156

До Шоп

преди 9 години

Има редовни полети до повечето големи градове в Русия и всеки, който е летял поне ведньж в чужбина знае що е то прекачване.

155

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен256а ти сигурен ли си :)

154

топчо

преди 9 години

Българите искаме да си върнем западните поктайнини. За нас е нормално. Е имат ли същите желания в Русия? Защо се поддавате на манипулации-Русия е агресор,а САЩ - Виетнам Корея Ирак Афганистан Либия и т.н

153

Шоп

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВ Крим е забранена дестинация за всички авиокомпании ако не знаеш. Пероните на гарата в Симферопол вече запустяха, щото влаковете са спрени. Само на фериботите за порт Кавказ има опашки от коли и камиони - по няколкостотин бройки.

152

до СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

"целия свят прости на САЩ за избитите 10 млн. виетнамци"Ами не, тия работи не се забравят (ти сам показваш). Примерно германците се уляха от ПРИЗНАНИЯ за греховете си, потънаха в пацифизъм и толерастия, платиха трилиони за обединението и за развитието на изт.Европа и пак им викат "фашаги", само да си отворят устата да поискат нещо. Ето така ще е и с Русия - ама тъпия милиционер не можа да се сети.

151

Анонимен

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВ 253Войната във Виетнам беше опитен полигон на САЩ и СССР. Накрая на САЩ им стана скъпо и си отидоха. Днес обаче, във Виетнам предпочитат американските технологии, а не руските. И да допълня, това което вземат от Китай е също американско.

150

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До до СПРАВЕДЛИВСамо това, че Украйна няма да ги пусне във въздушното си пространство и ще ги кара да я заобикалят... - ще им струва милиарди долари /не рубли/...

149

до СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

Ха, де да бях само аз... казвам ти, целят свят няма никога да прости на Русия за терористичното нападение в Крим! Сега и да го върнат, и да се извиняват, и да целуват задниците на цял свят, и след 100 години пак ще им стои името на терористи, нападащи и поробващи чужди държави, и то през 21 век!И това заради един *** милиционер! Без никакви ползи - само вреди. Виждаш ли докъде може да стигне глупостта на един народ?

148

До 238

преди 9 години

Ти бил ли си в някоя от тези страни та ги наричаш бедни или си четеш "независимите" СМИ и им вярваш?

147

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - Само за няколко дни Русия си изкупи на безценица нефтените и газови активиИ ти това го имаш за гоУЕм успех, че акциите им са обезценени и никой не ги иска.

146

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До Анонимен 236Само да допълня... - Литва /гр. Каунас/ 1955 година...

145

До 220

преди 9 години

САЩ са изпратили ракети без бойни глави на СССР, това ако е помощ!

144

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

Аз че съм от село добре, ама вие *** сте по големи селяни от мен

143

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Вече 98 години Русия /СССР-то/ е прът в световната история и прогрес... - налага се Щатите и другите цивилизовани и демократични държави да водят борба против болшевизацията, комунизацията и путинизацията, за които сме им благодарни...

142

до брей

преди 9 години

Ха "8%".... целият транспорт на СССР беше американски - всички локомотиви, големите вагони, почти всички камиони, почти цялата авиационна техника, цялата комуникационна техника, модерни машини, материали, голяма част от храните и дрехите... САЩ произведоха повече от половината продукция, потребявана през ЦЯЛАТА война от ВСИЧКИ в целя свят. Кой мислиш че е ползвал това - баба ти на село?Без САЩ руските голтаци нямаха НИКАКЪВ шанс срещу Хитлер - нулев.

141

Анонимен

преди 9 години

Русия, Беларус, Казахстан и Армения - хаха. И какво? Ще се надпреварват в коя от тях ще има по-голяма корупция ли? Бедни ми бедни страни. Горките

140

истината

преди 9 години

до брей=========Утре сутринта ще има референдум обхващащ САМО определена територия в СУВЕРЕННА държава или влизам с армията. Демокрация по руски, да се смееш ли да плачеш ли.

139

Анонимен

преди 9 години

230 Само в Европа твоята Русия за последните 70 години е нападала Германия / Берли 1948 Унгария 1956 Чехослоеакия 1968 Полша 1980 Естония 1990 Молдова 1991 Грузия 2008 Украйна 2014 може би не съм пълен да ме допълни койъо ср сещаОдисей 1

138

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 226Е, на него не са му крали чистачките, защото не е дочакал да си купи Жигула.

137

истината

преди 9 години

Живея в България и то доста добре. Ето затова обичам Европа, смелите, находчивите и работливите просперират. Останалите обвиняват държавата, времето, правителството и марсианците за неуспехите си.