40

калашников

преди 9 години

и тези които помнят ... доброто на русите...а другите се кланят на краварите и на турците

39

калашников

преди 9 години

има ме паметник "Цар освободител"...не съм чул за кравар освободител

38

Анонимен

преди 9 години

Боико Борисов подаде оставка за 2 капки кръв на орлов мост със законното си правителство.И каза аз не съм правил асвалт дасе лее кръв и достоино подаде оставка.А вие мръсни комонета ето какво правите избиватесе едни на други,зада може мръсната ви завист и корупция да властва.Вие несте хора товае доказано със стотици години.Ако проговорите за гн Боико Борисов лоси неста стеви е.а ...... извратена.Боико таче и милее и за вас мръсни *** и за всички Българи и хора по света.

37

калашников

преди 9 години

нямама спомени кравар да е участвал в освобождението...но в поробването от 25г насам има...

36

калашников

преди 9 години

в този ден честваме капитулацията на туркистан

35

калашников

преди 9 години

отървахме се от мръсната турска *** която в момента краварите пак ни предлагат

34

калашников

преди 9 години

поклон пред руските освободители

33

Анонимен

преди 9 години

Иван Костов ще ни освободи.

32

Анонимен

преди 9 години

"Тази политическа дъвка , че Русия ни е освободила вече десетилетия се използва от Русия да ни смята за роби"Е, все пак Брюксел, а не Москва ти тегли по няколкостотин милиона годишна вноска за членство в ЕС, нали така ? Или пък руснаците ти наложиха забрани на кривите краставици ? А може би Русия има 4 бази в България, за които нищо не плаща ? :)

31

Х

преди 9 години

На днешния ден туркофилите се превърнаха в русофоби.

30

Анонимен

преди 9 години

Впрочем какъв празник честваме, скъпи сънародници? Кой ни освободи от турско робство - Русия или Америка?Ще позволим ли неофашистката пропаганда на Майдана да промие и нашите мозъци?

29

aha

преди 9 години

До историк-анализатор Ти нормален ли си??????????????????? Какво да чета брат? Естествено ,че целта на Руската империя е да си отслаби максимално врага И има една приказка "Врагът на моя враг е мой приятел" ,така че нищо лошо не виждам Дори и от тази страна да го погледнем,то аз не виждам нищо лошо Е за роби като тебе е лошо,щото вече няма виме от което да смучат и затуй сте били недоволни и още сте За вас важи : "Турче(сега евроатлантик) да се наричам,първа радост е за мене

28

555

преди 9 години

Поклон пред РУСИЯ ОСВОБОДИЛА БЪЛГАРИЯ ОТ турско РОБСТВО!!!

27

ХУДОЖНИКА

преди 9 години

Този ден е ден за ГОРДОСТ за саможертвата на нашите ДЕДИ, за да живеем и да ни има/все още/И вие, които не сте помирисвали ВОЙНА, а сте прочели тук-там по нещичко, не се правете на капацитети, а склонете глава пред подвига на вашите пра дядовци.БЪЛГАРИЯ ПОМНИ !...И днес йощ Балканът, щом буря зафаща,спомня тоз ден бурен, шуми и препращаславата му дивна като някой екот *** на *** и от век на век!

26

историк-анализатор

преди 9 години

Тази политическа дъвка , че Русия ни е освободила вече десетилетия се използва от Русия да ни смята за роби. А истината е съвсем друга, който иска да чете за Руско-Турската война и ще му стане ясно . Най лошото е , че днес има мижитурки от БСП и Атака , които продължават за 30 сребърника / рубли / да предават България .

25

Руси

преди 9 години

Русофоб държи реч на Шипка ! Какво падение! По цял ден плюят по Русия, по руския народ, а днес с луксозни возила и с охрана се качили на най-смвятото място за българина! Безсрамници!ВЕЧНА ПАМЕТ НА БРАТЯТА РУСНАЦИ, ДАЛИ ЖИВОТА СИ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ! ВЕЧНА ПАМЕТ НА БЪЛГАРСКИТЕ ОПЪЛЧЕНЦИ !

24

Анонимен

преди 9 години

Баба Ванга:Мале, мале проклет народ сме...

23

Родолюбец

преди 9 години

Българско народно опълчение Шипка - потърсете в чичо ви гугъл там ще откриете истината!

22

aha

преди 9 години

До Цената-32,5 тона зла Еми като не можеш сам да се освободиш ,ще плащаш Кой е крив ,че прапра баба ти е ду*ал на някой бей и е циврил с крокодилски сълзи ,когато е узнал ,че любовника му се е заминал Сори пич ,такова е Инак не се прави на голям родолюбец Аз поне не се правя и си го казвам открито

21

до 28

преди 9 години

Дa не зaбрaвяме ,че се нaмирaме в Бългaрия и тя съществувa блaгодaрение нa Русия и ти плaтено мизерно човече си изгрaден кaто свободен човек пaк блaгодaрение нa освободителите !!!П.ПЗнaм ,че нямa дa ме рaзбереш зaщото си прдaтел и роб мислите си !!!