23

Боби

преди 9 години

До Анонимен 21а какво да правим съсСАЩ умнико - 10Млрд$ да възстановят НЕОНАЦИЗМА в Украйна. След това правят ВОЕНЕН преврат. След това техните протежета """УЗАКОНЯВАТ""" (да с три кавички) НАЦ. БАТАЛьОНИ(НАЦИСКИ също става макар че се водят национални) КОИТО ИЗЗЕМВАТ НЕЗАКОННО ФУНКЦИИТЕ НА ПОЛИЦИЯТА и РАЗМАЗВАТ всеки протест срещу КИЕВСКАТА ХУНТА включително с ползване на смъртоносни оръжия.Самите батальони СА ЧАСТНО ФИНАНСИРАНИ ВЕННИ ПОДРАЗДЕЛЕНИЯ.

22

Боби

преди 9 години

До Весел 22Колко от БРИКС са признали КОСОВО което е първо във веригата? Индия не, Китай не, РФ не и трите са с право на вето в оон. Бразилия не знам мързи ме да проверявам.Всички от БРИКС имат области които са спорни по Косово сценарий. Само Русия го ползва за да реши граничните си проблеми.

21

Боби

преди 9 години

До Пешко 20Юкос доказано е вършила машинации на пазара тип пирамида. След като ги хващат осъждат руснаците акционер, а чуждите акционери дето не са влизали в РФ се отървават. После те завеждат дела - Е баси и наглостта.

20

gandi.daow

преди 9 години

Ето един списък пълен с международно право goo.gl/wM4EGC

19

Весел

преди 9 години

До АнонименКато БРИКС са силните и определят международното право, защо до сега никой негов член не е признал Кримския референдум, нито пък каквито и да е права на терористите в Източна Украйна. Май пак галена прехвалена е вашата работа с 'великата военна русия' хахахаПърво да произведат една качествена микровълнова дори или ютия, а после да си мечтаят за световно господство под дулата на високотехнологично оръжие. Нека напуснат международното право, но с него и ООН!!!РУСКИ ***

18

Анонимен

преди 9 години

Тотална световна изолация на рашките, като не признават международното право. Осъдили ги на 50 млд. в Хага, харесали си полуостров в съседна държава, създават се републики на чужда територия, прекарват танкове през граница. Целия свят да не ви е бащиния. Безпардонни наглеци.

17

Пешко

преди 9 години

Това заглавие въобще не е подходящо за статията - важното е ето това: "В момента се сондират мнения, но с оглед иска на Юкос е съвсем реално" Москва да се откаже от приоритета на международното право, казва той. Става дума за иска срещу Русия на стойност 50 милиарда долара, спечелен от компанията миналата година в арбитража в Хага, припомня изданието.

16

Анонимен

преди 9 години

Много им е важно да доказват, че говорят истината.Това се проваля постоянно и се чудят как да се легитимират.

15

Боби

преди 9 години

До 123 16Нещо не си разбрал Русия ще обвини група отговорни лица в международна институция за Етническо прочистване, Геноцид, Военни престъпления, Използване на забранени оръжия след като Украйна е ратифицирала договорите за тези оръжия ....

14

Анонимен

преди 9 години

Руският закон трябва да стане като американоизраелския. Мобилни групи за бързо реагиране след подпис на Путин. Примерно, разписва за Яйценюк и Борисов и хоп господата в Сибир, на отдих. Разписва за Обама и хоп в царството на Небесата. С техните камъни, по техните глави!

13

123

преди 9 години

Така така най-после руските престъпления ще лъснат и *** ще си получи заслуженото!

12

Анонимен

преди 9 години

ТОЧНО ТАКА КАКТО МЕЖДУНАРОДНОТО(ПРАВО) ГО СЛЕДВАТ САЩ ,ЧРЕЗ УПРАЖНЯВАНЕ НА СИЛАТА ЗА ЛИЧНА ИЗГОДА ,ТАКА СЕГА МОГЪЩАТА ВОЕННА РУСИЯ МОЖЕ ДА ГО ИЗПОЛЗВА ТОВА МЕЖДУНАРОДНО(ПРАВО) КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ,ПРАВОТО Е НА СИЛНИЯ..ИСТИНАТА Е,ЧЕ ХЕГЕМОНИЯТА НА САЩ И ЗАПАДА ПРИКЛЮЧИ,ЗАТОВА ВИЯТ ЗАПАДНИТЕ ЦИОНИСТКИ ЧАКАЛИ.КИТАЙ,РУСИЯ И ОСТАНАЛИТЕ ОТ БРИКС СТРАНИ ВЕЧЕ ОПРЕДЕЛЯТ ПРАВИЛАТА НА СВЕТОВНАТА СЦЕНА ,СЛЕДОВАТЕЛНО И МЕЖДУНАРОДНОТО(ПРАВО)

11

Новината

преди 9 години

На 01.03.2015 ще станем свидетели на поредният опит за цветна революция в Москва.Вашингтон залага много на Тафт.

10

Боби

преди 9 години

До Закона на *** 11Закона на САЩ искаше да кажеш.2008 САЩ сътвори КОСОВО - РФ им каза сигурни ли сте ? МДААА ОРПРЕДЕЛЕНО над 100 страни ни подкрепиха.Дообре ние пък признаваме Осетия, Пнидестровието и.н. по същия казус.Грузия нападна Руски миротворци и независима област призната от член на СС на ООН с право на ВЕТО - ДЕМЕК НАПРАВИ АГРЕСИЯ и си го получи. Руснаците разбраха каква дупка имат в технологиите но това е страничен въпрос.Молдова същотоУкрайна го запали САЩ с Евромайдана и убий

9

Боби

преди 9 години

До Анонимен 10Нападението над ИРАК(2) е по американското законодателство не по международното ООН е го е санкционирало. Същото е при паленето на Цветните революции. ООН замълча за военния преврат и клането в ЕГИПЕТ защото цветната революция докара Джихадисти - еквивалент на Талибани на кормилото на властта в ЕГИПЕТ като 40% от населението не са Мюсолмани.От колко време се опитват да свалят Асад в СИРИЯ и там има смесено население Защо направиха Джихад довел до ИГИЛ.

8

Закона на Путлер

преди 9 години

Руското право е по-висше от международното право.Или когато искаме да окупираме чужда държава,като Грузия,Молдова,Украйна ние сме прави.Някой напълно потвърждава диагнозата си.

7

Анонимен

преди 9 години

За какво им е международен съд и едновременно с това "приоритет на руското право над международното"?????? Тия луди ли са, или се правят на луди за пенсия?

6

пак майдан

преди 9 години

ЕЙ - "новинарите" стига ни мазахте очите с кал, ами казвайте как новата "демократична" власт на урките вече не се церемони с майданите - не чака, не уговаря, а направо бие и руши!

5

Боби

преди 9 години

До Анонимен 6Когато Путин дойде на власт много западни компании бяха се обзавели с тлъсти договори за добив на полезни изкопаеми. Вместо да ги национализира като *** във Венецуела. Путин направи нещо по-умно - промени законодателството и след това ги съсипа с глоби защото тези компании определено не работеха за доброто на РФ.Следват искове в международниинституции - които се оказаха корумпирани. Не може доказано нарушение в РФ с доказателства да се отхвърли от Международен съд

4

Анонимен

преди 9 години

"Руският закон трябва да е над международния, предлага Бастрикин"Тука упадъчните руснаци далеч са изостанали зад краварите! Те откога издигнаха техния закон над международния!