115

Анонимен

преди 9 години

Абе, хора, вие какво очаквате? Доколкото знам, школа за политици нямаме, едно време имаше АОНСУ... Ако трябва да е потомствен политик, ще трябва да е от известните червени такива! Това е положението сега, и то не само в България, всички се учим в движение, непрекъснато, докрая на живота си, ако искаме да сме адекватни. Ами Меркел каква е, Ципрас да не е ходил в Сорбоната, пък си го избраха гърците ! Прочетете биографията на Клинтън, така , може би, ще спрете с вашия отвратителен негативизъм !

114

Анонимен

преди 9 години

Другаря Райчев със синята партийна книжка натяга ли се? Ни син, ни червен - загуби ориентация и ся се слага на всеки, пък където хване декиш!

113

честито

преди 9 години

То по-добре една каракачанка да стане министър. Хем неподкупна, хем лае, хем хапе.

112

Анонимен

преди 9 години

Е, то стана традиция вече. През първия си мандат си намираше министрите по кръстовищата.

111

Експеримент?! О, не!

преди 9 години

Никакъв експеримент не е, а правило, което е железен закон в политиката ни през последния четвърт век- всеки прави това, от което нищо не разбира, а после нацията му тегли негативите. Няма как поле от тикви да роди специалисти, че и да им позволи да се развиват и да управляват. Нищо лошо за човека от статията, но не е подходящ за такъв пост и, за жалост, никой няма да се изненада от поредното недомислено решение.

110

активен

преди 9 години

Пълна простащина. А иначе нещата си идват на мястото. Тази жена командва Б.Б. поне от 2009 год. Всички глупости, които той направи през годините като М.П. са наредени от кликата около тази персона.

109

ха ха

преди 9 години

райчев- добре платен PR на всяка управлявала държавата партия .Време е такива не виждащи по далеч от носът си подлизурковци да се махнат от екран и преса .....

108

А бе

преди 9 години

Райчевото е ирония от край до край.Иначе какво и как може да се каже на човек като Борисов за Борисов?В подобен тон контактуват с него и брюкселците.Контрата е у нас. А кой ни го натресе?

107

Банкянския боклук

преди 9 години

веднъж вече счупи държавата и се размина само с високо кръвно, вторият път може и да последва нещо по-сериозно. Стабилно води всички като *** в пропастта и си мисли, че е велик овчар, който ще избегне пропадането, дори цялото стадо да загине. Овчарско мислене...

106

hamurapi

преди 9 години

Плужекът Райчев е типичен пример за нагаждачество. До днес не си спомням да е критикувал когото и да е. Пълзението е основното му състояние!!!

105

МРАВКА

преди 9 години

ТОВА НЕДОСТОИНО ЛИГАВО ЧОВЕЧЕ ОСВЕН С...КИ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЗА ДРУГО НЕСТАВА.

104

Анонимен

преди 9 години

Виждали сме и другу светкавични назначения - от кръстовища, тежки артелерии. И какво от това. Следа не остана, освен насмешка. И чувство, че този е покержия. На наш гръб.

103

Анонимен

преди 9 години

Глупостттт

102

ХА-ХА-ХА

преди 9 години

С премиер от пожарната какво очаквате??Да защити докторат по ядрена физика ли?Аз съм *** и вие сте прости та за това се разбираме чудесно............

101

ШибиРиби

преди 9 години

Това пиянде не може да се обръсне вече без да се пореже, тръгнал акъл да дава как държава да се управлява... е-е-е стига вече, слушаме го този хор от 25 години и все батака си стоим.

100

Бре!?!

преди 9 години

На кво се дължи това фелацио от Андрешко по адрес на кратуната Боко!?! Нещо и на него са обещали иначе що ще точи такива лиги. Иначе много правилен ход - няма що, сега вместо да ловят престъпници ще им правят анкети и социологически проучвания. То не че МВР-то някога е гонило и хващало разбойници, пък и то как разбойниците да гонят разбойници. Не е ли по-добре бат Сали да стане МВР шеф и Черничкия главен прокурор и нещата ще си дойдат на мястото. Всичко върви по план, така трябва.

99

Анонимен

преди 9 години

Райчев е най- хитрия български еврейн, респект! Всяка опашата лъжа му носи ми- ми- милиони!

98

obama

преди 9 години

До АнонименНЕ ЗНАМ КОЛКО СИ АНОНИМЕН, НО СЪС СУГУРНОСТ СИ СЪЩИЯ ЛАПАЧ КАТО "БРАТ ТИ ШАМАН". Не излизаш от коментарите денонощно. Малко трудничко ще заработиш,колкото тоя ***, но защо пък не-----струва си да опиташ!

97

sss

преди 9 години

Varnaha BOP slogiha ministar posluchko ei sa reketa na firmi ot predi idva s nova sila..kanali za kontrabanda i vsichko koeto nosi pari...ne se "naadoha" tezi hora.vseki narod si zaslugava upravnicite chom gi tarpi

96

до Пърдичевото Али

преди 9 години

Кочаня сържиш ли го или го рупаш и как е ? Има ли тиага?