115

турчин

преди 9 години

БРАВО НА ГЕНЕРАЛА

114

Анонимен

преди 9 години

ТРЯБВА СЪС ЗАКОН ДА СЕ ЗАБРАНИ ИЗБИРАНЕТО НА ХОРА В ПАРЛАМЕНТА ПОД 30 И НАД 50 ГОДИНИ. ЩЕ ПОПИТАТЕ ЗАЩО? ЗАЩОТО ТЕЗИ КОИТО СА ПОД 30 ГОДИНИ МИСЛЯТ ЧЕ ВСИЧКО КОЕТО ХВЪРЧИ СЕ ЯДЕ. А ТЕЗИ НАД ПЕТДЕСЕТ СТРАДАТ ОТ СТАРЧЕСКА ДЕМЕНЦИЯ. ТОЧНО ТАКИВА ДЕМЕНЦИОННИ СТАРЧЕТА В МОМЕНТА СА В ПАРЛАМАТА И ЕТО ДОКЪДЕ ВИ ДОКАРАХА.

113

Много лесно могат да

преди 9 години

бъдат успокоени духовете.1/ За няколко дни да бъде подготвен и веднага внесен за гласуване закон: Социално слаб и безработен, който има деца, да бъде задължен да работи, за да ги издържа. Държавата да го въдворява на работа в мините и в земеделието, ако той не започне доброволно работа. Нито едно дете с живи родители да не остане в соц.домове. Детски надбавки за абсолютно всички деца, но само за първото и второто дете на всеки родител.2/ Актуализиране на Наказателния кодекс преди летния сезон.

112

кали

преди 9 години

Защо се страхувате от Дпс ??? Те са безсилни пред българската правосъдна система !!!

111

Анонимен

преди 9 години

По едно време се беше скрил от медиите, но очевидно е било за кратко, като видя тази муцуна и ми се повръща.

110

Анонимен

преди 9 години

В ДПС има и българи...и турци!Затова ще са втора политическа сила!БСП---отива в забвение и разпад!В ТОВА ВСЪЩНОСТ Е ПРОБЛЕМА!/.....иначе хората си живеят и се разбират.../

109

ex

преди 9 години

За пореден път Борисов играе комбина с ДПС. На някой все още да не му е станало ясно, че ни управлява коалиция БОСТАН, а ДСБ и ПФ са само за парлама? Ало, умните и красивите, още ли ви вълнува въпроса КОЙ?, или парите свършиха и вече ви приспаха?

108

тцЪ

преди 9 години

Боци, Боци... Предпоставките за етническа война ще бъдат унищожени, когато всички етноси имат еднакви права И ЕДНАКВИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ! Престане ли да има привилигеровани на етнически принцип, започнат ли да важат законите еднакво за всички, престане ли да се прави агитация на чужд език в страната и престанат ли изкуствените опити да се капсулира една част от обществото, тогава няма да има никакви проблеми. С други думи - престане ли да съществува ДПС.

107

do 138

преди 9 години

според ред пророчества това ще се случи. ама всяко зло за добро нали:(

106

AG

преди 9 години

Borisov i Mestan imat nujda ot ginekolojka. karat tejik klimakterium. mnogo na chesto im se smeniavat nastroeniata.

105

Елементарно:

преди 9 години

Вече никой не вярва на комунистическите тъпизми и "позитанските милионери".ДПС е на път да се класира за втора политическа сила в България.Това е адски тревожно за червената номенклатура ----И ТОЧНО ЗА ТОВА СЕ ВАДИ "ЕТНИЧЕСКАТА КАРТА"!Това са стари номера на ДС/КГБ!"НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗМА"----НЯМА ДА РЕШИ ПРОБЛЕМИТЕ НА БЪЛГАРИЯ , ЗАЩОТО ЦЕЛТА Е ДА СЕ ПРОКАРАТ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ---ЗА СМЕТКА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ!Нищо няма да излезе от тия сметки!

104

Ванката

преди 9 години

Май се готви сценари за отцепването на Кърджали от БГ. Да видим до къде ще стигнеме с отаза ни да мислим и терикащината ни :)

103

Анонимен

преди 9 години

Да бе война..тоя с бялата брада трябва да бъде съден за всекидневно говори за етническа омраза,така е от над 20 г. и станаха милионери цялото ръководство на дпс на гърба на собствените си избиратели

102

кръстоносец

преди 9 години

ако пък това стане първи ще го отнесете вие политиците понеже всички беди в тая държава произлизат от вашият болен ламтеж за пари и власт. независимо от партиите вие сте едни и същи. само абсолютен *** би тръгнал да бие съседите си само за да дебелеят политиците независимо от коя партия. въпреки че такива има предостатъчно.

101

Анонимен

преди 9 години

СПРЕТЕ НАЙ-ПОСЛЕ ПРИВИЛЕГИИТЕ ЗА ЦИГАНИТЕИМЕННО ТОВА ЩЕ ДОКАРА КОНФЛИКТА

100

Анонимен

преди 9 години

Кой червен *** цъка минуси???

99

Анонимен

преди 9 години

ВИЕ,алчни за власт политически *** сте готови и собствената си майка да продадете,та камо ли да ни вкарате във вертепа на етническа война!!Но това ви поведение ще резонира срещу вас със страшна сила!!!

98

...

преди 9 години

ne se mesia v politika

97

Българин

преди 9 години

Аз съм българин и нямам нищо против мюсюлманите и турците в България!!!Това са измислица на Местан. Ние сме против *** орди, които избиват възрастни и беззащитни хора из цяла България.Това е. Местан гледа само да спечели политически дивиденти от това.

96

антиЕС

преди 9 години

така, че неуважаеми политици мен не ме бройте,няма ви участвам във филма