12

МАНГАЛИЗАТОРА

преди 9 години

УКРАИНЦИТЕ СТАНАХА ЖЕРТВА НА КОНСПИРАЦИЯ! АМА КОЙ ИМ Е КРИВ, А? РАШКИТЕ НЕ СИ ИГРАЯТ. АКО БЯХА СЕ СЛБЪСКАЛИ ФРОНТАЛНО С РЕДОВНАТА РУСКА АРМИЯ, ЦИФРИТЕ ЩЯХА ДА СА КАТАСТРОФАЛНИ. ТАКА ЧЕ ПАК ДА СЕ РАДВАТ, ЧЕ НЕ СЕ СЛУЧИ ТОЧНО ТОВА. АМА НЯКЪДЕ НАПРЕДЕ ВЪВ ВРЕМЕТО ПО ВСЯКА ВЕРОЯТНОСТ ТОВА ЩЕ СТАНЕ ФАКТ! ПРОСТО НЯМА КАК СЪСЕДИ ВЕЧНО ДА ЖИВЕЯТ В МИР И ДРУЖБА. НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ. И НИЕ ДА МУ МИСЛИМ.

11

Смях до 43

преди 9 години

Съжалявам но не владея ИВРИТ, научи Българския:)))))

10

Моно

преди 9 години

На същото място бяха открили и трупове на чернокожи "украински" войници...

9

Тео

преди 9 години

Загинали без време млади войничета. Много е жалко, когато брат убива брата. Нещата са комплексни, но основната вина трябва да се търси в Яйцето и Турка, след това в неадекватният ЕС и накрая в Русия. САЩ не мога да ги обвиня, те се възползват от ситуацията, но простотиите които вършат им се пишат на сметката, която рано или късно ще платят. Колкото до Потрошенко - слаба фигура, от начало на мандата си тръбеше как за три месеца ще си върне Крим, щото познавал Путин. Вижте го сега-не знае къде е.

8

ще сменят Пороченко

преди 9 години

Във Фашингтон заявиха, че ще сменят Пороченко с Яйценюк.

7

иван мазепа

преди 9 години

''...на летището са намерени 373 тела....'' и един мормот завива шоколад.....нещо снимки, видео, няма ли да видим в подкрепа на тезата. Дори Российските медии не го съобщават.

6

Анонимен

преди 9 години

Пред вратата на най-известното в света ченге беше убит руски политик !

5

Хохол

преди 9 години

Някой знае ли какви са до сега загубите в жива сила и бойна техника на сепаратистите?

4

Анонимен

преди 9 години

"ООН е доставил 13 тона материали за превенция на СПИН, а камионите на "Лекари без граници" - медицински материали за 6000 пациенти с ХИВ."Авторката, тая новина поне два пъти я чета в сайта ви, защо не пишете обаче, че Русия всяка седмица от лятото насам изпраща по 150 камиона помощи, вече над 20 000 тона! При това не презервативи, а реално необходими неща. Донбас е разрушен от война, не от секс революция та да им пращат презервативи.

3

Анонимен

преди 9 години

До славянинNe Putin spretna hohlomora kakto STALIN prez vtorata svetovna kato izze cqlata rekolta na UKRAYNA i sushtata zima ot glad izmrqha 8 miliona ukrainci

2

Анонимен

преди 9 години

Путин щял да се снима в нов филм за вампири - ами със всичката тая кръв дето е излочил, какво друго му остава?

1

Анонимен

преди 9 години

".....ООН е доставил 13 тона материали за превенция на СПИН, а камионите на "Лекари без граници" - медицински материали за 6000 пациенти с ХИВ....." Това ли им е от първа необходимост? Дали не се пробват медикаменти върху горките хора?