329

кур за ссср 2!!!

преди 9 години

гламави мужици недорасли

328

Анонимен

преди 9 години

Na teritoriata na bivshya CCCR jiveyat nai - zombiranite hora , zatova *** pravi kakvoto si iska .

327

Анонимен

преди 9 години

Dreme im na amerikanzite!

326

seira

преди 9 години

САЩ - СТРАНАТА НА "НЕСВОБОДНИТЕ" ХОРА.ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА, ЗАЧИТАНЕ НА ЧОВЕШКИ ПРАВА, БОРБА СРЕЩУ ПРЕСТЪПНОСТТА И ТЕРОРИЗМА - ПОНЯТИЯ, КОИТО СА НЕСЪВМЕСТИМИ СЪС САЩ!!!Е...ДОКОГА?!...................ДОКАТО АМЕРИКАНСКИЯТ НАРОД НЕ СЕ "ПРОБУДИ" ОТ ЗОМБИРАЩАТА ГО МЕДИЙНА СРЕДА, КОЯТО "ПРОМИВА" СЪЗНАНИЕТО МУ, ФОРМИРА НАЧИНА МУ НА МИСЛЕНЕ И ЖИВОТ, И ПОЛУЧИ СВОБОДАТА, ДА ПОГЛЕДНЕ "ОТ СТРАНИ" КАКТО ЖИВОТА СИ, ТАКА И СВЕТА!!!"АКО РОБА НЕ ПОЖЕЛАЕ, ДА БЪДЕ СВОБОДЕН, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ!"

325

Анонимен

преди 9 години

"Гневът е предизвикателство за американските политици, които се опитват да протегнат ръка към намаляващия кръг от приятелски лица в Русия."... абе защо не се скриете някъде?! Такава убийствено *** пропаганда няма никъде! Значи не е причината превратът в Киев организиран от ЦРУ, войната срещу руснаците в Украйна и т.н., а протегната ръка на благородните американци! Смех!

324

Анонимен

преди 9 години

До 596 Спор няма, че е така, но там обикновенния човек живее спокойно. Яд ме е че ние сме цъфнали и вързали а сме тръгнали да критикуваме американците, видишли какви са ***...*** сме ние, ч от 90 г ни Е.ат едни и същи, само цвета си сменят и ние търпим ли тъпим.

323

антиЕС

преди 9 години

до 595това е така защото не са си платили сметката и май нямат никакво намерение да я плащат,говоря за външният им дълг

322

Анонимен

преди 9 години

До seira 593. Къде си бе гъзар, тук работиш, работиш и едвам свързваш двата края, зимата и сметките едвам си плащаш( В това число съм и АЗ както и 90% от българите) Най ме яд на такива значи. Някой по назад сравняваше средни работни заплати в Бг в Русия и т.н, е аз ще кажа и за Илинойс минимална работна заплата 7.5 -8 $ на час стигат и за наем и за сметки и за дрехи и за храна... Е кой е закъсалия ??? За горивото ням ада говорим....

321

seira

преди 9 години

АБЕ ТОВА, ХАМЕРИКАНЦИТЕ ХОРА ЛИ СА БРЕ?!НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА Т.НАР. "АМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ" Е ПОСТАВЕНО С УБИЙСТВОТО НА ПРЕЗИДЕНТА КЕНЕДИ...АМЕРИКАНСКИЯТ НАРОД Е ЕДИН ОТ НАЙ-ЗАКЪСАЛИТЕ, ЗАЩОТО Е "ЗОМБИРАН", ДА ПРОДАВА СВОБОДАТА СИ СРЕЩУ ПО-ВИСОК СТАНДАРТ И ТО "НА КРЕДИТ"!НАРОД, ЧИЯТО ОСНОВНА ПОГОВОРКА Е "КАТО СИ ТОЛКОВА ДОБРЕ, КЪДЕ СА ТИ ПАРИТЕ?" - ЖИВ ДА ГО ОПЛАЧЕШ!!!ИМА И "ДРУГА АМЕРИКА", ЗА КОЯТО МЕДИИТЕ МЪЛЧАТ, НО ЗА УЖАС НА УПРАВНИЦИТЕ В САЩ - ТЯ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА МЪЛЧИ!!!

320

Анонимен

преди 9 години

Американските терористи ги мразят по цял свят - като се почне от цяла Латинска Америка, и се мине през Русия, Китай, и Близкия изток! Дори и в Европа антиамериканските настроения са много силни (например в Гърция), а това че тук при нас е модерно да се лижат американски ***, си е чисто наш проблем - така преди 75 години е било модерно да се лижат фашистки ***, а днес всички отричат фашизма

319

Анонимен

преди 9 години

KAKVOTO POSEECH TOVA CHTE POJANECH GOSPODA OT US

318

до СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

Пъпеш, ти нали беше рекламен агент , а сега стана и собственик на десетки сайтовеПри теб определението "***" важи в пълна сила , пенсионер :)734

317

Икономиста

преди 9 години

А може да върнат и нацистките учени на Германия, заедно с разработките им. Тва атомна бомба, ракетите - всичко, а?

316

Икономиста

преди 9 години

Гурбетчия, или какъвто там -чия си. А да върнат ли САЩ всички руски учени, барабар с труда и откритията им?

315

Я Русский

преди 9 години

Русия с 11 март спира участието си в заседанията на Съвместна консултативна група по Договора за обикновените въоръжени сили в Европа. По този начин, Русия, обявени през 2007 г. прекратяване на ДОГОВОРА става пълна, подчерта ЛАВРОВ.

314

Буш

преди 9 години

Велика Русия?!?! Кое и е великото,щом над 80% от руският народ живее под минумума определен за ЕС! Великите руснаци със всичките блага които имат нямат какво да ядат,е кое е великото??? Имат един Путин и неговите петролни олигарси,който си мислят,че могат всичко..да да ама не.Всяка година около 10000 велики руснаци ходят да мият посудата на "тъпите" американци! Что ета???

313

12

преди 9 години

А що се отнася до войни и човешки права америка най-малко може да говори! Да си припомнят геноцида върху индиянците, афроамериканците, виатнамците и пр. Тази страна ще се саморазпадне от вътре защото парите им не са реални а измислени, икономиката им зависи от редица други държави... до преди няколко години (2009 ли беше) при онзи ураган който извади от строя най голямата им рефинерия едва не фалира държавата- това е ясен показател че не се издържат сами а чрез експлоатацията на редица държави..

312

Анонимен

преди 9 години

До СПРАВЕДЛИВсмешен панел плъх. Единия от създателите на Гугъл е укранец роден в САЩ, гугъл е създаден в САЩ, а не в панелното гето Русия

311

Анонимен

преди 9 години

Че то и в България антиамериканските настроения в проценти са най-малко толкова.А и навсякъде по света.

310

vesko02

преди 9 години

Добър ден ,у нас също,затова сме така