176

паричев

преди 9 години

брюксел да каже на Меркел да плати на нашата страна за двете национални катастрофи,млд около 100,защото заради тях ни нацепиха след берлинскя договор,плащахме репарации от първата и втората световни войни,хранихме войниците на хитлер във войната срещу Русия,не зная колко хранителни стоки са изнесени,но не са помалко от 50 млд.златни ш.франка.Не сега да ни взема младите специалисти,готови научени без разходи и пак сме от към иб..ната страна.Моля,защо не помагаш госпожо Меркел на "съюзниците " си,

175

хайде

преди 9 години

да видим какво казват самите руснаци."рейтинг качества жизни по странам"49. Болгария61. РоссияМдаа, май това решава спора.

174

gandi.daow

преди 9 години

Защо толкова едностранчиво, факто? Ми те на практика имат подем от както Путин се появи.. Преди това е било батак.. След още някоя друга година и щяха да са бая напред. Обаче, това не е приемливо за САЩ и поддакваща Европа и поради тази причина използват Украйна за мръсните си игри..

173

Bulgatani

преди 9 години

До руснак от Казанлък 184Свободата е скъпо нещо, за нея трябва да се плати. Клас 2 или 3 е по-евтино. Искаш ли?

172

Грешка на езика

преди 9 години

Бюксел готов с нови санкции, само и само да няма мир в Украйна!

171

gandi.daow

преди 9 години

Пичага, почти във всяко изречение имаш грешка.. Не се излагай:-(

170

фактолог

преди 9 години

"в Русия е същото като при нас"Точно това е големият виц - най-голямата, най-богата на ресурси страна с претенции за "велика сила" е = на последната дупка на ЕС!Има и още по-голям виц - ние вървим постоянно и сигурно нагоре, а Русия с пада на петрола се търкаля към пропастта.Т.е. България е по-силна и независима от външни сътресения от Русия - факт.

169

Чекист

преди 9 години

До фактологОставяй ги бедните ***. Дай да сметнем тръбата от Азербайджан, хаба с Турция и печалбите от транзита. Виж данните в интернет и ми кажи перз 2019 кви пари ще вземаме?

168

фактолог

преди 9 години

Кво ти пука къде са произведени колите - важното е, че караме повече и по-хубави коли от руснаците (средно, де). Отделно, че имаме далеч по-добри пътища - руснаците дори нямат мантинели на магистралите.

167

gandi.daow

преди 9 години

Г-н факти, в Русия е същото като при нас, с разликата, че богатите са много, ама много по-богати, а бедните са по-бедни.. Обаче, като цяло са по-добре от нас, особено в последните 10тина години..

166

Ш.

преди 9 години

Руснаците произвеждат коли, защото западняците им построиха заводи и им дадоха мениджъри. Ако останат на себе си, за 10 години ще се върнат в брежневските времена. За тях е писал романът "Фермата за животни" Джордж Оруел. А и те самите за себе си имат поговорка - хотели как лучше, а получилось как всегда.

165

абе

преди 9 години

Колко струва една *** в Москва? Сигурно 5-6 милиона рубли, сиреч 2-3 лева и малко.

164

Анонимен

преди 9 години

До БългаринЕдва ли човек, който ползва обръщението "баце", хортува на нещо по-различно от майчиния си език. Обикновен разкрачен стоеж си - женската рода е от Северна Азия...

163

фактолог

преди 9 години

Олигархът не участва, но раздава големи заплати на структурите под него да го пазят. Това е вид корупция и увеличава несправедливостта в икономиката. Ние сме природно по-бедни, но богатството е по-равномерно разпределено, затова бедните ни слоеве са по-добре от руските.

162

Анонимен

преди 9 години

До фактолог Таратаики! Отпадъкът от Гейвропата.Къде ,къде ,айде у колонията .И изрезките и дупетата и тоалетната хартиятя в саламите ни пробутаха.Хе,Хе!Ей тъй,навремето робите се радвали на огризките от господарите !

161

До фактолог

преди 9 години

Абе ГОСПОДИНЕ какви коли произвежда България че не разбрах? В Русия може и трабнат да правят но правят хората. Да не говорим че там вече има завод на БМВ, Шевролет, Нисан, Рено и Ауди и си ги правят там руснаците. Чети малко повече не ставай смешен!

160

Анонимен

преди 9 години

До военен-Историк. 160 Какви съюзници? Кой е този? Дали тези, които продават за големи пари оружия и храни в Русия? Дали тези, които забогатяха на войната? Русия беше разрушена, убити 27 млн души, и никой не поиска обезщетене от агресор! Това беше голяма грешка на Русия. Колко войници -съюзници са убити в тази война? Само руската кръв беше плата за победата! Обаче САЩ получи огромна допинг за нейното развитие(както и след всяка война за тях). Аман на тези съюзници-днес и завинаги!

159

фактолог

преди 9 години

"Нова кола Lada Granta - 5000евро"А колко е нова Дачия? Щото това е при нас стандарта-минимум. Хахаха, казвам ти, както и да гледаш, по-добре живеем от руснаците!Точно пък по автомобили бием русначетата яко - степента на моторизация в България гони 500 коли на 1000 души - Русия няма 300, хаха!

158

Анонимен

преди 9 години

До Шоп Що ! Да си роб на Краварите и триполовите ,туй ли е- ценност велика. С това, твое , триполово мислене, сигур ще кажуваш, че не е имало и робство турско ,кръвен данък и Баташко клане!

157

Българин

преди 9 години

ДО ШОП:Аз баце хортувам на неколко езика. Ти с мене не се мери че земеш да пръднеш и че се усмърдиш.