5

Анонимен

преди 9 години

Овена си е много тежък характер.

4

Анонимен

преди 9 години

От опит да ви кажа, бягайте от Рака. Прав е един по-долу, както те обича и така престава. Зодиака е пълен с жени Раци Самотници. Има им нещо в главите, леко са побъркани, пият успокоителни, с две думи- откачена работа!

3

Анонимен

преди 9 години

Абе, по-скоро жените Овен не са овци, а са овни с яки рога. За Ракините - има много мъжки жени Рак, но и те са склонни да си поревават, защото са чувствителни. Иначе са материалистки (като жените Телец), това май е най-важното за тях. В женската част са и жени, за разлика от жените от др. зодии, напр както казах Овен, също и Лъв.

2

Изпатил

преди 9 години

Да както те обичат и изведнъж те разобичват. Общо взето кошмарна е историята с тях.Ама то не е от зодията.ТЕ всички жени са такива . Не знаят какво искат ама го искат веднага.

1

Илиян Овена

преди 9 години

Напълно вярно. Много са чувствителни, добри и нежни. Обаче както те обича така внезапно те разобичва, ама от веднъж и не знаеш от къде ти е дошло. Мен така коня ме рита 3 пъти-от Таня, Виктория и Диана. Изключително интелигентни и любвеобвилни, но между мъж овен и жена рак не стават нещата.