102

Анонимен

преди 9 години

Когато България беше част от Великата Турска Империя Българката Роди Индже Войвода, Караджата, Левски и Ботев. България пое по самостоятелен път и Българката роди Сидеров, Борисов, Янев, Бареков и подобни.

101

Анонимен

преди 9 години

Унищожаването на генетичния ресурс на българската нация започва с войните 1912-1918 г. /убити 200 хиляди млади мъже/, продължава с Войнишкото въстание, Девети юни, Септемврийското въстание, антифашистката съпротива, комунистическите репресии и достига своя връх в последните 25 г. когато 2 милиона, повечето от които млади и образовани българи бяха принудени да напуснат страната. Принос за това имат всички политици през този период.Бъдещето отредено на България е гето за *** и емигранти от Близкия изток и Африка. То ще се случи през следващите 25-30 години.

100

Анонимен

преди 9 години

Извинети, тоя МВР министъра в оставка, да не би да Атако-ДПС социалистче, че така му се радват троловете?

99

Do М 122

преди 9 години

Е ти ако мислиш че тези турци не гласуват за депесе си в голяма грешка бе, аланкоолу. И сигурно турците са виновни че само 40% от българите отиват до урните.

98

Анонимен

преди 9 години

и ако не бяха ПФ, кога щеше тоя да разбере за атентата на Буново? И кога щеше да отиде?А Местан няма как да положи цветя, защото той полагаше бомбите заедно с другарчето му Доган.

97

Исмаил

преди 9 години

Браво на г-н Премиера. Обединява всички български граждани против руския и ислямски тероризъм.

96

Анонимен

преди 9 години

Местан положил ли е цветя?

95

Анонимен

преди 9 години

Абе ако има по голям терор от този, който прилагате върху българският народ здраве му кажи !Изтребихте сума ти народ ! Наглеци !

94

В.Узунов

преди 9 години

Вай, къв цирк за 7 гръмнати ,а за Възродителният процес нищо.

93

Анонимен

преди 9 години

До къде еВолен редовно ходи на поклонение в Буново. Но това е от сърце, а не от куртоазия!

92

Анонимен

преди 9 години

Местан извини ли се за атентата?????

91

къде е

преди 9 години

Къде е волен,май само за мероприятия свързани с Русия ще се появява,все пак е националист

90

Анонимен

преди 9 години

"Да се греши е човешко, да се прощава - божествено" Стийв Джобс и Паулу Коелю

89

да

преди 9 години

тука повечето коментиращи са едни провокатори,дано природата ви го върне десетократно.

88

Анонимен

преди 9 години

Този който е убил един човек е убил цялото човечество според Корана. Но като гледам какви ги вършат Идил всеки си интерпретира религията както иска. Атентатът в Буново не беше ислямистки а националистически както случая "Брейвик" . Някои твърдят, че е турски терор, други, че тогавашната ДС е организатор за да оправдае насилията срещу Бг турците в които заемаше роля и настоящия Десен и Прозападен Премиер господин Бойко Борисов. Ръководител на побоищата в Дулово. Доган пък топеше своите на ДС а днес е турчин въпреки, че знае само "мараба" на турски.и Бойко знае "мараба".Бог да прости загин

87

Никола

преди 9 години

Аз на УБИЙЦИ НА ДЕЦА И ЖЕНИ НЕ ПРОЩАВАМ!!!

86

Бънди

преди 9 години

Бойко ще прости на Лютви на поредно кафе в центъра на Кърджали. Може и целувка да има

85

ТТТ

преди 9 години

КАКВО ДА ПРОСТЯ?! НА КОГО ДА ПРОСТЯ?! НА ЗОМБИРАНИ И *** Т.НАР. ТУРЦИ!!! НЕ ВЯРВАМ ДА ИМА БЪЛГАРИН , КОЙТО ДА ПРОСТИ ЗА ПРОЛЯТА БЪЛГАРСКА КРЪВ (ако разбира се , не е ришил да става президент!)!!! КРЪВ С КРЪВ СЕ ИЗМИВА!!!!!

84

Анонимен

преди 9 години

До ЗА 97Както и хиндуистите и японските будисти. При тях отмъщението е пренесено в култ. И какво от това. Религията е тъпо занимание за *** хора. Ако си вадиш моралните принципи от някоя свята книга значи си за съжаление.

83

Анонимен

преди 9 години

До до 98Ти си умник,след като искаш да ти кажа историята на един народ с 300 символа.Нали си българин,научи я.Сигурен съм,че не я знаеш след като пишеш врели,а не кипели