24

Анонимен

преди 9 години

вашта сметка продажни душички ,мислите само за джобчето си ,ех този българин кога ще се събуди да ви подгони , ама и тия който гласуваха за тая п-а к-а сега да си сърбате чорбата сами айде по дяволите

23

Анонимен

преди 9 години

Българи християни с продажни души работят за ислямизация на собствения си народ. Знае се точно кои са те и какво страшно дело вършат. Всеки докопал се със зъби и нокти да долната властваща система е предател на своя народ.Мразя когато българи се заливат с бензин и се самозапалват, Напускат живота преди да свършат поне едно велико дело в името на българския народ, в името на убитите млади български момичета в името на старците ограбени и пребити от *** агресивни кандидати за "интеграция"

22

Анонимен

преди 9 години

А защо не вземете първо да чуете историите на собствените си граждани и да се погрижите за тях, пък после да помагаме на други! Пенсионерите умират от глад, а ние ще издържаме чужденци!

21

Ф.С.В

преди 9 години

По добре емигрант в БГ отколкото гражданин на Бг - горчивата истина след 26 г Демокрация (((Времето е наше - ДА ! - АМА НЕ !!

20

Анонимен

преди 9 години

Алоооооо, кво става бе!? В рамките на 6 ч. втора статия в сайта за бежанците!...Първата - "Има план за интеграция на бежанците, обяви Кунева "Нужни са добра воля, организация и пари" - 5 мар 2015 13:29....Яко промиване на мозъци...

19

Ф.С.В

преди 9 години

Българският народ дълбоко в своята ценностна система е добър и милосърден, отбеляза Христо Григоров, председател на Българския червен кръст (БЧК). --БЕШЕ !! БЕШЕ такъв народ- след 26 г Демокрация и евроатлантически ценности- българина умиращ от глад и нищета- вижда как едни *** с нищо недопринесли за Бг икономиката - идват и получават в пъти повече от гладуващите българи - Това е една голяма НЕПРАВДА ! България -мащеха за българите - И майка за ***-- незнаещи нищо за нея и историята и !!

18

7

преди 9 години

Ай сиктир от тука бе *** ***, и си вземете пришълците от азия и африка с вас!

17

ля ля

преди 9 години

е та=ка драги читатели се превзема бавничко държава! нашата мила родина която преди броени дни празнуваше Освобождението си а на празника в столицата беше толкова постно че направо ме е срам за прадедите които са дали и живота си за Отечеството!жалко заради това че всички поддават / предават / продават / бягат и омаловажават България много жалко за миналото и историята ни .....АЗ СЪМ ГОРД ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН И ЧЕ В НАШАТА ИСТОРИЯ НЯМАМЕ ПЛЕНЕНО ЗНАМЕ например....а борисов и сие да го ***...

16

brb

преди 9 години

Мдам, само дето българите не искат тези хора да остават да живеят и да се плодят тук в страната им. Ако това не ви е ясно сменяйте работата. Бежанците са проблем и то голям но причината да ги има не е у нас и не желаем да имаме нищо общо.

15

БЪЛГАРИ БЕЖАНСИ

преди 9 години

СЛЕД КАТО ВИ ДОКАЗАХ МАТЕМАТИЧЕСКИ,ЧЕ ЖИВЕЕТЕ МИЗЕРЕН ЖИВОТ И ТО ПРИ УСЛОВИЧЕ, ЧЕ ВЗИМАТЕ ХИЛЯДА ЛЕВА МЕСЕЧНО ДОЙДЕ РЕД ДА ЧУЕТЕ НАЙ-ЖЕСТОКАТА ИСТИНА.Когато станете на 40-50 години, рязко ще се промени Вашия живот, защото тялото Ви ще започне да отказва. Няма да работи, така както беше в миналото. Започвате да давате пари за лекарства и лекари. Там месечните разноски могат да стигнат до десетки хиляди месечно. Стани пенсионер и ще разбереш и изпиташ цялата ЛЮБОВ на ДЪРЖАВАТА. Още ли искате БОКО

14

Анонимен

преди 9 години

ПРОКЛЯТИЕ ! Ще видят резултата му вашите внуци и пра-внуци. Това продажно и престъпно деяние трябва да бъде пресечено СЕГА!

13

Анонимен

преди 9 години

Вместо да помислят за българите, ще ми мислят за нелегалните ислямисти. Еничари. Така ще е докато си пишем по форумите, а не вземем гьостериците. Еничарите ги знаем.

12

АЗ БЪЛГАРИН-БЕЖАНЕЦ

преди 9 години

Получавате 1000 лв месечна заплата. За година 12 000 лв.- данъци(4 месечни заплати) 4000- ток(12 сметки по 100) 1200- вода(12 сметки по 70) 700- градски транспорт(12 х 50) 600- храна (12х250) 3000Браво, останаха Ви 2400 лв, но повече от Вас имат коли и отдавна са на МИНУС!Друга не малка част плащат и квартира.ДОКАЗАХ ЛИ ВИ,ЧЕ С 1000 ЛВ. МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА ЖИВЕЕТЕ МНОГО ЗЛЕ.ЗАБРАВЯТЕ НЕЩО МНОГО ВАЖНО. БЕЖАНСИТЕ СИ ПОЧИВАТ,А ВИЕ СЕ ГЪРБИТЕ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР И КОГАТО ДОЖИВЕЕТЕ ПЕНСИЯ ЩЕ ИМАТ

11

x12 месеца

преди 9 години

Мислите, че сте жесток пич,супер мацка.Пак помислете.Ще Ви докажа, че живеете по-лошо дори и от бежанец.Защото ТИ СИ БЕЖАНЕЦ В СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА!Получавате 1000 лв месечна заплата. За година 12 000 лв.Извадете първо минус 4 месечни заплати за данъци - 4000.Извадете 1200 лв за ток.Извадете 700 лв. за вода.-600 за карта в градския транспорт(ако сте с кола умножете по 4)-3000 за хранаБраво, останах Ви 2400 лв, но повече от Вас имат коли и отдавна са на МИНУС!Честито!

10

Анонимен

преди 9 години

Ислямиззацията на България продължава! Та нали това е целта на европа да превърне България в ислямското гето на европа ! а да ви е честито овчето членство в европа господа роби на европа наречени Българи и без да ви коли и беси швестерска европа ще ви семи не само пола но и вярата

9

Анонимен

преди 9 години

Що се отнася до бройката непрекъснато ни лъжат. За 2013 -знаем, че са дали набързо статути на около 10 000 башибозук, 2014- над 12 000, като още повече от 8000 са в процес на изчакване, така, че по най-оптимистични данни, нелегалните нашественици са около 30 000 хиляди само за 2 години и това ако не е национално предателство?!!!. А как да си обясним искането на Кукунева за пари от ЕК за тези нашественици/нови центрове.../, а не за българите?!!.Искат да ни изгонят от България-продали са ни.

8

Какви?

преди 9 години

Какви са тези българи,които милеят за чужденците,а не за собствения си народ? За един емигрант се изразходват 380 лв. месечно, а колко българи имат такива доходи? На емигрантите сме задължени да предоставим жилище и храна,а колко българи имат това? Относно-интегрирането-*** у нас никога няма да се интегрират,а същото в по-голяма степен,се отнася и до емигрантите !Те са не само от друг етнос и с друга религия , но и друга ценностна система , нямаща нищо общо с европейската!

7

Анонимен

преди 9 години

На фона на цялата мизерия и престъпност в страната само тия ни липсваха.

6

българин

преди 9 години

Аз съм чист българин. Безработен от много време. Реших, че искам да стана бежанец. Ще ме хранят и няма да работя. Тока ми го плащат. Покрива осигурен. Легло, баня, дори дрехи има цяла купчина изхвърлена на улицата пред лагера. Като изключим хората, които са трайно безработните, дори и вишисти с диплома, която и за кенефна хартия не става. Все пак не може всички да сме астро-физици, макар, че в БГ и за тях няма работа. Всъщност и за химици няма. Има само за 600-800 лв.

5

Анонимен

преди 9 години

Глупости от продажници. Нелегалните са си нашественици, които ще си живеят по шериата и променяйки демографията ни. Имаме опит с башибозука дошъл по време на Османците, че е неинтегрируем,, а сега новият башибозук, които навлиза безпрепятствено през нашите граници е още по-опасен. Просто истината е ,че политическият елит/без изключение/ е продал България на исляма. На нелегалните ще им дават социални облаги, ще им намират работа и то по-добре платена,отколкото на българите...ще ни унищожат.