49

cigene

преди 9 години

bilgarin e nie biem samo nasta si zenka da ve bate sa vidite

48

Анонимен

преди 9 години

Местен-неизвестен като си толкова отворен защо тази зима на "Картала" построиха и измазаха три жилищни кооперации и в момента са на втори етаж на четвъртата.Сигорно и те не знаят как се строи и ремонтира?Само ти знаеш.

47

oo

преди 9 години

to v tirnovo svodnisi pkasyori sefovete sa sofiqnsi

46

интересно

преди 9 години

До от ТърновоПриближен ли е към някой сводник?

45

от Търново

преди 9 години

Преди малко съобщиха ,че има задържан.Българин е наркоман,в града го знаят като Антон-Слона.

44

Моно

преди 9 години

1. Убийство от ревност или лично вражда - проверява се алибито на бившия или други.2. Убийство с цел грабеж и сексуално насилие от ц****и - бързо и лесно установимо, оръжието на престъплението с голяма доза сигурност е още в тях.3. Убийство с цел грабеж от мигрант - внимателно подбрано място, без днк и свидетели (ударена е с брадва в гръб) - без шанс да бъде открит.4. Убийство симулиращо грабеж от социопат - като точка 3Ако до 7 дни няма резултат - точка 3 и 4 са вариантите

43

художника

преди 9 години

Няма да "открият" убиеца, защото е от малцинствата и така е удобно на властта. Те знаят кой е, но ако го афишират, ще трябва и да го осъдят.А пред съда ще се струпа сума ти народ и най-вероятно е да го линчуват. Ако това се случи, а то непременно ще се случи, ще скочат и от малцинствата и може и да стане война помежду ни. Властта не иска безредици, затова убиеца ще бъде "покрит". А един млад човек ще бъде закопан и забравен. Такава е логиката на властта, за съжаление!!!

42

Анонимен

преди 9 години

Кмета е гербераст, за какво да мисли, за града или за държавните поръчки от които ще открадне и дава нагоре. Идват избори и ще се купуват какви ли не. Кое е.по-важно?

41

Анонимен

преди 9 години

След като казват,че колегите и са я предупредили да не минава от там понеже е опасно,а тя не ги, послушала и тръгнала при това с пари изтеглени от банка и заплата,въпреки опасностите и без да носи пари със себе си,даже и да е клошар човек тоз район е бил опасен за тях макар,че намирали трупове пребъркват ги за някоя друга стотинка и продължават нататък с търсенето,то най-близко до ума остава,че е била рекитирана,а поводи за рекет има най-различни-пр. заемане на длъжноста от друго лице,брой плати

40

Анонимен

преди 9 години

PARVO DA IZKAGEM SABOLWZNOVANIA NA BLIZKITE NA MLADOTO MOMICE. KRAINO VREME E KOGATO SE ZALAVET UBIICI I GRABITELI DA BADAT NAKAZVANI S KRUMOVITE ZAKONI. EDIN HVANAT ROM V ZATVORA SE RADVA NA SRECHTA SAS SVOI RODNINI I PRIATELI I SE NAUCAVA NA NOVI NECHTA V ERARHIATA. TOI IZLIZA OCHTE PO GOLEM PRESTAPNIK. I DA NE GI ZACHTITAVA TOIA / CVETELIN KANCEV/ I TOI E LEGAL V ZATVORA ZA OPIT ZA UBIISTVO I SPKACHVANE .

39

До 45

преди 9 години

Ти и вчера написа същия ехиден коментар.Само че, ако си забелязал, никой от коментиращите не изказва подозрение по адрес на турците.А другото малцинство много се старае на криминалния фронт - това си е негов личен избор.

38

Анонимен

преди 9 години

Няма версии, няма пресконференции, няма мутрата от Банкя, няма го физкултурника-престъпника... друго си е като ликвидират някой техен авер/мутра. Всичките ресурси веднага мобилизрани ...

37

Анонимен

преди 9 години

Не са наркомани, нарокоманите са чисти българи, българите не правят престъпления.

36

Анонимен

преди 9 години

Един от коментаторите в "Блиц" тази сутрин написа, че вече имало двама заподозрени точно от този катун, но в нито един новинарски сайт не видях това като официално съобщена новина.

35

тиква

преди 9 години

описанието на предмета навява мисли у мен за пресечен конус или пресечена пирамида .Които е зле със стериометрията да му мисли

34

Анонимен

преди 9 години

Някой спомена, че наблизо имало катун... та мисля, че не е нужно да си Шерлок за да се сетиш кой има пръст.

33

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

КОЙ ?КОЙ ?КОЙ се разхожда из централната част на града с брадва ?КОЙ ?Отговорът ще го намерите в гетото край ж.п. гара, както и убиецът !Защо вече няколко дни властите отказват да приемат очевидната истина ?От девет кладенеца вода търсят разследващите, но категорично отхввърлят най-вероятната версия - нападение с цел изнасилване и последвало убийство и грабеж на студентката !

32

Анонимен

преди 9 години

НЯКОЙ НАРКОМАНЧЕ ЗА ДРОГА ,

31

??? :(

преди 9 години

Някой от великотърновските общинари ще поясни ли защо хората рискуват здравето и живота си в продължение на 40 ГОДИНИ - нали преди толкова време са направили временния мост там? Колко випуска студенти са завършили във Великотърновския университет в рамките на този 40-годишен период? За 40 г. никой не си направи труда да се загрижи затова, че ценни млади хора минават през опасно място.Виж, ако ставаше въпрос за правата, облагите и интересите на някое ***, колко ли институции щяха да ревнат?

30

До 24

преди 9 години

Точно така е. Да не говорим пък какво щеше вече да се е случило с катуна, ако това престъпление беше станало в някоя от изброените от теб държави.