161

Анонимен

преди 9 години

Тегли кредит, плаща сметките, попълва бюджетния дефицит, докъдето стигнат парите. Нов заем. Докато стигнат, пак управляваме.

160

Анонимен

преди 9 години

Горанов с 16 милиарда лева за 3 години: Плащам сметките, харча остатъка за 3 години - докъдето стигнем. После подаваме оставка, ако няма пари.

159

Ръсел Кроу

преди 9 години

Жена му или е била пияна, или не го е поглеждала този *** дето го е взела, та да каже пък и било на шега че приличал на Кроу. Освен ако е искала да каже че прилича на гарга.

158

цирк

преди 9 години

Че то след като си платиш сметките както казваш до където стигне че то *** ти ще хване паяжина бе момче. Нямали семейството ти да яде?

157

анонимен

преди 9 години

Наистина , доста *** физиономия.Ама и изказването у е малоумно.Та нали на следващя...и ден , жена му ще изгони импотентният си министър,т.е съпруг...Господи, до кога ще ни управляват ***. Че 26 год.не ни ли стигнаха....Как е възможно всеки *** чужденец може да дойде без виза в България , но без виза не може да отиде в Канада,САЩ???СИЛАТА НИ Е В П Л Я М П А Н Е Т О ..

156

L

преди 9 години

Абе ние носим на майтап, ама това вече в повече ни идва.Много грубо Горанов, много грубо....

155

На баба му ...

преди 9 години

Тоя *** на две магарета сламата не може да раздели. Оставете го да живее с 400 лв месечно, да видим как ще плаща по 200 лв ток; вода,телефон, кабелна, интернет още поне 60-70 лв; 100 лв за уроци;средно по 50-60 лв/месечно данъци; отделно дрехи, лекарства, учебници, транспорт, за храната да не говорим....Нали са народни избраници, нека живеят със средствата, които са определили като достатъчни за народа! Докога ще търпим този цинизъм и тази наглост, тия *** некадърници и алчни простаци???

154

не гласувам за гърб

преди 9 години

Защо ревете....нали искахте гърбавите

153

Наблюдателен

преди 9 години

След като гласуваха 16 милиардния заем в парламента този министър го показаха по една от националните телевизии как нагло и самодоволно потрива ръце, защо ли? Питайте го! Кой ще каже какво ще е възнагражденито му от 4-те банки, които ще обслужват заема?Г-жа Кунева до края на 2014 получаваше по 100 000 евро на месец за свършена добра работа против атомната ни енергетика. А тоя господин колко ли е заработил?

152

ton40

преди 9 години

Stiga go machete malkata tikva.Toi nikoga nqma da stane kato golqmata.

151

иван

преди 9 години

нагъл тип, за съжаление грамотен не повече от лидера си....

150

е тоя път няяям думи

преди 9 години

за пишещите по форумите -до 32г. год.живях в онова лошо време-след 79г. лекарствата децата до 7г. бяха без пари,както е и сега в англия и то до 16г. ,да оставим ,че винаги си плащах сметките ,да оставим ,че нямаше такова разнообразие от храни,но каквото имаше беше истинско,я кажете кога сте си отчупвали за последно топло крайче от истински хляб,но друго,по върховете партийните велможи никога не ни говореха с такъв тон тип мария-антоанета,това го правеха парт.секретари и проф.председатели по мест

149

ИФ-ЦЦ-ББ

преди 9 години

Като свършиш ТЕЗИ 400 от къде ще вземеш останалите 400:1) Ще ги краднеш2) Ще ти дадат подкуп3) Ще вземеш заем - бърз кредит - после ще ти разкатаят фамилиятаи остана посленото:ДА пратиш жената на МАГИСТРАЛАТА?Същото ще следва и ако изпълниш номер 3ТАКА ЧЕ ИЗБИРАЙ?ОСТАВКА ......ВЪН КАЛИНКИТЕ от управлението?

148

me

преди 9 години

"не винаги е имало ток WTF?! Хора, вие сериозно ли не разбирате, че се гаврят с нас?! Ако някъде в Западна Европа министър намекне, че хората могат да живеят без ток, ще си е подал оставката преди да си каже името дори! Да вземем да му спрем тока на тоя ***, да го видим как ще живее без ток в 21ви век!

147

stoian79

преди 9 години

EGATI I DARJAVATA SHOM TOZI I E FINANSOV MINISTAR SAS SPECIALEN POZDRAV OT GERB!.ETO TOVA E ISTINSKOTO LICE NA B.B. I GERB

146

stoian79

преди 9 години

EGATI I DARJAVATA SHOM TOZI I E FINANSOV MINISTAR!.

145

баба попадия

преди 9 години

нищо,че са богати и се присмиват на 80 % от все още пребиваващите в страната си българи...и за тях ще има свещи рано или късно

144

Pilot

преди 9 години

Както плюеме руснаците и като ни отрежат за атомната централа е тогава и такива като този *** няма да имат ток !

143

Анонимен

преди 9 години

Вижте му снимката на тоя... Не ви прилича на луд???

142

Гневен

преди 9 години

На въпрос как той би живял с 400 лева на месец, Горанов отговори, че първо би платил курса по математика на големия си син, а след това да си плати сметките докъдето стигне, като допълни, че не винаги е имало ток.Не винаги е имало ток...така е, но сега сме в 21 век, а не в каменната ера Ш*баняко....