89

Анонимен

преди 9 години

До до пешоSamite vlasti na Rusiq kazaxa,che drygite kameri ne sa rabotili.E sega na kogo da se vqrva.Nali te si upravlqvat durjavata.A tozi zapis ot tazi kamera e prosto smeshen.Tam ne se vijda absoljutno ama absoljutno nishto.Izvinqvam se kirilicata ne mi raboti

88

Анонимен

преди 9 години

do 111 - Ha-ha . Ami ti s4upi tupomera ve mom4e mlado .Ukraina napadna Rusia ili obratno Rusia si vleze v Ukraina I vze da pravi kakvoto si iska sus jivota I sudbite na zombirania narod tam.Taka 4e fashizma ne e v Kiev , a v Kreml.

87

Анонимен

преди 9 години

Снимали Путин как кара снегорин.

86

Анонимен

преди 9 години

Путин се ползва с широка популярност и подкрепа в Русия, защото народът съзнава, че Президентът им е патриот и държавник, който следва националните интереси! В този смисъл, руснаците са единни в единодушието си, че именно Путин е политическият лидер дето води Русия на прав път към държавен прогрес и стабилитет! Така, че руският президент не може да бъде дискредитиран - нито в Русия, нито пред Света! В Русия авторитетът на Путин е безспорен и несломим, а в международен план постоянно нараства!

85

Анонимен

преди 9 години

Нещата стават все по-тъжни за Украйна и украинците. Наистина ги съжалявам, но ако искат да престанат експериментите с тях и пълното им сриване, трябва да изгонят с камъни управляващите си.

84

Пешо

преди 9 години

Само факта,че нито една камера не е работила,мисля че е достатъчно показателно.Сигурно сега ще има хора,които да кажат,че Американците са контролирали камерите.Има ли още някой да не се сеща как стоят нещата тук и че разбираш ли "чуждите служби" са надробили тази гнус.Режима там е нещо страшно,но както са казали хората-има начало,има и край.За едни ще е добър,за други не.

83

ОФ

преди 9 години

Като споделям с вас, че майката на Анна Дурицкая е отлично изглеждащата и много запазена жена на видима възраст с 10-12 години по-млада от Боря Немцов не я обиждам по никакъв начин.

82

Анонимен

преди 9 години

$1=62 руб. Стабилизира се отдавна.

81

Уточнение

преди 9 години

Украинската "труженичка" отказала да дава показания пред детектора на лъжата по съвета на адвоката си. Много била стресирана и детекторът допълнително щял да я стресира. Най-добре да й повдигнат едно обвинение за възпрепятстване на следствието, че да й мине стреса...

80

Анонимен

преди 9 години

Търсят водача на снегорина за спиране на непозволено място !

79

Анонимен

преди 9 години

Добре де Стрелков го уби.Качи се в колата отиде до Червения площад и го разтреля от упор.Дано да съм успокоил американофилите че ще получат инфаркт.

78

Berlin

преди 9 години

А на какво законово основание ушанките задържат чужд гражданин, който не е извършил престъпление?

77

Анонимен

преди 9 години

Намерили колата на убийците с "осетински номера" пред американското посолство в Украйна !!!!!!

76

жеко

преди 9 години

украинска манекенка как ловко е замаскирано понятието вип компаньонка

75

Анонимен

преди 9 години

Снегорина изчезнал...непрофесионално !

74

до 80

преди 9 години

Намалете алкохола, вреден е.

73

Анонимен

преди 9 години

Нали цял свят знае за участието на руски войски във войната за Донбас....защо тогава затриха човека.

72

ОФ

преди 9 години

Видях по телевизията "много болната" и в тежко психическо състояние майка. Отлично изглеждащата и много запазена жена нямаше вид на умираща и убита от мъка.

71

Анонимен

преди 9 години

Притеснява се за тежко болната си майка в Украйна, докато прави компания на руски богаташ в Москва, мдааа.

70

СВМ

преди 9 години

Руските служби ще си свършат работата до край. Ще изкопчат всичко от въпросната киевска агентка, работеща като момиче на повикване. Всичко ще излезе наяве. Укрите са страхливо племе, няма да издържи и ще пропее. Методиката на КГБ е желязна.