166

456

преди 9 години

До психолог финансистТи май си холивудски поклонник:))))))))))))Висок и красив /Немцов/ значи умен и добричък??!!Миличък това е само в розовите сериали които майката гледа! Я виж мутрата на Джон Кери??!! Грозен ,*** и арогантен! Путин си е направо красавец спрямо него,пък и е по умен!

165

456

преди 9 години

До дедектив психологАбе ти за президент на държава ли говориш или за селския бик?? Щото ако ще говорим за селския бик Немцов верно печели ,ама ако ще си говорим сериозно за политика,икономика и за бъдещето на Русия ,пениса не е аргумент!!!

164

наблюдаващ

преди 9 години

Джони,бързайте със санкциите,че както е тръгнало(Бразилия,Аржентина,Венецуела,Панама,Куба...)идва ред на Мексико!Там, влезат ли отново ще има Панчо Виля...чак до Лос Анжелис!!!...

163

Анонимен

преди 9 години

Колкото повече краварите "плашат", толкова повече лъсва безсилието им! Кеф ми е.

162

Анонимен

преди 9 години

хихи. И какви ще са последствията? Такива като анексирането на Крим ли? ХАХАХАХАХА

161

Кери

преди 9 години

До НФБMy dear troll, We are the ones that have invented the Internet. Since you clearly hate us so much, please stick to using what the Russians have invented to express your feelings. Oh, wait, they didn't invent s*it, did they?

160

НАТО

преди 9 години

Абе стига с тая Русия. Има и други бананови републики, пишете малко и за тях.

159

Анонимен

преди 9 години

Аааа ,гурме-гюмбе, то при вазе е Интернационала не при назе! Вие си субсидирате икономиката с дълг и ще продължите! Тъй че другарите са при вас не при нас! А да ви е честит абсолютноя аристократичен комунизъм! Да живеят Ротшилд , Рокфелер и Доналд Дък

158

Анонимен

преди 9 години

Гурме бегай некой да те ....

157

Bulgatani

преди 9 години

Г-н Кери , вие не разбирате естеството на руските хора и руската душа.Никой в света не може да изплаши руски човек, ако той се бори за идеята си.

156

антиглобалист

преди 9 години

До НФБКакво да се информират?Те знаят много добре..но Европа трепери от страх от лудите американци( всъщност от тези,които и дърпат конците)..Европа е превърната в колония..самите САЩ са паднали..Единствено е останала Русия,която им се опъва,затова са побеснели,демоните!

155

Анонимен

преди 9 години

ОТКРИТО ПИСМО ДО ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ рОСЕН пЛЕВНЕЛИЕВ...........................ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ ДА НЕ ПРОПУСНЕТЕ УТРЕ ДА БЛАГОДАРИТЕ НА САЩ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРСКО РОБСТВО,,...........

154

Анонимен

преди 9 години

Хамериканци спрете се , Руснаците тръгнат ли ще ви пометат като куцо пиле домат, още не сте ги ядосали

153

Анонимен

преди 9 години

"Смятам, че президентът Путин тълкува погрешно голяма част от това, което САЩ се стремят да направят"XA - XA - XA!!!И как точно да се тълкува нож в гърба? Като почесване?

152

Анонимен

преди 9 години

Нахалната риторика на Кери напомня епизода - американски флот срещу испански фар

151

Анонимен

преди 9 години

До краварне съм съгласен с теб ,че САЩ губят от ниските цени на петрола тъкмо обратното ,при кризата от 2008 те пуснаха на вътрешния си пазар държавния си петролен резерв и изкуствено задържаха своите цени въпреки високите цени на нефта,отпуснаха и помощи на неефективното си автомобилостроене,днес попълват този резерв като натискат саудитците за ниски цени заплашвайки ги с ислямска държава,като съответно удрят Русия като най голям износител за 2014,номерата на Рейган отпреди 25 год.

150

Анонимен

преди 9 години

20 юли 1941 из ,,Спомените на войника,,Хайнц Гудериан 10/та мотодивизия западно от Чериков,дивизия ,,Дас Райх Гусно,17/та танкова дивизия южно от Смоленск.......в същия ден ранен боец от Брестката крепост дълбае с щик на една от стените,,УМИРАЮ НО НЕ СДАЮС,ПРОЩАЙ РОДИНА..20.7.41.........разстоянието Брест/Смоленск е 670 км....ако попрегледате руската история мистър Кери навярно ще стигнете до извода ,че тази баница е твърде голяма и твърде гореща за търбуха ви..........

149

janimo

преди 9 години

Вижте му мутрата на тоя,както и оня изтърсак Маклейн-та това не са хора щом само война им е в главата-та тези знаят ли как се отглежда човек с мъки ,с години,а го унищожават само за миг.

148

Анонимен

преди 9 години

Хамериканските терористи от зор взеха да заекват

147

Ядрения

преди 9 години

Държавният секретар на САЩ Джон Кери предупреди руския външен министър Сергей Лавров, че Москва и подкрепяните от нея сепаратисти в Украйна трябва да приложат плана за прекратяване на огъня или да се изправят пред последствия,Това заплаха ли е бе *** американски ....*** скапан ...