11

Веспучи

преди 9 години

Ей няма по-големи лъжци от *** бе ! Ужасяваща мизерия и терор каквото е в Куба било по-добре от Западната демокрация ?! Ле ле нямам думи какви абсурди ви ражда русофилистичните глави ! Забравихте ли купоните на Луканов и опашките за кисело мляко и хляб , празните магазини , грозните *** на родната конфекция и панелното строителство, ха сега сравнете с настоящите реалности и ще видите ползата от "пряката американска демокрация".

10

Bulgatani

преди 9 години

До Веспучи, 5 Здравеопазването в Куба е един от най-добрите в света. Да, те са бедни, но здрави!

9

ще ги...

преди 9 години

... превърнат в публичен дом. Ще им разсипят обществото. Ще наступит тотална мизерия.

8

ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО

преди 9 години

Идва и техния ред, да опитат. От "пряката американска демокрация".

7

ФАШИСТ

преди 9 години

VIVA de CUBA !Ако не беше Колумб , аз щях да открия "новият свят "

6

Анонимен

преди 9 години

И те горките като нашите простаци-демократи си мислеха,че доларите ще падат от небето!Ако знаят обаче какво ги чака,ще си поискат обратно ембаргото и замразяване на отношенията с краварите!

5

Stamat

преди 9 години

До ВеспучиMoje6 li da si predstavi6 svqt bez pari. opitai ;-)

4

до 6

преди 9 години

Ама те са си демократи по подразбиране , нали са комунисти . Нали най-големият демократ е Сталин , след това са Мао , Ким Ир Сен , Пол Пот и Кастро ! Все бащи на демокрацията !

3

Веспучи

преди 9 години

E аз съм бил в Куба , няма такава мизерия , заклевам се ! За какво ти е такава грамотност като един хляб за да си купиш ти трябват купони , за какво ти е да живееш да 77год. като нямаш пари за едно кафе ?! Впрочем в почти цялата Латинска Америка си е мизерия , но поне има и богати хора , а в Куба само беднотия !

2

Съвет

преди 9 години

През 2006 година WTF обвява че единствената страна в света която отговаря на критерия за Устойчиво развитие е Куба.Кубинци не позволявайте на американските *** да превърнат държавата ви в бардака който е била преди революцията.

1

Stamat

преди 9 години

Dolu rucete ot Kuba!!!