85

Анонимен

преди 9 години

ББ‌ е най-некомпетентия държавник в цялата история на България?Да -> +Не -> -

84

МАЙ ТОВА Е КРАЯ

преди 9 години

Смехотворни и детински са приказките на ББ.Очевидно е, че той се изхаби като политик и няма бъдеще.След последните му действия е очевидно, че няма да се разделим със съжаление.Господин Борисов, отидете си с достойнство СЕГА.

83

еееех бокич,

преди 9 години

това е началото,като те гледам как говореше днес мнооооооого си смирен,много,само ,че да те светна ,ако бяхме нормална държава след твоето изказване за шлифера трябваше незабавно да си дадеш оставката ,ама къде у теб чест и почтеност,когато един човек се ражда *** и *** то е за цял живот -за това няма лек,а по отношение на това ,че те хвалят ,ами как иначе нали си техен продукт ,всеки си хвали стоката ,пък била тя и гнила,като те видя така бесен ,аз съм най-щастливия човек във вселената ха,ха

82

Анонимен

преди 9 години

Партия ,,Четвърти километър,,

81

многознайници

преди 9 години

Борисов е изпечен вече. Знае си дереджето и внимава. Мнозинството му е афиф. Двете, АБВ и ПФ са торпили, фитилът на които пуши и съска. Вече го видяхме, на два пъти изплякаха. В РБ само групата на ДСБ и самата Кунева се опират на управленски опит от миналото. Останалото всеки момент може да подложи динена *** на правителството. Борисов трябва да не на себе си и да не се грижи за подкрепа от ДПС. Те показха, че знаят да работят с властта, макар и главно за себе си.

80

Анонимен

преди 9 години

Този наистина е много болен човек. Жалко за България. Колкото по-бързо го няма толкова повече шансове имаме. Сретан ни остана една надужда само.

79

Анонимен

преди 9 години

Надежда всяка оставете за реформи, българи!!! България никога няма да е бяла държава, докато тези хора са във властта! Никога!!!!

78

ХРИСТО

преди 9 години

РАЗБИРА СЕ ЧЕ Е ЧЕНГЕДЖИЙСКА ИСТОРИЯ ,ЩОМ СИ ДАЛ ВЛАСТ НА СДС ЛИКВИДАТОРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ / СЕГА СЕ ПИШАТ РЕФОРМАТОРИ /,ЩОМ СИ ДАЛ ВЪЗЛОВИ ПОСТОВЕ НА АТАНАСОВЦИ , АНДРЕЕВЦИ И РАЗНИ ДРУГИ БИВШИ МЕКЕРЕТА НА ИВАН КОСТОВ ,ЩЕ ПАТИШ ! ТЕ ЩЕ ТЕ СВАЛЯТ ОТ ВЛАСТТА И ПАК ЩЕ НАЛАПАТ КОКЪЛА И ЩЕ СЕ ОБЛИЗВАТ ОКОЛО КАЦАТА С МЕДА !

77

Анонимен

преди 9 години

Мутрите взеха заема от 16 милиарда и веднага се скараха кой на кога да се разплаща

76

Kit Chelin

преди 9 години

Какъв стил, каква реч, какъв изказ и то на премиер. Жална ни майка българи, ако този продължава да ни управлява. Създавал държавността, след като преди година плащаше на протестиращи и окупатори и дискредитираше институциите като не ходеше на работа в парламента и се хилеше в кулоарите му с ръце в джобовете. *** и клоун за премиер, който лъже и манипулира само и само да остане на власт. В средата на 2009 г. обяви , че сме във финансов колапс при 500 мил. лв. дефицит, а сега може с 1-2 млр.лв

75

ИУИ

преди 9 години

Борисов измамата му викали!

74

бай Вълчо от Хисаря

преди 9 години

ДО ПАРТИЯ=МАФИЯОткъде на къде ще го изписваш Тиквун?Това не е Тарзан или каквото се сетиш.Той си е просто Тиква.Аз му измислих името когато бе кмет на София.Така,че без каквито и да е интерпретации.Би могъл да го изпишеш като -ГЛАВНАТА ТИКВА НА РЕПУБЛИКАТА!

73

Анонимен

преди 9 години

АБЕ МАЙ БОРИСОВ ИГРАЕ ЧЕНГЕДЖИЙСКИ !

72

Анонимен

преди 9 години

Кой натисна Вучков да се подаде оставката? Има ли връзка с идването на шефа на ФБР?

71

38616

преди 9 години

ПОЧНА СЕ! БУТНАХА ПЪРВАТА ПЛОЧКА ОТ ДОМИНОТО.

70

anonimen

преди 9 години

Беселин Кучков и *** Пънев правят номерца на премиера.

69

...

преди 9 години

ne me u4udva

68

Анонимен

преди 9 години

Дори и дае така но трябва да изгонис Лазаров.Не заститаваи Лазаров.

67

edin

преди 9 години

А какви изкази правеше СерГейчо,как философски гледаше!

66

Анонимен

преди 9 години

Страхотен стил на изразяване! На IT специалист, разговарящ с овцете.