26

Анонимен

преди 9 години

Братя Галеви могат вече спокойно да се върнат в България , така или иначе МВР е под бикините вече

25

Ами да

преди 9 години

Как може нея да сложат, при положение че всеки *** от драскащите тук е по-кадърен! Ха ха, ако беше така, нямаше да висите по цял ден пред компа да драскате злобни коментари за няколко мизерни левчета! Нали така, а тролчета!?Ха ха, нещастници! Отивайте да работите! От хейтъри файда няма!

24

Анонимен

преди 9 години

Бъчварова ще си вдига полата ли срещу Мафията , пак и че дърта и няма какво да покзва

23

Папата

преди 9 години

Тая продажна комунярска проститруженичка колко ли е кеширала да бъде бушон, калинка и послушка каот Фандъка...

22

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ се оказаха най-некадърни , пълен провал с МВР

21

Анонимен

преди 9 години

Сега вече Престъпноста ще се покачи на 100%

20

FBI

преди 9 години

Само вижте Автобиографията на Бъчварова и как може сега Министър на Вътрешните работи:Румяна Бъчварова е управител на социологическата агенция Market & Media Links (Маркет линкс). Завършва Софийския държавен университет със специалност Социология. Притежава дългогодишен опит в маркетинговите и медийните проучвания, комуникациите, връзките с обществеността и рекламния пазар.[1]Автор и участник е в проекти и проучвания в областта на потребителския и рекламния пазар, медиите и общественото мнение.Владее английски език, или го изучава в момента

19

политолог

преди 9 години

Мъката на другарите от ДПС и БСП е , че техните хора изчезват от МВР и МНО . Другото не ги интересува . Но така е стига робство на БКП-БСП-ДС .

18

Е и?

преди 9 години

На всички злобари, какво като е жена и не е от службите?! Досега като бяха какво стана? Важното е да не си некадърник! Ще я съдите по резултатите след време!

17

морски

преди 9 години

ОСТАВКА на цялата крадлива *** от ГЕРБ!До кога ще търпиш,народе?

16

Анонимен

преди 9 години

Спокойно скоро ще подаде оставка,при Буда и разбиниците от ГРОБ всичко е ден до пладне.

15

правителство встроеж

преди 9 години

150 дни вече и Борисов още прави правителство. Москов тепърва почва ревизии. Ако беше в някоя частна фирма всички да са уволнени досега че още на следващия ден от назначаването им министрите трябва да почват да работят.

14

Анонимен

преди 9 години

СМЯНАТА НА ЕДНА ШАПКА НЕ ПРОМЕНЯ ЧОВЕКА.ОТ БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ САМО СЛУШАМЕ ЗА РЕФОРМИ ЧЕ ЧАК УШИТЕ НИ СЕ ПРОДЪНИХА ВЕЧЕ..НО ОТ ДЕН НА ДЕН ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАТЪВАМЕ В БЛАТОТО НА ХАОСА..БЕДНОСТТА И МИЗЕРИЯТА.

13

РБ

преди 9 години

Успех,Руме!

12

Владко

преди 9 години

И тая като Фандакова е просто едно *** на конци. Бойко обича да се огражда с такива. Интересно ми е тази Бъчварова и ФандАкова, как не им е неудобно да се занимават с неща, за които нямат компетентност?

11

Анонимен

преди 9 години

Тая ако е нежна аз съм трамвай.

10

ченге

преди 9 години

Ами нормално, то в МВР има повече социолози и прочее нищолози отколкото завършили АМВР или юристи. Така, че каката ще е в "свои води". На Вучков не повече от 5% от служителите му бяха "колеги" по образование. Да живее безхаберието и горко на гражданите.

9

МЕРИМЕТ

преди 9 години

НЕЗНАМ БОКО ТИКВАТА КАК Е.Е РУМИТО ТЯ КЪТ Я ГЛЕАМ И4 НЕ Е УБАВА

8

no name

преди 9 години

БРАВО! А ПЪК ДПС И БСП КАК ЩЕ ГИ ПОДКРЕПЯТ, КАТО ВЗЕХА ДА ИМ ТРЕПЕРЯТ ГАЩИТЕ... СЕГА Е РЕДНО ВСИЧКИ ОТ СИСТЕМАТА НА МВР, КОИТО СА ДПС И БСП И АТАКА ДА ГИ ЧИСТЯТ...

7

член на ГЕРБ

преди 9 години

Съвсем правилно другарю червен *** си забелязал , ще си сложим наши хора от ГЕРБ . Трябва да стане ясно , че супер-калинките от БСП и ДПС ще бъдат вън от МВР .