47

Анонимен

преди 9 години

а в Герберистан всички преяждат нали да ви е..а скапаната ционистка пропаганда

46

Анонимен

преди 9 години

Браво Ким !!! Бой по пиндосите !!!

45

до 72

преди 9 години

Ми отивай там да живееш бе.Още по добре ,България да се прочисти малко от ***.Само че ако решиш да ползваш това което ползваш в момента (интернет) .Ще ре разстрелят публично да площада

44

Анонимен

преди 9 години

Ми кой ще ги провокира....Ученията са в Южна Коея:-) :-) :-) .Тия са изперкали ..как да си запазат режима..и плашат Южна Корея.Тия *** там ми приличат на някакви ***-гамени ,завиждащи на супер проспериращите си комший./също като тях Корейци/но не ***.Е как да докажеш като гледаш тези два свята-Южно и Северно Корейския.че комунзма е по-добър.Ха-ха-ха-

43

до 73

преди 9 години

объркано е южнокорейско кино с северно корейско .

42

ЗА СЕВЕРНА КОРЕЯ

преди 9 години

КОЙТО ГЛЕДА СЕВЕРНО КОРЕЙСКИ ФИЛМИ ЕДВА ЛИ Е ОЗАДАЧЕН ОТ ПРИЗНАНИЕТО ЗА МЪЖЕСТВЕНОСТА НА СЕВЕРНОКОРЕЙЦИТЕ ЗА ТЕХНИЯТ ДУХ И ЧЕСТНОСТ ,ДОСТОЙНСТВО. ААА ГОСПОДА СЕВЕРНА КОРЕЯ СЕ Е УВЕЛИЧИЛА ДВОЙНО СЛЕ ХАМЕРИКУНСКАТА ИНВАЗИЯ АМИ НИЕ СЛЕД ПОДКРЕПАТА?

41

Ангел

преди 9 години

Комунизма и социализма беше като един тумор в съвременното управление ,слава богу личим но с цената на много животи и страдание.Смятам че великите сили не трябва да бягат от отговорност а да помогнат на СК на да се излекува въпреки че няма с какво да им се отплати като се има на предвид че е бедна държавица лишена от природни блага и развита инфраструктура.Все пак не всичко е пари

40

Анонимен

преди 9 години

До славнин-явно е че си велик !,,Ум,,-белия делфин:-) :-) :-) Ти северно корейците ли сега защитаваш:-) :-) :-) Ясно е че си ***...Не се вързвайте на този ***,не му отговаряйте..оставете го сам на себе си да пише.и да си отговаря

39

Анонимен

преди 9 години

63 коментар,ти знаеш ли на сметката на Русия колко войни има,или някой ти казал че само САЩ водят войни.първо се образовай русофил и тогава дрънкай колко са невинни "братушките"

38

Биволъ

преди 9 години

Хайде другарю Ким Чен Ун почвай войната и ще станеш велик революционер , ако си жив разбира се . Може да извикаш за ортак Другаря Мадурин от Венецуела ..

37

ИСТ

преди 9 години

Ако южна Корея даде ориз на северно корейската армия,тежко и горко на американците. За сега са гладни но строят социализма.

36

до 61

преди 9 години

Афганистан не беше Виетнам, Ирак не беше Афганистан Либия не беше Ирак.разликата между САЩ и тези държави е че манипулативната им машина работи безотказно. При първата провокация от страна на Русия всички страни се вдигнаха срещу нея, докато при САЩ всички я подкрепят.

35

иван

преди 9 години

след 100 години,когато комунзма бъде забравен интересно ми би било ,кой тогава,ще бъде виновен?Българите пак комунистите ,че преди 150 години са им направили много голямо зло.Американците-Владимир Путин-клонирали го били на цяла обединена и щастлива Европа-Българите и техните роми на ,който са длъжни да им плащат тока това племе което само лае ,ще бъде на същото ниво тогава. икономически и въобще както е сега по форумите.

34

Анонимен

преди 9 години

Добре че западняците са цивилизовани, иначе ако бяха диваци като руснаците отдавна да бяха изравнили със земята тази комунистическа клоака.

33

Анонимен

преди 9 години

на тоя нищо не му пречи , ако реши ще прати ядрени ракети към сащ , а Русия ще му помогне

32

Анонимен

преди 9 години

Хайде, грухи, действай, на думи всеки е голям.Точно сега е момента да разкажеш играта на мръсните капиталисти от Ю.Корея и САЩ. :))))))))))))))))))))

31

st

преди 9 години

Klouna shishi kim

30

Анонимен

преди 9 години

По всичко личи ,че Северна Корея е избрана от боговете да унищожи сатанинската седерастия.

29

Анонимен

преди 9 години

Където има комунизъм е бедствие,трябва да забранят този мизерен строй.и всички комунисти да се разстрелят.

28

до 49

преди 9 години

Пропуснахте да напишете. Където няма комунизъм, има наркоманизирана гей парадираща седерастия.