56

Анонимен

преди 9 години

До СимитлиятаГадно е, но по-гадно е да си подуянец.

55

бероец

преди 9 години

Времето е само за чорба и телешко, тази година бихме всички шопски отбори насред София. ЦСКА са с традиции, но просто много уж техни хора ги крадат и провалят. До червените фенове, всичко ще се нареди и няма да допуснем шалварите да станат шампиони, както и подуенци да влязат в първата шестица! Успех

54

Анонимен

преди 9 години

NE CHORBA A JIV TARATOR S GOLEMI KRASTAVITZI

53

Симитлията

преди 9 години

Ах колко гадно е да си чорбар !!!

52

ЦЕСЕКАР

преди 9 години

Другарю Балев, на кого ни оставихте? На колене Ви се молим, елате да ни спасите? Не виждате ли какво става с любимия Ви отбор? Откакто ви няма, няма радост в кочинката ни, няма живец, няма надежда! Спасете ни Др. Балев!

51

Анонимен

преди 9 години

До Жалък ЦСКАПодуяне с парите на Чорни и преди това с парите на ДС нищо не можаха да направят. Жалък подуянски обор!

50

Анонимен

преди 9 години

То само с грухтене не става. Трябва и да се играе.

49

Минзухар

преди 9 години

МИЗЕРНИЦИ КЛЕТИ!

48

тт до 64

преди 9 години

от това което си написал обърнах внимание само на думата жар, защото другото са неправилно свързани по смисъл изречения с множество правописни грешки и клишета..като казваш думата жар, имаш предвид това че единствените ви останали фенове по стадионите са платени стюарди и назобани наркоманчета..това ли е жарта?? утре ще видиш един пълен стадион със зелени шалчета и публика с европейско поведение , а не разюздан башибозук който при всяко "неправилно" отсъждане руши оградите на стадиона .

47

до 63

преди 9 години

ше има щото е дерби. има ли с черно море като играят луноходец ? а и тва не е публика с традиции и жар. утре ако са в б група ше ги видиме или ако станат отбор от втората половина. не разбрахте, че сравнение поне в следващите 50 години не може да има освен чисто административно на луноходец със софийските или пловдивски или берое и тн отбори.

46

тт

преди 9 години

Да изкажа една мисъл и за публиката..сф е град с 2 000 000 души, стз предполагам 150 000 , рз е град с 30 000 души .. така ..днес на стадион бг армия имаше не повече от 2 000 души..утре на лудогорец арена ще има повече от 7 000 души при цени на билети 10 лв и нагоре и билетите вече са разпродадени...при тези непровержими факти , някой може ли да ми обясни какъв е този вой че гореспоменатите два отбора видиш ли имали много фенове а "отборчето" от рз е без фенове...плийс обяснете

45

...

преди 9 години

цскар съм ама каквото и да се плуете по надолу истината е, че берое си изиграха момчетата един нормален мач и си вкараха положението. никой не е виновен, че нашите наемници нищо не играят и два паса нямаха.. сами сме си виновни. честита победа на берое. иначе браво за почистването и за поведението на двете публики. висчко беше прекрасно само не и нашата игра. въпреки това само ЦСКА и се надявам да се стегнат тия мърди.40 дена се едно нищо дори по зле.

44

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНай много Българи има в отборите на Литекс и Левски,То деца няма, а ти искаш в А група да играят Българи .

43

Анонимен

преди 9 години

Преди 10-15 години симпатизирах на ЦСКА. Но тогава играха българи в този отбор. Сега няма как да симпатизирам на отбор който е известен с една от най-добрите школи в България и в който има 3-4 българи в разширения състав за мачовете.

42

хохо

преди 9 години

Смегът им е виновен тоя път...

41

Анонимен

преди 9 години

До Жалък ЦСКА Напиши в гугъла *** и винаги излиза кравефермата от подуене

40

Анализ

преди 9 години

Истината е че продадоха гол майстора на А група - Серджиу Буш и сега няма кой да вкарва головете.

39

toto

преди 9 години

Аман, от черно тото! Как да дадеш пари да гледаш първенство ,предрешено още като е стартирало !?! "Домус" падна ми в очите ,както и отбора ти ...............

38

ФАШИСТ

преди 9 години

всички софета в шопската групичка да ритат , стига са каляли Българският футбол !

37

Анонимен

преди 9 години

До ***: за 2 до 6 съм съгласен, но за 1 не съм съгласен. Това да се предават всички мачове от А група стана от тази година и съм много доволен. Не 4 лв на месец, а и 20 бих дал за да имам тази възможност, каквато е налична в момента. Не съм фен на софииски отбор и ми беше писнало само мачовете на ЦСКА и Левски да се дават. Това което стана с телевизионите права според мен е едно от 2-те неща което БФС-то направи както трябва за последните 10 години. Проблема е че има още много да се оправя.