19

vesko02

преди 9 години

Идеята е всеки да може да си го позволи и да му останат,докато в нашите географски ширини идеята е да нямаме пари даже и за сметките дори

18

разбирач

преди 9 години

Естествено че таргет групата на Ейпъл е разните сноби, юпита, знаменитости и псевдо-знаменитости. При базова цена от 365$ и достигаща до 10 000$ за 24-каратово златно покритие съставът на таргет групата е доста широк. Нямам съмнение, че продажбите ще бъдат огромни, все пак Ейпъл са магьосници в маркетинга. Но остава въпроса доколко подобна джаджа е функционална, защо надали някой с Патек Филип на ръката ще гори от желание да си купи iWatch пък бил той и с 24-каратово злато.

17

Анонимен

преди 9 години

Искам го този часовник. Знаете ли кога ще започне да се продава в България и каква ще му е цената.

16

Анонимен

преди 9 години

Това нещо няма нищо общо с класическия часовник. Функцията на един часовник е да показва часа, датата и годината, плюс някоя и друга екстра. Часовникът на Ейпъл по-скоро е един органайзер, който освен всичко показва часа. Целта на този "*** за американци", както аз наричам американските продукти е да бъде направен още някой и друг милиард и да потъне в джобовете на милиардерите.

15

losHo

преди 9 години

Много хейтъри....Това не е просто часовник... Кой щял касио, кой сейко... Щели 10г батерията да държи :)Часовника на Епъл е първа крачка на заместването на мобилните телефони или по-скоро формата под която ги разбираме.Това не е просто часовник, а един малък компютър на ръката ви.

14

Анонимен

преди 9 години

До ГогоСредна африканска/българска заплата. Този часовник иначе струва, колкото една вечеря за двама в ресторант в нормална държава

13

Гого

преди 9 години

Този часовник е страхотен. Мисля, че определено си струва парите - за една средна заплата получавате свръх-модерен и функционален часовник.

12

Анонимен

преди 9 години

Какво значение колко държи батерията. Даже и 15 минути де е, няма значение.Много по важно за **цензурирано**, е че пише Епъл на него

11

Анонимен

преди 9 години

Този часовник е за средната класа на Запад, не е за бг панелни таласъми с 200 евро месечна заплата. Не разбирам, какво коментирате въобще?

10

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 8Ти като си патриот какво ще си купиш? Руския смарфон дето Путин се фука на китайците?Неще не му вър

9

zeus

преди 9 години

Моя часовник няма батерия, самонавива се от всяко движение и предполагам ще спре като гушна букета, ама тогава без това няма да ми трябва. Това на снимката е поредната играчка за меки китки с излишни пари.

8

-10

преди 9 години

Но хората, които ще го купят, вече са свикнали да зареждат телефоните си всяка нощ, коментира той.-----Моят Самсунг го зареждам на 3 дни

7

-10

преди 9 години

Цял ден, представяте ли си - цял ден????!!!! О благордни апълджии, благодарим за огромното време :-)

6

Анонимен

преди 9 години

На моя часовни батерията издържа вече 3/та година и е точен до секунда.След време смятам да си взема самонавиващ се имам познати със такива,много са здрави и красиви само дето струват по 500 лева и пак са наполовина на този умен чесовник който трябва да се зарежда като нов всяка нощ а като поостарее батерията на всеки два часа.

5

Анонимен

преди 9 години

Това е новата играчка на *** , е заради такива пластмаси соросоида продава родината..Продава златните , медните мини , земята..

4

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 3Фукарлък на родопски диалект означава беднотия :).

3

Тисотчо

преди 9 години

Страашен часовник...."Батериите в куфарите"

2

Анонимен

преди 9 години

един въпрос, за какво ми е???

1

Анонимен

преди 9 години

Това си е жива играчка за хора, нищо не разбиращи... но с претенции за фукарлък.