108

Мехмед-

преди 9 години

Ако говорим за Еничари, едва ли има по-голям Еничер от Валери Симеонов, който се прегърна с по-голямото зло и от ДПС, партията на Касим Дал и Корман Исмаилов, които всички знаят че са протежаата на ЕРДОГАН и АНКАРА!!! Но за Валери е по-сладко да е на власт, ако ще и минстрите ни да носят имената ОРХАН ИСМАИЛОВ, ВЕЖДИ и прочие! Фактите са Факти, Орешарски може да е слушал ДОГАН, на БОЙКО слуша американците и ЕРДОГАН и Валери подкрепя това!

107

вЕНИ

преди 9 години

аз пък съм възмутена къде са УМНИТЕ КРАСИВИТЕ СТУДЕНТИ които освиркаха Орешарски когато искаше да изтегли 1млр? Или 16 млр са по-малко??!? ПЛАТЕНИТЕ ОТ РЕФОРМАТОРИ И ГЕРБ УМНИ СТУДЕНТИ СИ ГО НАХЛУЗИХА ЗА 50ЛВ. ЯЖТЕ АСФАЛТ, И ВМЕСТО ДА ВИ УПРАВЛЯВА ЕДИН ДОСТОЕН БЪЛГАРИН ДОКТОР И ДОЦЕНТ, ОБРАЗОВАЛ ХИЛЯДИ ХОРА..ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВА ЕДНА ТИВКА ОТ БАНКЯ, КОЯТО Е ГОТОВА ДА КЛЕКНЕ НА АБВ, РЕФОРМАТОРИ, ПАТРИОТИ И КОЙ ЛИНЕ В ИМЕТО НА ПРЕМИЕРСКИЯ СИ ПОСТ!!!

106

Анонимен

преди 9 години

еничаринът и пряк изпълнител на унищожението на КТБ по турски заръка още говори на български. Срам.

105

Анонимен

преди 9 години

орех, и така да е, но не е като да се точат в индийска нишка към сараите за нови опорни точки!

104

светец

преди 9 години

Орешарски е светец, на фона на тези айдуци!

103

Възмутен

преди 9 години

Възмутен съм от дебелоочието и наглостта на хора, които до скоро се промушваха и измъкваха през задни входове за да не ги освиркват и проклинат.

102

Анонимен

преди 9 години

до130,далеч съм от мисълта някой да ни дава, но нали затова направиха \насила/ глобализацията за да тръгне бизнеса свободно по света! Не ми казвай,че в Дубай работят повече,или пък в Турция! Въведохме 10процентов плосък данък,и единствените инвеститори в производството се оказаха китайци! Някак си буди съмнение западната пазарна икономика

101

Apokalipsis

преди 9 години

Орех, видяхме те и теб за съжаление. Една цяла година хората те гониха, ама ти стоиш и кляпаш ... нали си хванал кокала ...

100

до 128

преди 9 години

Много си прав тук ! Обаче , въпросът е ЗАЩО да го правят , тук нещата отиват към пазарен принцип. Ние какво ще им предложим , празни поляни и гори има навсякъде ! Трябва да спрем с тая психология " някой да ни дава и да ни оправя ". Затова мисля,че комунизмът беше най голямото зло за България , научи ни на мързел !!!...сега ще почнат руските платени *** да ридаят..

99

Швейцарска банка!

преди 9 години

САЩ решиха да инвестират в Бойко... същата работа, само по евтино ще им изезне

98

Анонимен

преди 9 години

Българи, що се правите на найвни. България е шест милиона, ако сащ искаха да станем нормална икономика до сега десет пъти да са го направили! С една инвестиция от 20-30милиарда в техни заводи и нямаше да има демография,да бягаме по европа и т.н. Можаха да инвестират десетки трилиони в Китай, а за тук няма,а? Просто не им влизае в сметките,това е!

97

проста аритметика

преди 9 години

До 123Ами това говори още по-зле за вас путлерасите тогава :) Значи не можете да се оправите с един *** мошеник еврейн ...ха-ха-ха. Сипа ли ви да ядете? :)))

96

Анонимен

преди 9 години

Ами сега Задкулисието е досто по-голямо, отколкото по времето на Орешарски. Махнаха и Вучков, който беше единственият свестен министър и готов да се опълчи на Задкулисието и сложиха послушницата Тетка Румяна, която пряко да изпълнява волята на Вожда.

95

до 122

преди 9 години

Объркал си се - Сорос не е велик, а евреин, и като всеки евреин е мошеник.

94

проста аритметика

преди 9 години

До 120Ами значи Сорос е наистина Велик, щом така лесно свали кухия Орех, а вашият *** никакъв го няма, щом позволява на "соросоидния" Бойко втори мандат да кара :) Е, кой е ПО-ГОЛЯМ СЕГА???

93

Анонимен

преди 9 години

Всички българи знаят, че правителството на Орешарски беше свалено от 30-ина от Дедо Шорош герберасти. Разбира се и с масирана атака от "независимите" медии.

92

Анонимен

преди 9 години

Браво Орех, мачкай тиквите !

91

Анонимен

преди 9 години

До Анонименне е вярно твоята родна русия е пред разпад руски чвор

90

Анонимен

преди 9 години

До 117Лека поправка - ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО е съвременна Раша и всички го виждат това. НЕ крадете думите на Роналд Рейгън, измислете си свое определение за САЩ :)))

89

Анонимен

преди 9 години

То и в Китай е имало комунизъм пък със съдействието на сащ станаха огромна икономка! Мексико не е имал комунзъм пък е мизерия! зависи от империята на злото сащ и нейните западни шлифери. Геополитика, инвестират там кадето е стратегически практично! Както видяхте за 25г. България НЕ влиза в това число.точка