42

Victimized

преди 9 години

Целият ни елит , от началото на прехода е такава *** , а се имат за интелигенция , за коректив . Новобогаташи с селски комплекси ( нямам нищо против хората живеещи и работещи на село ) , да се имат за аристократи . Тези хора ще умрат и историята няма да ги запомни . Левски , Ботев , Стамболов , това са хора които макар и не милионери и не от висшите етажи на обществото са оставили наследство , спомен и винаги ще са живи за това което са били , истински лидери и хора за пример .... СРАМ !!!

41

зн

преди 9 години

Значи за мен бТВ много отдавна не е авторитетна телевизия. Зачеркнала съм я почти от списъка с програми, изключение прави в момента Мастър шеф, предаването ми допада. Щях да гледам и Бг търси талант, но след като прочетох, кой ще е в журито, може да ме хванат за шлифера да им гледам евтините мутреси или по-модерно му "успели жени". Няма нужда, не мога да си плюя на самоуважението, за да се подложа на тоя цирк.

40

Victimized

преди 9 години

И всичките пари на този свят да имаш , нямаш ли морал , смиреност и ценностна система пак си никой . Истинското богатство не е само в парите ( парите са средство ) , богатството е в това което си оставил като спомен и като наследство . Какво е да те мрази цял един народ , да знае какъв си и да си му неприятен , и въпреки всичко да имаш наглостта да се показваш по телевизията и да си измисляш приказни истории ? За кого го прави , за себе си или просто иска децата и да отраснат с други спомени ?

39

8

преди 9 години

До ГЕРБНЕКА ДА НЕ БЪРКАМЕ СЕЛЯНДУРСКИТЕ ХИТРЕЦИ С УМНИТЕ БЪЛГАРИ!

38

гост

преди 9 години

добре е платила да я величаете

37

Дебора

преди 9 години

Зад всеки успял мъж, винаги стои една разумна и силна жена.

36

Анонимен

преди 9 години

Е тя сама си е написала статията и за всичко си е платила където участва, както всички останали подобни натрапници. Направо вонят медиите в България, толкоз па долнопробна работа, толкова плоска.

35

Анонимен

преди 9 години

На мен ми е интересно как се чувстват участниците в съзтезанието като значт че един от журито което ги оценява е изял поне 3-4 кофи със семенна течност....пародия на шоу ще е това....mi kak..., oblizvat se i vikat...-dai malko i na nas...bre murvo, ne budi tolkova alcna...:))

34

sante_dog

преди 9 години

Страшха идея - Талантливите деца на България ще се оценяват от мутреса N1. Какво ще покаже на талантливите деца? Колкото и да си бездарен, отвори крака пред някоя мутра и ще живееш охолно до края на живота си. Какъв стимул ще даде на хората да си развиват таланта?

33

ГЕРБ

преди 9 години

Аз съм милионер в България .Купувам маслини от Гърция и продавам в България .Капитализма позволява на всеки с акъл да забогатее.Това, че има глупави и мързеливи българи е факт . Нормално е да бъдат бедни и да изчезват .

32

1111

преди 9 години

Въпросното силиконово чудовище е олицетворение на поне 3 смъртни гряха- алчност, похот, суета...Лошото е и че този модел ни се натрапва непрекъснато, с подмяната на ценностите подобен вид жени ни се лансират като успешни, питам се дали има нормален, трезвомислещ човек който да има и грам симпатия към нея? Вижда се безкрайната пропаст между медиите и публиката, неприятни хора биват лансирани отвсякъде от незнайно как мотивирани журналисти, продуценти, такова подценяване на публиката!

31

Анонимен

преди 9 години

И що ни занимавате с драмите на тая? Никой не го вълнува Даринчето от кое село е и как е омайвала оня мафиот. А и не знам с какви очи се показва пред хората, като всички знаят, че и до днес си живее с кървавите пари на мафията. На нейно място щеше да ме е най-малкото срам да се показвам.

30

АЗ

преди 9 години

ПО ДОБРЕ ДА ОБЯСНИ КАКВА Е НА ВКУС ЧУРКАТА НА БЕРЛУСКОНИ..И КОЛКО ДРУГИ Е ОПИТАЛА ЗА ДА СИ КУПУВА ФИРМЕНИ ***...

29

ANONIM-DO BOKO

преди 9 години

TI SHTO NE OTIDESH DA CHISTISH SNEGA V BEDSTVASHTITE REGIONI,A STOISH PRED KOMPA I PLYUESH

28

Desident ot selo

преди 9 години

O4evidno e 4e e izvezana lisica 6tom e stignala do tyk, nezavisimo ot na4ina. Tva da te vzemat v VITIZ si be6e mnogo trydno ne6ty. Qvno ima i intelekt za da q vzemat ili moje bi "podpiraneto" e po4nalo o6te ot togava. No kakto znaem o6te po Socialisti4esko pri partiinite 4lenove vaje6e izraza "za da polu4i6 1 trqbva da dade6". No za bydem v krak s rannite democrato-kapitalisti4eki godini trqbva da otdadem zaslyjenoto na demokrati4niq slogan "koito lapa zahurna pruchka, kara mercedes po poruchka"

27

Анонимен

преди 9 години

Крадени и кървави пари е наследила. Какво журналята и слагате разни ореоли на главата?! Пари, които не са спечелени по достоен начин не могат да направят когото и да било достоен човек! Затова и тази жена не заслужава да е в това жури. Но, в България нищо не би ме учудило! Дори това е най-малкият проблем на страната в момента!

26

Анонимен

преди 9 години

В началото-подхвърлена визитка на улицата и изчезване за 60 сек.!После е интересно как са потръгнали нещата - чупене на телефона от звънене, извънземни номера в леглото, да му вземе акъла и лека - полека обработка да се разведе, с уверението, че с нея ще види Рая!На Даринка от Казанлък единственото й постижение, е че е успяла да хване мафиота и донякъде късмет, че него вече го няма в противен случай към днешна дата до него щеше да стои друга Даринка, но с 30 години по-млада!

25

Victimized

преди 9 години

Значи това е модела който следваме в тази държава , да боготворим и да възхваляваме хора за които се знае , че са си изкарали парите по изключително мръсен начин ощетяващ държавата и гражданите . И тези хора смеят да се нарекат Висшите етажи на обществото !?!?!!? Тези така наречени висши етажи на обществото да внимават от тук на татък какво правят , понеже на ОБЩЕСТВОТО му ПИСНА от тях и скоро ще си поиска своето .... Отвратен съм ....

24

Анонимен

преди 9 години

Нека да си харчи крадените пари, но да не се прави на нещо по-специално от ***

23

анонс

преди 9 години

Заради нея няма да гледам шоуто-нищо лично!Не мисля ,че тя е най добрия коректив.Откъде-накъде се взе тая след толкова години -нали я беше страх за живота си ,дори и на децата .ЛУДА РАБОТА!!!А ние лапаме ли лапаме куката