85

До 90

преди 9 години

И пак ще прехвърлят вината на следващото правителство Аржентинският сценарий по Български фондовете Буйтреее (лешояди) са на ход сега в България Няма да има спасение от този дълг този път Заробиха ниЧестито

84

Изумен

преди 9 години

Само преди година страната нямаше нужда от 1 млрд и дори стотици хора протестираха и искаха оставката на Орешарски ,защото му бил необходим заем.Сега същите тези хора сигурно горчиво съжеляват,че онова правителство падна.То сигурно щеше да се оправи без тези 16млрд,а и заплатите и пенсиите щеше да вдига,без да фалира държавата.

83

Ха,ха

преди 9 години

С тролските си заплати ли ще плащате дълга. То задниците ви мазоли хванаха да седите и пишете глупости. На който не му се иска да плаща има ТЕРМИНАЛ. Само с плювни няма да оправите нищо. Хайде на добър час. Пишете , пишете, то написаното ще остане в историята.

82

Анонимен

преди 9 години

Толкова безочливо взеха да ни играят вече, че си личи че за тях Българския народ е смешен и се смятат за неуязвими, защото всички спят и никой не вижда по-далеч от носа си. Този проблем отдавна не е политически, а е свързан с моралните ни ценности и ширещия се егоизъм. Навярно си заслужаваме съдбата, за да може да паднем шумно и най-после да започнем да се изправяме.

81

sorry

преди 9 години

Пак ще подаде оставка...

80

Анонимен

преди 9 години

По -*** оправдания не съм чувал никога. И пак разтягане на локуми, но не и истината. Свободните пари на САЩ се влагат в България,за да им носят доходност, а народът да бъде заробен с лихви, които далеч след като охранения Бойко напусне поста си, нашите деца ще трябва да плащат!

79

Анонимен

преди 9 години

Това, което Калфин казва не променя факта, че парите които теглят са ужасно много и няма прозрачност за какво ше бъдат изхарчени. Пишело издаване на дълг до 8,1 милиарда. Това да не би да значи, че като сте си гласували таван и всичко е точно. Защот теглите точно тази сума? Защо трябва да бъде цялостно оползотворена и защо въобще не обяснихте нито на електоратите си нито дадохте публични аргументи в подкрепа на дълга. Защото РБ АБВ ГЕРБ и т.н са национални предатели работещи за МВФ и ЕЦБ!

78

АТАКИСТ

преди 9 години

Калфине, значи Горанов ви обещава че 2 милиарда заем няма да бъдат похарчени, затова гласувахте тоя заем? Няма по- *** аргумент!И Гоце ви пита: как така дълговете на държавата към фирмите бяха 11 милиарда според Горанов, а след като се установи че са 9 милиарда, Горанов даде назаден и каза че тия 2 милиарда няма се харчат? Вие за овце ли взехте народа?Цялата шайка на Тиквата и придатъците й сте за разстрел! А ти бе, мод- не разбра ли че не можеш да ми наложи перманентен бан?***.

77

ИСТИНА

преди 9 години

Е КЪКВО ОТ ТОВА ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА ..УПЛАШИ СЕ НЕ ОТ ТОВА ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАТЕ 16 МЛРД. А ОТ ТОВА ЧЕ НЯМА ДА БЪДЕШ МИНИСТЪР А ГРЪПАТА НЯМА ДА ВЛЕЗЕ НИКОГА В ПАРЛАМЕНТА..... ВИЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ВЕЧНИ СЛУГИ..

76

Питанка

преди 9 години

Че нашата бедна изстрадала държава, дето всеки у продава / както е написал поетът/ не е ли в криза, че още й трябва! Калфин, време е вече и ти да си мериш приказките! Ако беше паднало правителството, щеше да си паднал и ти- като се замисля, аз, червеният индивид, нямаше за какво да съжалявам. Досъсипахте ни!

75

Анонимен

преди 9 години

На времето Тодор Живков вземаше дългове за да прави от доларите - рубли.

74

тиквени комсомлци

преди 9 години

Нaркозaвисимите също фaлирaт без дозaтa си!

73

ФЕЛИКС

преди 9 години

КАТАСТРОФАТА ВЕЧЕ НЕ Е ФИНАНСОВА КАЛФА А НАЦИОНАЛНА----НЯМА ИЗМЬКВАНЕ ОТ ЕВРО АТЛАНТИЧЕСКИЯ ОКТОПОД----СМЬРТ ЗА ВАС И ВСИЧКИ ГЛАСУВАЛИ ЗА ЗАЕМА

72

Анонимен

преди 9 години

Ще връщаме и нашите милиарди, ще връщаме и американските трилиони и тия на западняците. Винаги бедните и онеправданите плащат сметката.

71

ТТТ

преди 9 години

ТОЯ ПАПУР ПАК ИЗСКОЧИ.НЕ СИ НАМИРИ МЯСТО .ЦЯЛ ЖИВОТ АБОНИРАНИ ДЕПУТАТ НА ХРАНИЛКАТА.НИЩО НЕ ВЪРШЕЩ ЛАЛА ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ .ПОДПИСВА ДОГОВОРИ ЗА НАТОВСКИ БАЗИ И КУП ЩУРОТИИ.ВРЕМЕ Е ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА.СТИГА СА ГО ОБСЛУЖВАЛИ.

70

ео

преди 9 години

ВЛАСТОЛЮБЕЦ ГОТОВ ЗА ВСИЧКО СТИГА ТОЙ ДА Е ДОБРЕ

69

Анонимен

преди 9 години

Ами без кинтите не искат да работят за благото на България...

68

ха ха

преди 9 години

16 млрд.. хубави пари за 3г. . А вие данъкоплатци стягайте коланите на внуци и пра.внуци Важно е че аз Боко и сие сега да бъдем добре.....

67

м...да

преди 9 години

Поредният ***, който се изживява като спасител! Срам и позор за продажниците! Позор!

66

Анонимен

преди 9 години

На Първанов изобщо не му върви с евреите, нито със Станишев, нито с Калфин, а за Кънев няма и да споменавам!