47

46

преди 9 години

Руските партии-против.Ясни сте.БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ.

46

боян

преди 9 години

рамбо, оди да пасеш овце, мижитурко!като гледам, не си останал без интернет - кво мрънкаш? какво ти е виновна държавата, че не можеш да си намериш работа?!?

45

RAMBO

преди 9 години

Призовавам ислямска държава да взриви в България ПАРЛАМЕНТА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ И ПРЕЗИДЕНТСТВОТО.Управляващтата вихрушка станаха милионери за 4 години а народа е безработен и мизерува и гладува.Аз съм безработен от 2 години по вина на държавата и вчера ми отказаха социална парична помощт като безработен.Освен през зимата да ям сняг а през лятото да паса трева друго не виждам.Джихадисти взривете ПАРЛАМЕНТА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ И ПРЕЗИДЕНТСТВОТО тази корумпирана престъпна милионерска ***-ОСТАВКА ОСТА

44

Анонимен

преди 9 години

БСП и Атака недоволстват защото с новия дълг ще започне да се върши работа в държавата, а няма да бъде откраднат както правеха БСП досега. Именно за това са притеснени, Че ГЕРБ прокарват лоша практика - да се работи без да се краде.

43

Пак съюз Герб - ДПС

преди 9 години

Както и досега, Герб винаги намира подкрепа и съдействие от ДПС. За *** от АБВ, РБ, групата на Ковачки или бившите депутати на Бареков няма смисъл да се говори. Те са мекерета и се ръководят от личния си интерес. ПФ също се изметна-уж бяха против, а гласуваха въздържали се.

42

М Миков

преди 9 години

Само Б С П мисли доброто на народа !!!

41

Анонимен

преди 9 години

Колко парици им обещахте на *** че да подкрепят ? :))) Айде АБВ те са си на едно с Гърбавите, всичките тези долни *** трябва да бъдат изклани до един!!!!

40

RAMBO

преди 9 години

Дела и документи-Кой е Бойко той е комунист от БКП и майор от УБО.Бойко е служител на държавна сигурност с псевдоним Буда.Бойко има досие в ЦРУ и ОЛАФ като престъпник и мафиот.Бащта му е служител на милицията.Кой е Цветан Цветанов-той е член на БКП и старшина от държавна сигурност и син на шофьора на най довереното лице на шофьора на началника на държавна сигурност и масов убиец Григор Шопов.Коя е Цецка Цачева-тя е член на БКП и висш партиен секретар на окръжен народен съвет плевен.Тя яде з 1700

39

Димитър Димитров

преди 9 години

А защо тогава се вземат 16 млрд. щом няма да се харчат? Лихвите на 2 млрд. колко са?????

38

Малко сметки

преди 9 години

Трябва да се изтеглят не 16 милиарда а 100! Но не да се харчат за покриване соц. разходи, дефицити и издръжка на ***, а да се инвестират в образование, иновации, и млади предприемачи със добри идеи. Дори при цялата мизерия в Бг. има много млади специалисти които разработват страхотни технологични продукти на световно ниво. Именно те трябва да бъдат подкрепяни и да се създава среда за развитие. Да се стимулират секторите които създават висока добавена стойност. Иначе ставаме бананова република

37

боксов промоутър

преди 9 години

Белия Златун всеки път ми прави този номер..мине на кантара..издърви се много яко ефектно пред камерите на противника и когато трябва да се качи на ринга ..бега бърже у съблекалнята и се крие под най дебелата маса!Е не съм виждал по големо шубе от него,направо кърти мивките в залата от страх !

36

Дръндер

преди 9 години

Ако го бяха намалили дълга наполовина можеше някой и да се върже, че не става договорка под масата, но 2 млрд. и то само с обещание, че няма да ги харчи. Значи той ще ги вземе ама няма да ги харчи! Ъ? Като няма да ги харчи за какво ги взима само да натовари още външния дълг? И разбира се АБВ и ДПС веднага викат ура като истински комсомолци! Да се прегърнат братските социалистически партии! Урааааааааааааааа!

35

Анонимен

преди 9 години

Е разбра се кой дирижира БГ,без Доганчо и Местанчо нема заем ,колко ли им предложи БОЙКО.НЕ СЕ ЖИВЕЕ ТУКА ВЕЧЕ БРАТЯ.

34

Анонимен

преди 9 години

Всъщност случващото се през последните години и днес е продиктувано от интереса на гиганта Exxon в черно море! Всичко е заради това как най-изгодно да се заграбят находищата на газ и пЕтрол в акваторията на черно море! Проваленият се проект от 70-те м/у СССР, Турция,Румъния и България за добив на газ от черно море сега ще стане собственост на Exxon!

33

Анонимен

преди 9 години

Вижте само как йезуитски се изсулиха ПФ. Били се въздържали, моля ви се. А македонецът от Русе изобщо днес не присъстваше.

32

Анонимен

преди 9 години

Изедницииииии............

31

zdr

преди 9 години

Нищо ново под слънцето-искай 50,за да ти дадат 25!

30

Овчо

преди 9 години

Е кво сия? Да не ги вземе парите Орешака, ами да е Тиквата.Бетонираха му мандата овцете...

29

Анонимен

преди 9 години

Приеха го айде честито!

28

Салахадин

преди 9 години

Уважаеми роби,2012 ви казвах че всичко започва от Бойковите "Дневни светлини".Кой разбрал,разбрал.Кога пристигат турците,ме интересува само!!Сами сте си виновни РАЯ!!!Плюйте ме за "ФАРОВЕТЕ",ама излязох прав!!!