77

Анонимен

преди 9 години

Егати и *** "неговите 200 мили(я)рда". Само тъпо изгладено мозъче може да пише така! Неграмотното тъпаче сякаш е разглеждал сметките на Путин. Това което ви го казват на партийните събрания е стандартна лъжа. Вие сте толкова ограничени, че и сметките да ви отворят пак нищо няма да разберете!

76

Анонимен

преди 9 години

До 94Хъм, колко мило. Имало червени ***, които още подскачат като ги наричат ***.

75

Анонимен

преди 9 години

Брависимо Вова!

74

Илко

преди 9 години

Аве Боко Тиквата що има по-голяма заплата от Руския президент

73

джони

преди 9 години

той поне намалява евала А НАШИТЕ КОГА ЩЕ СПРАТ ДА СИ УВЕЛИЧАВАТ

72

Пешко

преди 9 години

Това е държавник! В момент на невероятен икономически разцвет си намалява заплатата! Русия вече се самозадоволява напълно, проекти за милиарди с Китай, топли отношения с Брикс и СЕв Корея, чики рики с Ердоган, увеличаване на територията и т.н. грандиозни успехи, а Вова си намалява парите. Вива Вова!

71

Анонимен

преди 9 години

Да върне неговите 200 милиярда на сирома6тията и да подаде оставка.Само със тези две работи може Путин да помогне на Русия.

70

Анонимен

преди 9 години

Какво иска да покаже с това че си намалява заплатата с 10% ? - Аз съм съпричастен с несгодите и трудния Ви живот и започвам да мизерствам заедно с Вас.Абсолютен популизъм ! Тука важното е защо изобщо взима заплата при положение че е един от акционерите на Газпром и е мултимилиардер а да не говорим че за него абсолютно всичко е безплатно. Тая простотия говори точно колко мисли за народа ! 0000000000 !!!

69

MSC

преди 9 години

До АнонименС това определение ''***''обиждате хиляди почтени български граждани работили и работещи за страната си.Далеч с такива ценности няма да стигнете!Аз се дразня на много хора но не им викам *** защото много от тях също имат своето право И УБЕЖДЕНИЯ и са почтени!

68

Илко

преди 9 години

До 91 По СНН или БТВ , са писали че има толкова? Или по Файнешъл таймс, или СЪН?

67

Анонимен

преди 9 години

На този свят *** популисти колкото искаш. Този е особено нагъл случай. Неговата заплата и откраднатите от бизнеса пари никой не ги знае. Скоро писаха, че е най-богатия в света. Де да беше и по душа. Спестявал е значи над 200милярда от заплата. Ех Плевнелиев, ех Росене - какво чакаш? Давай братко, равнявай се по първенците. И без това *** те правят на нищо.

66

Боби

преди 9 години

До Анонимен 86Малко си изостанал с инфото. Да толкова ще струва и освен това ще има повече от 5-6 тръби(южен поток май трябваше да е с 6 тръби). Китайците дадоха пари да се направи от край до край първата тръба за да може по-скоро в определени техни райони да идва газ и те да се развиват. В момента в който потече по първа тръба газта това са си приходи в чист вид.

65

Илко

преди 9 години

До 87 Това са Евро-атлантическите ценности

64

Анонимен

преди 9 години

В русия управляващите си намаляват заплатите, а в България си ги увеличават.

63

Анонимен

преди 9 години

горанов иска увеличение на заплатите на бойко и тем подобни нашите са много нагли

62

xff

преди 9 години

И заплати и пенсии ще намаля в цялата държава.

61

TPE3BEH

преди 9 години

Браво, сега да дари на народа и 10% от неговото имане придобито за 15 години управление - тамън 20 милярда долара, ептем ще го заубичат друзята.

60

Боби

преди 9 години

До Анонимен 78Пак не си се информирал. Тръбата за Китай е от ново находище в източен сибир. За да стане по-бързо китайците доинвестираха с много ниска лихва 780мил$ лихвата мяй е по-ниска от 1 процентРазберете една икономика не може да се развива ако няма евтина енергия. Точно за това в България правят всичко да унищожат енерго сектора. Остават се и се дотират СТАРИ ЦЕНТРЛИ и искаме искаме да строим поредна ярена енергостанция което е тъпо.

59

Анонимен

преди 9 години

Той до скоро нали не знаеше колко е.

58

Анонимен

преди 9 години

Ами в Русия цените са по-високи от нашите, а пък заплатите по-ниски от румънските. В сащ специално храната е изключително евтина спрямо покупателната способност на американците. То си и им личи.