206

Анонимен

преди 9 години

казах....

205

Шпагата

преди 9 години

Да не забравяме завета на Левски, в последното си предсмъртно писмо той казва: " За предателите на народа, за тези които го мамят и ограбват, за тези които продават България, за тези които крадат от народа за собствена облага, за тези които присвояват народни пари - наказанието е едно - смърт, смърт и пак смърт!" Що не кажеш тези думи на Левски бе Боко, нещо не ти изнасят тези слова нали? На теб и на всички останали лешояди тези приказки на са ви удобни.

204

Анонимен

преди 9 години

не те видях да празнуваш днес-какъв празник беше-ако същото се случи на 4 юли в САЩ и не се появи държавния глава и президент да честитят празника какво ли ще се случи-помисли!!

203

123

преди 9 години

i sarbite triabva da sa smireni

202

Анонимен

преди 9 години

До ВасилевВасилев ти или си болен или прекалено ***

201

ками

преди 9 години

е да смирен народ се управлява лесно, 5 века сме били роби няма как психиката ни е нарушена по наследство.....вие лапайте пък ние ще се смиряваме! незнам само докога ще ни правите на ***......предлагам да ви дам мойта заплаат на мед сестра а вие вашата на депутати , после пак да си говорим !в парламента сте изчадия половината сте с диагнози начело с АНА БАРАКОВА!

200

Анонимен

преди 9 години

Ати да теглиш заеми пък ние да се смиряваме. От това се нуждаеш ти Боко, ние се нуждаем от нормални заплати и нормално съществуване. И от един Левски се нуждаем , да ви разкаже играта на всички политици

199

до 284

преди 9 години

Свободата е задължения, отговорности, които носят впоследствие права на притежателят си! пп. за сЛободния ,,Свободата е право, но и отговорност", и най вече право, но без задължения, като отговорността е между другото /, т. с безнаказаността която се шири в БГ от 25-26т год!!!

198

Анонимен

преди 9 години

,,Свободата е право, но и отговорност, заяви Бойко Борисов'' - Tова се отнася за свободни народи,а не за вечни роби като нас.

197

Анонимен

преди 9 години

До българка Искаш да се обединим с мафията?Когато сме смирени,мафията ни се качва на главата.

196

:)))

преди 9 години

До *** от селоСериозно ! Ти си смирен, а аз търпелив!!! Бързай бавно!!! :)))

195

българка

преди 9 години

Не смирение, не, нужно ни е обединение .

194

:)))

преди 9 години

До марковМарков, кога те пуснаха от 4-ти километър, м? :)))

193

Мунчо от село

преди 9 години

Смирявам се и не роптая срещу комунистите,които ни ограбиха.Смирен съм пред олигархичната мафия.Смирен съм като овчица пред оня съд за кокошкарите и пред решението на мафията да няма съд за мафията.Смирен съм и снишен наравно с тревата.А бе направо ни утрепаха психически,финансово и физически.

192

Хр. Ботев

преди 9 години

Забрави ти онез полуди,в тез гърди веч любов не грееи не можеш я ти събудитам, де скръб дълбока владее,де сичко е с рани покритои сърце зло в злоба обвито!

191

марков

преди 9 години

БОЙКО непремено ,трябва да се включи в учебниците по история на равно с Левски ,и Ботев ,рожденият му ден ,да стане национален празник а по късно и църковен ,основно правило в лексиката на бг е името Му да се изписва само с главни букви ,или да се въведе нов шрифт по голям от главните, в наказателният кодекс трябва да се въведе глава ,че всеки който открито и публично заявява че БОЙКО е това или онова да подлежи на съдебна отговорност ,от 3 до 15 ,за група 25, доживот

190

Анонимен

преди 9 години

Хахахахах, повече смирение от това в момента???? Е няма как Баце от тук нататък цъка бомбата за теб и другите като теб!

189

:)))

преди 9 години

Българите се нуждаем повече от всякога от смирение---------------------------:)) Борисов да се смирява и снишава! Вероятно има от какво да потъва от срам!!! Негов си проблем! Нито ще се смира, нито примирs! Наблюдавам с доста голяма доза презрение и отвъщение сеира на "наште" първенци от драмсъстава на правителството! :))) /Въпрос на гл.точка, разбира се!/

188

сс

преди 9 години

Точно тоя на снимката ли ще говорие за смирение, дето не спря да насажда омраза.

187

Анонимен

преди 9 години

Не ни е нужен Сретен, ами прокурор като румънския!Бой по тиквите и да се смиряват в затвора!Наглеци,долни!