41

Анонимен

преди 9 години

Друго си е да те застреля *** в униформа без обозначения- тип отпускар!

40

Кан Крум

преди 9 години

Dura lex sed lex (Жесток закон, но закон!). Това е начина за справяне с всички антисоциални ***! Как ще тръгнеш ти срещу служител на закона, след като изрично ти е заповядано да спреш? И какво трябваше да направи полицая? Да стои и кротко да чака, за да види дали печката ще реши да му изтръгне гръкляна или просто да му строши врата. Жалко че закона не се прилага с такава строгост и в България. Тогава *** нямаше да смеят да припарят извън гетата си!

39

!

преди 9 години

За американците е нормално, когато нещо ти пречи да го унищожиш. Така е основана цялата им държава и така функционира до ден днешен

38

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 50това в листчето от руското посолство ли го прочете?

37

Анонимен

преди 9 години

Възмутените рублофили реват за 1-2 застреляни откачалки, а за 6000 жертви на проруските талибани в Украйна мълчат като ***.Абе друго си е да те убие "освободител" и "славянин".

36

Анонимен

преди 9 години

Американската демокрация е тоталитарен терор по света и у тях. Полицаите са като на лов за хора по улиците.

35

Пич

преди 9 години

До АнонименИсках да обясня ,че този дисбаланс не може да трае вечно.Едните ще изпреварят другите.Въпрос на ценностна система.Едната е основана на заграбване със сила на чуди блага и налагането на своите порядки (псевдодемокрация, а краваристан също е един концлагер.Не можеш да пръднеш без биг брадър да разбере).Другата е по бавна и методична чрез икономиката.Справка БГ.(чрез войни не можаха да изгонят близо 2 млн нашенци,но чрез икономиката успяха)Просто процесът е по дълъг във времето.

34

Комплексар-полицай

преди 9 години

го е застрелял, защото цветнокожия бил надарен. Всъщност така му е помогнал, защото при тая възбуда... Сега официално може да се твърди, че "усмирения" е стискал автомат между краката си и е бил заплаха. Видно е напоследък, че US е една много неначесана нация, която ходи в чужбина да чеша. Време е там да извадят ракетите и да почне едно чешанье.

33

СМЯХХЛ

преди 9 години

НОСЪР, НОСЪР

32

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 39Абе нека произвеждат там китайците и да си седят в Китай,че ако разберат,че ядат само гарнитурата,тук месо няма да има вече.А ако всеки китаец пие по 1 бира и рече да повтори,няма да има зърно.Много са китайците и нека си седят там.Ако скочат едновременно ще изместят орбитата на земята!

31

Без коментар

преди 9 години

04.07.2014"Президентът на САЩ Барак Обама заяви, че другите страни завиждат на САЩ...В обръщение към американците по повод националния празник - Деня на независимостта, Обама подчерта, че САЩ си остават образец за демокрация и общество за останалата част на света."10.03.2015"Вече ще ни е страх да се обадим на полицията, като видим нещо нередно, защото не знаем какво ще направят те. Имат правото да убиват хора без причина, а това е страшно"

30

Анонимен

преди 9 години

представете си, тролите тук съдят САЩ за прекомерните реакции на полицията, а в същото време за няколко бежанци в БГ-то същите надигат небивал ксенофобски вой...

29

Анонимен

преди 9 години

До Пичхубаво е човек да чете а не да повтаря като папагал безумия.виж колко неща се правят в сащ.царевица?да и царевица правят.Китай е един голям затвор защо защо всяка година милиони китайци дават и душите си за да отидат в САЩ?Защо милиони американци не ходят в Китай?Китайците произвеждали..Какво като произвеждат?Не е важно какво правиш а колко печелиш

28

Речи и реалност

преди 9 години

От преди 2 дни:"Походът срещу расизма в САЩ все още не е приключил. Това заяви президентът на САЩ Барак Обама в реч по случай 50 години от жестоко потушеното шествие за граждански права в Селма, щата Алабама."От днес:"Полицай застреля гол и невъоръжен чернокож в САЩМестните ги е страх да звънят на 911, убивали без причина"Извадка от речта на Обама: "От улиците на Тунис до Майдана в Украйна поколения млади хора могат да черпят сили от това място"No comment

27

мръсен циганин

преди 9 години

Дори и в комунистическа България нямаше такива неща ,а после било диктатура! !

26

Анонимен

преди 9 години

Там нямат ли си хелзинкски комитет, да ги порицае остро? :)

25

US полицай

преди 9 години

Някой бягал ли е от гол разгонен и възбуден ***?!А някой бил ли е настиган?!Много е гадно нали?!

24

Sex Pistols

преди 9 години

Нормално е фуражката да е стреляла, все пак *** е бил гол и единствената му цел е да ходи да я оноди!

23

Анонимен

преди 9 години

Той може да е бил психично болен за да се съблече гол, там такива отстрелват ли ги ?! Просто животът не струва нищо.

22

Пич

преди 9 години

До azzКапиталистическите ти компютри са произведени в комунистическият КИТАЙ.Както и много други неща (виж си всичките уреди в дома)В любимимият ти краваристан произвеждат царевица , оръжие и зрелища (холивуд).Другото са принтиране на хартия и налането и със самолетоносачите по целият свят."Ако си *** то е за цял живот" Житейска максима.И ползвай кап.интернет за знания а не за сваляне на порно.Не го казвам с лошо.