говорим, че ходя за риба на така наречения Топъл канал (канала на ТЕЦ-а към Вдахим), където се горят въглища и се произвежда въпросната ене

16

Анонимен

преди 9 години

Браво трябва да се затварят всички прозводители на скъп ток. Майната им на 400работни места неможе цялата държава да страда защото някакви ще си загубят скапаната работа.